Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kazdy_Dzien

Gdy skonczylo mi sie wojsko dostalem szoku !!

Polecane posty

Gość Kazdy_Dzien

Wszystko jest inaczej kto mi zwroci ten czas ktory stracilem i kto mi odda moje zycie ktore bylo przed wojskiem !! Teraz wstaje dziennie o 6 i chodze po 3-4 h po miescie i lzy mi leca bo nie mam tak naprawde gdzie isc :(

Gość a co się takiego zmieniło

Gość Kazdy_Dzien
Wzasadzie to bardzo wiele na pocztek w polowie mej slozby powadzilem sie ze swoja partnerka i juz nie jestesmy ze soba :( z mojej winy tzn wojska no ale na poczatku to chodzilem do pracy i zaczynalem robic studium i to tez stracilem !! teraz nie mam ani pracy ani szkoly ani kobiety co za tym idzie jestem podlamany :( Wszyscy moi kumple albo wyjechali i zarabiaja kase a jeszcze inni prowadza juz normlane zycie ze swoimi kobietami przy boku !! do tego moja matka umarla podczas mej slozby:(

Gość ble ble ble
wydaje mi sie ze jednak za bardzo sie nad soba rozczulasz!!! przykro mi z powodu smierci mamy 🌻 🌻 🌻

Gość dajcie mu spokój
co bylo nie wroci - stalo się. Pracuj na czarno jak nie mozna inaczej. Poznasz kogos, wyjdziesz miedzy ludzi.

Powinienes sie wziasc w garsc !!! Moj chlopak jest w wojsku wychodzi za 2 tygodnie i wszytsko jest w porzadku ....nie miesza spraw wojska z naszym zwiazkiem chociaz nie zawsze łatwo jest mu tam !!!!Ja jestem zdania ze jak sie chce to powoli wszytsko sie układa wiec glowa do gory bo i tak zycie trwa a po co sie rozczulac jak mozna dalej zyc super Pozrawiam !!!!

Gość Tak 2 lata przerwy w życiu
:(

Gość Pawolsz
Chyba doznałem szoku a nie dostałem. Pierw się plskiego naucz a potem użalaj się online.