Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafraf

ladniejsza ciemna opalona brunetka czy blonydnka

Polecane posty

Gość ciemna opalone brunetka
o egzotycznej urodzie, mmmm

A co za schematyczne myślenie! ;) Upominam się o jasnoskóre, zielono- i niebieskookie brunetki oraz o rudowłose, te o kremowej skórze i te białe jak marmur :)

Gość Jebaczka
co jak co, brunetki sa zawsze ładniejsze :P blondynki nie mają brwi i rzęs :P no chyba ,że sobie pomalują i nie mają zaznaczonych rysów twarzy

Gość Jebaczka
Oh...cóż za porówananie! :D Tak się składa, że mam siostrę i matkę blondynkę i widzę co się dzieje po zmyciu makijażu, a po drugie mam pełno koleżanek blondynek. Więc to wymyślone nie jest, Oczywiscie ja mówię o bardzo jasnowłosych blondynkach.

Gość zadne z nich
ja lubie te posrodku..rozne odmiany;P

Gość zadne z nich
..bo blondynki to sztuczne lalki a brunetki to wygladają niektore jak prostytutki...ja lubie delikatne szatynki.i kobiece!

Gość Jebaczka
zadne z nich-----> :D:D:D

Gość do jebaczki
jestem bardzo jasną blondynką i cie zskoczę bo mam brwi (widac je bez pomalowania) i rzęsy wiec nie pleć głupot. po drugie jesli juz czepiamy sie brwi to brunetki za to dla odmiany maja krzaczory zamiast brwi , ciemne i grune włosy na nogach i ciele , które musze częsciej depilowac niz blondynki - no i juz nie wspomne o "wąsikach" nad górną wargą - obrzydliweeeeeeeeee

Gość zadne z nich
zapomnialem dodac ze obie mi nie pasują bo -blondynki nie mają brwi i rzęs -brunetki niektore mają wąsik czyli skrajne typy owlosienia,a szatynki mają w sam raz:D

Gość zadne z nich
.poza tym blondynki mają czesto rudą cipke:D:D:Dbleeeeeee

Gość do zadne z nich
szatynki sa przeważnie NIJAKIE, takie szare myszki brrrrrrr

Gość do zadne z nich
hahaahhaha te blondi co maja rude cipki to przewaznie farbowane rudzielce

Gość zadne z nich
nie szatynki są nijakie tylko CIEMNE BLONDYNKI a to roznica,hehe

Gość widac ze blondyny
jebaczka napisala metafora - ze nie macie brwi i rzes (w sensie, ze macie tak jasne ze ich prawie nie widac). A wy od razu z atakiem, ze przeciez macie! Kurwa, jestescie pojebane puste blondyny, w tych kawalach o blondynkach jednak cos jest. A te blondyny, ktore maja ciemne brwi i rzesy, nie sa naturalne, tylko farbowane. Prawdziwa blondynka ma jasna oprawe oczu i nie pierdolcie ze jest inaczej, zazdrosnice! Brunety gora! Blondyny sa przy nich mdle jak sraczka.

Gość widac ze blondyny
a co do wasika i nadmiernego owlosienia, to nie kazda brunetka tak ma (a jesli jakas ma, to depiluje - proste) Fakt, ze jej wlosy sa ciemniejsze niz u blondyn, ale to dobrze, bo to dodatkowa motywacja do depilacji. Raz dwa i nie ma wlosow, natomiast czesto sie widzi u blondynek gaszcz jasnych wlosow np. na rekach. Bo one mysla, ze skoro te wlosy sa jasne, to ich nei widac, buahahahah! A pod slonce to co... Zenada.

Gość Jebaczka
widac ze blondyny----> no pewnie, że mi o to chodziło! ale nasza BLOND WAMP (po nicku widać, ze chyba blondynka) myślała, że blondynki ich w ogóle nie mają :( no cóż...szkoda, że następna osoba potwierdza głupotę blondynek.... :(

Gość blond wamp zawsze
broni cycatych i blondynek ;) bo sama taka jest kazdy atak na te w/w odbiera osobiscie masakra

Gość co za sredniowieczne
myslenie ze bladynki nie maja rysow twarzy buhahahaha!! ja mam bardzo jase wlosy czarne brwi i rzesy nawet szatynki maja jasniejsze :P nikt nowo poznany nie cche mi uwierzyc ze to moj naturalny kolor skoro mam takie ciemne i ostre rysy jak u jakiejs egzotycznej dziewczyny no i jeszcze głpio gadaja ze se wyrywam brwi a ja mam z natury takie cienkie kreseczki :P:P:P i jak zajebiscie wygladaja złote włosy na rekach czy udach na opalonej skórze sie swieca jak pozlacane :P:P:P bladynki juz tak maja ze wygladaja jak ksiezniczki bo ksiezniczki przewaznie były bladynkami o delikatnych rysach twarzy a nie to co brudne brunety z lochów heheheheh!!! a tak na marginesie bląd rulez bo sie podobamy 95% mezczyznom :P:P

Gość Dupa bez rowka
SREDNIOWIECZE--- może jestes uposledzona? bo normalne to na pewno nie jest :P

Gość Jebaczka
co za sredniowieczne------> a bądźcie sobie tymi księżniczkami, ale mądrością nie grzeszycie BLĄD, BLĄD, BLĄD, hahahaha,

Gość do uogólniających
jesteście zjebani z tym swoim uogolnianiem, niby od kiedy blondynki nie mają brwi i rzęs?? a brunetki takie sie niby nie zdazaja?? buehehe smieszni jestescie, i gowno ma do tego kolor wlosow ludzi są różni, ładni i brzydcy i co z tego i wcale jesli sie jest opalona blondynka nie jest sie miss swiata

Gość Dupa bez rowka
do uogólniających-----> przecież to była przenośnia idiotko! Nie mają rzęs i brwi , to znaczy, że są niewiodoczne! Głupie baby, te blondynki....a do tego blondynki nie potrafią poprawnie napisać koloru swoich kudłów na łbie...ŻENADA

Gość jasna głowa
jednak jasna głowa zawsze przyciąga wzrok... bardziej niż ciemna

Gość Dupa bez rowka
jasna głowa-----> murzyn tez się wyróżnia wśród białych i co z tego?