Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prefoksyl

bardzo prosze powiedzcie co sadzicie o BREVOXYLU ????

Polecane posty

Gość prefoksyl

czy pomogl wam na tradzik czy skora sie od niego uzaleznia i i w ogole co o nim sadzicie bede na[rawde bardzo wdzieczna za odpowiedzi :)

Gość Magiczka19
mi bardzo pomógł co do pryszczy ktore mi wyskakiwała czasem i zaskórnikow ale wysusza jak kazdy tego typu preparat

stosuję go od tygonia, jak na razie widzę lekką poprawę :) ale krem ten baaaaaardzo wysusza skórę :( łuszczę się strasznie ! :(

stosuję go od tygonia, jak na razie widzę lekką poprawę :) ale krem ten baaaaaardzo wysusza skórę :( łuszczę się strasznie ! :(

Gość hop siup do gory
ja takze go stosuje i nie wiem czy jest dobry bo do tego mam jeszcze inny preparat w kazdym razie nie szodzi ale zastanawia mnie jedno kazdy pisze ze on bardzo wysusza a mnie nie wysusza prawie wcala to zle czy dobrze a moze to znak ze on na mnie nie dziala ??

Gość Magiczka19
moze smarujesz go tylko puntktowo? mi wysusza skórę jesli posmaruje 2razy dziennie:P a tak pozatym polecam jakis dobry zel i tonik a potem dopiero brevoxyl mysle zeby zakupic tez ten cudowy podkład z apteki cos na e elancyl nie pamietam:P

Gość hop siup do gory
ja smaruje na cala twarz i jakos nie wysusza mnie za bardzo nie wiem czemu tak jest a moze on wcale na mnie nie dziala :(

Gość oxylka
Ojaa... w tym samyym moneci umieścilam nowy topic i tym samym! Nie wiedzialam... to jakiś magiczny zbieg okolicznosci!

Gość do magiczki
chyba chodzi tobie o excipial ;)

Gość Magiczka19
o no włąsnie exipal :) dziewczyny na forum na robiły mi na niego ochoty..teraz mam miss sporty podkłąd ale niestety srednio zadowolona jestem

Gość niunka malutka owada
a ile kosztuje ta mastka??

Gość Magiczka19
zalezy w jakiej aptece ja kupiłam za 17 ale w marketach w ich aptekach jest po 21..bardzo wydajna jest:)mam ponad miesiac i jeszcze poł nie zużyłam