Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Owca_________o_o______________

zemsta jest słodka... a jak Wy mścicie się na innych? podawjcie swoje sprawdzone

Polecane posty

Gość he he
Nauczka to bardzo ładne słowo... Czasem myślę, że gdyby ludzie nie byli tak bierni wobec kogoś, kto nam robi totalne sk..syństwo, to częśc tych sk...synów dałaby się jednak zreformować. Może nawet na krótko, ale zawsze mieliby mniej ofiar na koncie... A jak to jest z tą sprawiedliwoscią dziejową - jest, czy nie ma? Z autopsji?

mściwe suczyskooo , ty to raczej jesteś głupie suczysko. Jak się można mścić na kimś za to, że ktoś kto się nam podoba jest z kimś związany??? Pewnie se myslisz, że każdy kto ci wpadnie w oko, to zaraz porzuca rodzinę, żonę, dzieci i leci do ciebie, bo ty masz takie widzi mi się? Gratuluję rozumku... Reszta wypowiedzi za to jest fajna.

Gość lol-lol

Gość Aguska_a
odswiezam..

Gość askital
Moje drogie, wszystkie które mszczą się/mściły na swoich mężach/facetach, bardzo proszę o maila! pozdrawiam serdecznie

Gość niesmialy gej
czy to jeszcze aktualne?

Gość alez jestescie pusciutkie
nie obrazajac, raz ze mszcza sie tylko osoby o niskim poczuciu wartosci czy faktycznie zemsta daje taka satysfakcje? moze na krotko, bo w koncu i tak Wy jestescie przegranymi po drugie wasze pomysly zemst sa zalosne, rozgadanie komus ze koles jest pedalem, no brawo!:( kto z siebie zrobil kretyna skoro wsyzscy wiedza, ze to nieprawda, a koles pewnie pojawil sie z nowa laska???

Gość co za chamidło z ciebie
Mam nadzieję że kiedyś jakaś wkurzona kloleżanka zrobi ci to samo. Porozwiesza na mieście ogłoszenia o ostrym seksie z twoim numerem telefomu i zdjęciem. Zobaczysz wtedy durna dziewczyno jak to smakuje jak ci jakaś debilka psuje opinię.

Gość niewazna jaka jest
sytuacja, tego typu rzeczy to przestepstwo, zycze Ci aby kolezanka zglosila to na policje pomijajac to, ze upokorzylas ja przed wszystkimi, to Ty znowu bedziesz przegrana, bo bedziesz miala sprawe na policji to przestepstwo! i zycze Ci aby ktos kiedys upokorzyl Cie w podobny sposob, pamietaj zlo wyrzadzone zawsze wraca do nas... nie roznisz sie od niej zasadniczo, a moze wrecz jestes gorsza

Gość szkoda czasu i energii
mszcząc się schodzisz do poziomu parteru. Wyrzucić z myśli i zapomnieć o istnieniu... to najlepsza zemsta :O

Gość zgadza sie
ale jakie z siebie zadowolone...

Gość gdgdgd
Ja największemu wrogowi kilka razy dodałam troche mojego moczu do herbaty i raz rozcieńczoną krew menstruacyjną do wody mineralnej :D Nic nie było poznać mimo że krew czerwona. Wyglądało to tak jakby się zupełnie nic nie zmieniło w składnikach :D To i tak łagodna forma kary;)

Gość gdgdgd
Zawsze będe to miło wspominać; ta osoba to największe dno, jakie dotychczas spotkałam. Złośliwe zero;/

Gość *nigdy w zyciu*
ja nie mszczę się na nikim, ale życie się mści i to bardzo, mój ex jest tego przykładem zostawił mnie po 5 latach i po następnych 5 zostawiła go zona, on zdradzał mnie ona jego, cóż za ironia

Gość koleżnkę zdradzał facet
"wynajęła" dziewczynę (nie wiem, czy koleżankę, czy z agencji), żeby go uwiodła. I kiedy byli w łóżku wkroczyła do pokoju - mało tego - z jego żoną. :-D

Gość lanta34
Było to już dość dawno temu , w czasach , kiedy sekstelefony byly nowością :) Woedzialam , że moj ówczesny facet wyjezdza , a że komórka w tamtych czasach była tez dostepna tylko dla neilicznych , bo był to poczatek lat 90 , wiec wiedzialam , że zostawi komorke w domu.Poszłam do jego mieszkania tuz po jego wyjeździe , zadzwonilaM NA NR 0-700.....MINUTA POŁĄCZENIA TO BYLO COŚ KOŁO 10 ZL , a telefon zostawiłam podłaczony pod ładowarkę.....seks-teksty leciały z taśmy , wiec połaczenie trwalo ciąfle przez 4 dni:)zapłacił bardzo konkretny rachunek , z tego co wiem , musial wziąć kredyt z banku , ale bylo warto:)Zemsta była slodka , dziewczyna , z ktora mnie wtedy zdradził to do tej pory moja najlepsza [przyjaciółka:)dla niej szykuję coś specjalnego , myśle o tym tyle lat......odbiła mi go dla sportu , tak , zeby wypróbowac na nim swoj kobiecy wdzięk i za to mizapłaci...Jestem , jak widzicie , bardzo cierpliwa osobą:0

Gość dawać więcej no
:P

Miałem kiedyś kierownika który sie na mnie uparł bo chcoał w moje miejsce znajomka wkręcić. Bardzo go nie lubiłem i kiedys jak poszedł na inne piętro a zostowił odpalony program pocztoewy wysłałem z jego maila parę ciepłych słów do dyrektora :)

Gość moja zemsta jest zazwyczja..
STRASZNA...lepiej nie mieć takiego wroga jak ja :)

moja ex przyjaciółka ( siedziałysmy na piwku wraz z moi m obecnym facetem ) głupio strzeliła o bylej mojego a mianowicie cos takiego ,, ty słuchaj wiesz jak Kaska zajebiscie schudła? ty normalnie przy niej jestes grubasem '' myslalam ze jej w pysk strzele ale przegryzłam to.za 2 lub 3 tygodnie ( siedzimy znow na piwku tym razem i jej chlopak ...nowy chlopak ) i akurat szla byla od jej faceta,miala ubrany płaszcz i kozaki...a ja na to na głos ,,patrzcie jaka zajebista laska idzie '' nie powiem jaka mine miala.szybko mnie do kibla zawinela z pytaniem dlaczego to zrobilam a ja na to ,,bo ty tez to zrobilas idiotko.hehe pozarlysmy sie ale po 4 piwach byla zgoda.dzis sie z tego smiejemy