Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dj dupa

jakie dziwne rzeczy zdarzalo wam sie JESC gdy byliscie DZIECMI???

Polecane posty

ja skosztowalam nastepujacych rarytasow;) - gerbera + woda z dzbanka na popicie - liscie z krzaka ktory rosl przy moim bloku...smakowaly jak szczaw...mniam! - sucha karma dla psow ( jeden bobek na sprobowanie) - no i najlepsze...podobno zbieralam suche muchy i tez je zarlam :O ja jakos tego nie pamietam ale kto wie... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D czakam na wasze kulinarne podboje z wczesnej mlodosci

Gość MysQa
jadłąm akacje blee trafilam do szpitala jak sie tym najadlam :P hahaha i kiedys jak bylam mala to podnioslam z ziemi gume i sobie zulam hahah to wiem z opowiadan dziadka ktory po jakims czasie mnie przylapal :P

Gość ja pieprze
ja jadłam bobki(gówienka) owcy, bo myslałam ze to sa zcekoladowe groszki- a fuj, jak sobie przypomne to zygac mi sie chce

a ja jadlam ziemie..autentycznie..a potem nawsadzalam sobie do ucha kwaitow i wyladowalam u laryngologa.hahahaha

no i co najwazniejsze jak bylam dzieckiem jadlam chwasty bo kolezanka powiedziala ze jak to zjem to da mi taka sliczna bronsoletke i zaprosi mnie do specjalnego klubu.buehehehe.co za naiwnosc.hahaha

:D moja mama najadla sie w dziecinstwie takich rozowych krysztalkow co sie rozpuszcza w wodzie do kapieli ---nie pamietam nazwy ale to jakies lekarswo chyba na zakazenia jakies...o maly wlos by jej przelyk wyzarlo:O

dzieci sa super....takie nie winnne i nie potrafia klamac...zeby tak bylo zawsze.ehehe

Gość ja się wypowiem
ja zjadłam cygaro bo myslalam ze to batonik :O:O:O:O

Gość Miiiija
a moja przyjacióla jadła...oczy ryb :)Dziadek jej wydłubywał, a babcia smażyła z resztą ryby. Powaznie. :) Ja z kolei jadłam z moim sąsiadem śnieg i liście.

Gość jako dorosła
Jadłam smażone węże ,jaszczurki,skorpiony i inne robale, oczywiście jak byłam w Chinach.Są naprawdę smaczne.Jako dziecko jadłam kredę.

hehehehe.....ale mielismy pomysly jak bylismy maluchami.A ja kiedys ucieklam i poszlam szukac szkoly caly dzien mnie nie bylo.jexdzilam sobie autobusami a kierowca nie wiedzil co ze mna zorbic jak mu sie trasa skonczyla a ja jedna siedzialam w autobusie w fartuszku i z tornistrem na plecach a w nim ruskimi ksiazkami.haha.ktos mi cukierki dal metowe.wtedy nie lubialam mietusow.wesolo bylo o zmierchu wrocilam do domu a rodzice juz na policje jechali.wtedy to milicje.hehe.dodam ze mialam wtedy 5 lat.hahahahaha

jak mieszkalismy jeszcze u mojej babci to moj tato zorbil na balkoniku taka bramke zebym nie wyszla ale dla ozdoby zorbil takie kwadratowe przestrzenie w tejze brameczce.a ja dlugo nie myslslam tylko po tych kwadracikach i myk na ogordek a z ogrodka na uliczke.heheee.i znowu byla zadyma bo dizecko sie zgubiolo.hahahaha ale byl ze mna ubaw. ;-)

skoro mowa o balkonach...kiedys wsadzilam glowe miedzy pierwszy szczebelek a sciane i nie moglam jej wyjac:O mama na sile mnie wyciagala i malo uszu przy tej okazji nie stacilam...mialam cale policzki podrapane bo na scianie mieliscmy \"baranka\"

------>dj dupa. normalnie szok.biedne dziecko.baranek troche chyba pyszczek ci zmasakrowal.ahh te dzieci.ale mamy ubaw.hehehe ;-)

Gość Niusiaaaa
Ja bardzo lubilam jesc chusteczki higieniczne(oczywiscie czyste),byl tez klej arabski nie pamietam jego nazwy szklana butelka z taka guma na koncu:),ale rodzice gdzy odkryli ze go zjadam ukrywali go przedemna!!!Pozdrawiam

o kurka...przypomnialam sobie ze tez oblizywalam palce z kleju...takiego bialego w tubce;)

Gość Niusiaaaa
Aaaaaaaaaa i jeszcze wlozylam sobie do nosa pestke od wisni,nie moglam jej wydmuchac ehhhhhhhh mama straszylo mnie ze urosnie mi drzewo-bardzo to przezylam!

To ja namiętnie wcinałam piasek i tynk ze ścian. W ścianie u dziadków w domu wygryzłam nawet dziurę za szafą. Jest tam do tej pory na pamiątkę ... :D

ale wiecie co najbardziej to sie sobie dziwie ze ta durna moja kolezanka kazala mi jesc te chwasty i ja durna jej wierzylam i zjadlam a jak bym zjadla cos trujacego...to by dopiero bylo.brzuszek mnie bolal ale nic powazniesjzego mi nie bylo.a apropos tej bornsoletki nigdy jej od niej nie dostalam i do klubu nie przystapilam.wredna!!!!

no wlasnie.a jeszcze jak bylam mala to gotowalam zupe z chlopakami na ognisku i robilismy nawet frytki i byly tak dobre i przyszedl znajomy ksiadz i nam wszystkie zjadl bo mu posmakowaly.hehehe

Gość czekamy na inne wybryki

Podobno tez uskubywalam sobie farbe z lozeczka i ja zjadalam ze smakiem. :) Nie ma to jak emalia :). Apropos innych historii, moj tata kupil mi nowe buty ( mialam cos okolo 4 lat), gdy je zobaczylam powiedzialam \"zglupial takie kaloszki mi kupil\" ;) . Kalosze pomylily mi sie kozakami ;). Mowilam jeszcze \"dzinkalaly\" co znaczylo zdejmij okulary ;).