Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Kawusia

co sie dzieje?

Polecane posty

Szklaneczki nie bedzie, bo nie ma netu w domu idziesz sie spic? ktos Cie wkurzyl czy dla odreagowania? :) dostales maila ode mnie?

bylem po fajki, juz jestem. Na nogach musialem isc, bo juz nie jezdze po alkoholu dzis. Jak minelo popoludnie?

bo mi Twoj sposob gadania pasuje do jednej dziewczyny, ktorej znam, ale przy mnogosci dziewczyn i kobiet - nie jestem pewnien jak ma/masz na imie i wychodziloby ... No wlasnie. bym sie wygadal, troche wstawiony jestem, ale cciiiiiii.... Nie pwoiem nikomu

Sexo..Ty sobie ze mnie jaj nie rob, mow, bo bedzie zle miedzy nami powiedz z jakiego miasta pochodzisz, to Ci rozwieje watpliwosci

Kawusia, zaraz po mnie przyjada koledzy, pojedziemy w pewnej sprawie, wiec nie wiem raczej nie wroce dzis. A Ty mi uciekasz...

no witam Szklaneczka :) jak nastroj dzisiaj? u mnie w sumie ok wlasciwie to chyba lepszy odkad weszlam na forum, niektore tematy mnie rozbawiaja :D:D:D:D:D

własnie skonczyłam herbate. Faktycznie dzis tematy na forum sa rozbrajające! Wciąż mi się chce spać i na dodatek mamy w pracy nową stażystke co działa mi na nerwy! Cały dzien siedzi i nic nie mówi słówka jeszce dziś nie powiedziala.Przez cały dzień to tylko usłysze od niej \" dzień dobry , tak , nie , do widzenia\" do tego cały dzien pracuje nawet małej przerwy nie robi. Normalnie jak to wkurza :O

hihih.. ale moze wez pod uwage fakt, ze dziewczyna sie stara i jest zestresowana moze sprobuj ja zagadac, moze nie jest taka sztywna na jaka wyglada

staram się ją zagadywać, ale odpowie jednym słówkiem i koniec! nie podciaga tematu! nigdy nie dąłącza się do rozmowy wogóle nic nie mówi. Ja rozumiem, ze stara sie ale BEZ PRZESADY

Szklaneczko? a moze ona ma ciezko w zyciu..tzn wiesz,,, ja staram sie obadac czlowieka zanim sie nasroze i powiem Ci ,ze do ciekawych wnioskow dochodze.Za kazdym takim dziwnym zachowaniem kryje sie jakas przyczyna. Jezeli ona Cie az tak drazni to moze pogadaj z nia, tzn zapytaj ja wprost czy cos jej przypadkiem nie dolega, zapytaj dlaczego jest taka cicha itp, Nic tak nie klaruje sytuacji jak szczera rozmowa. Ja sie wczoraj o tym ponownie przekonalam.I jak mi z tym dobrze, ze zrobilam pierwszy ruch i wszystko wrocilo do normy :)

ależ Kochana Kawusiu żebyś Ty wiedziała jaka ja jestem dla niej milutka. Naprawde staram się ja ośmielić jakos wszystkie w biurze sie staramy! To trwa juz ze dwa tygodnie i czasami ręce opadają!. Ale to nie ważne! a co Tam u Ciebie nowego słychać?

hej kawa :)🖐️ i reszta dziewczat :D,aa no i sexoholck cos tam czytalam o fotce sexo i nie wiem czy juz dostalyscie ja? ja dostalam jakis czas temu i musze Wam powiedziec, zaznaczajac raz jeszcze ze jesli to on ;) to b ladny z niego chlopak :) pozdrawiam :) nie rezygnujcie :)