Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kromka razowego

zakochałam sie homoseksualiście

Polecane posty

Gość kromka razowego

znam go od prawie roku, od zawsze dobrze się dogadywaliśmy, spędzaliśmy ze sobą mnóstwo czasu i zawsze bylo nam ze sobą dobrze. mi wystarczyło że mnie czule pocałował w usta czy sie do mnie przytulił, nie wymagalam od niego żeby poszedł ze mną do łóżka, wystarczyło mi że był przy mnie. teraz chyba już wiem że spądzając z nim tak dużo czasu popełnilam błąd, bo ja sie w nim zakochałam, nie moge żyć bez niego. chwila bez niego jest dla mnie męczarnią. co ja mam zrobić. on jest gejem i raczej orientacji dla mnie nie zmieni, a ja wiem że nigdy nie pokocham nikogo tak mocno jak właśnie jego.

Gość kromka razowego
co ja mam teraz zrobić? ja naprawde go kocham

Gość kromka razowego
tyle razy wspólnie podglądaliśmy w nocy naszych rodziców żując wzajemnie swoją kilkudniową bieliznę...a teraz co ? :(

Gość no co masz zrobić
....darować sobie! chyba że wybierasz się do zakonu albo co pomyśl sobie co powiedziałabyś jakiejś dziewczynie która zakochałaby się w Tobie...i zastosuj tę radę do samej siebie

Gość kromka razowego
kiedy to nie jest takie łatwe... ja naprawde nie potrafie bez niego normlnie funkcjonować

Gość no co masz zrobić
więc do dzisiaj zacznij się tego uczyć! myśle, że jeśli potrzebujesz jakiegoś "dowodu" na to że nie masz innego wyjścia powinnaś wejść na jakiegoś czata na którym są geje i spytać kogokolwiek o to czy są jakieś szanse...ja myślę że nie ma

Gość ee tam
moja kolezanka jest z facetem ktory przed nia mial faceta. pare tygodni temu sie jej oswiadczyl, podobno pieprza sie jak kroliki, on poprostu eksperymentowal i nie trafil na wlasciwa dziewczyne, to wszystko co mam do powiedzenia. czy te Twoj to napewno homo, czy moze jednak raczej bi, albo sam nie wie o co mu chodzi? homo Cie caluje w usta? a po co?

Gość kromka razowego
bo wie że ja to lubie... on zresztą też... chyba... jeszcze do niedawan nie dawałam nam szans, ale jakieś pół roku temu opowiedział mi że kiedyś zakochał sie w dziewczynie i stracił dla niej głowe-mimo że był świadom że jest gejem... był gotów z nią być, tylko że coś nie wyszło... po tych jego słowach już wiem z 100% że chce być z nim i żadnego innego nie chce...

Gość sreebeerkoo
zapomnij o nim.on kocha inaczej, nie masz u niego szans. dziewczynko nie łudź sie. wyrzuć go z pamięci bo znarnujesz sobie życie łudząc sie ze może kiedys Cie pokocha

Gość Pawełek86
nawet gej może kochać się z kobietą, zapewniam Cię :)