Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieideał chłopaka

Jakie cechy charakteru powinien mieć SUPERCHŁOPAK IDEAŁ

Polecane posty

Gość nieideał chłopaka

Czyli jak powinien postępować (jak same chciałbyście być traktowane) żeby chłopak żeby rozkochał was w sobie kwiaty? czułe smsy? czy co?????

Gość viorika
ma nas nie bic,o!i juz bedzie git

Gość pannnna
Musi o mnie dbac, pamietac i byc uczciwym w stosunku do mnie i innych ludzi. Czule SMSy, kwiaty, mile slowa... dzieki temu czuje sie kochana i wazna. Musi byc tez wesoly i madry zyciowo. Taki jest moj ideal chlopaka. I taki mnie w sobie rozkochuje. :):):)

Nie obchodzą mnie cechy SUPERCHŁOPAKA, bo nie pragnę takiego. Mało tego myslę, że z takim ideałem moje życie byłoby bardzo trudne, żeby nie powiedzieć koszmarne, sama tez nie jestem idealna i dzięki Bogu ... pozdrawiam :-D

Gość super fajna laska
takie jak ma moj misio:classic_cool:

Gość piwnooka
witam,,,,,,,Nieideał chłopaka,,,poprostu ,,byc zawsze w poblizu....miły...zabawny....zawsze w zasięgu ręki,,,,a wtedy jesli kobieta bedzie tOBĄ ZAINTERESOWANA ,,Z pewnością Cie zauwazy,,,,,

Gość a ku
najszybciej superchłopaka znajdziesz na... pomniku.

Gość nn.
myślę, że powinien mieć duże poczucie humoru (duuuuże poczucie humoru, podkreślam), być dobrze wychowany (a nie jakaś tam bekająca chamówa), inteligentny (żeby było z nim o czym rozmawiać i zeby te rozmowy nie były męczące), powinien umieć zaskakiwać (ale nie w jakiś pokazowy sposób typu bukiet czerwonych róż przy wszystkich znajomych i musi wiedziec, że dla mnie najpiękniejsze są stokrotki a nie banalne czerwone róże), nie może użalać się nad sobą, musi mieć szacunek do wszystkich kobiet, ale szanowac tylko jedną. nie może być zmanierowanym snobem i czasem muszą przytrafiać mu się jakieś zabawne gafy, zebym ni czuła się przy nim jak nieudacznik (czli ideałem być nie musi tak w 100%). wiem wiem, jestem bardzo wymagająca ;) jak mi się coś jeszcze przypomni, to napiszę :D czy tylko taki istnieje?

Gość nn.
aha! nie może być lalusiowaty- nienawidze żelu na włosach u facetów. ale jednocześnie nie może być oflejem (to juz lepszy laluś :O). nie może stać przed lustrem pół godziny, golić nóg itp. ponadto niech ubiera się normalnie- nie jak np. skejt albo pank.

Gość chłopaczku..
dla rozkochania w sobie dziewczyny potrzeba na początek czegoś niezbędnego, absolutnie koniecznego i oczekiwanego przez dziewczyny - jest to umiejetność słuchania i rozmawiania w taki sposób jak dziewczyny lubią. To znaczy ona ma mówic a ty zawsze pełen uwagi i zrozumienia słuchasz i interesujesz się tym co ona mówi (temat nieważny - ona może ci właśnie opowiadać o dolegliwościach żoładkowych ulubionego kota czy psa). Spoko, w szybkim czasie ona stwierdzi że jesteście pokrewne dusze i rozumiecie się jak nikt. A dalej wiadomo, nie zapominaj jednak o metodzie "kija i marchewki) to znaczy dajesz pełną akceptację a jak ona się do tego przyzwyczai, to z wyczuciem wycofujesz akceptację (np. przez kilka dni jesteś zajęty i nie możesz się spotkać, gdy ona czeka na to itd.). W ten sposób przejmujesz kontrolę nad nią i uzależniasz od siebie. Metoda prosta - dawka "narkotyku" jakim dla dziewczyny jest "miłość" ( nie pomyl miłości z seksem, bo to nie o to chodzi, dla niej seks jest w symbiozie z miłością i nie zastępuje miłości ) a potem zmniejszenie dawki "narkotyku" to wtedy będzie się bardziej w tobie angażować bo będzie na "głodzie". Proste , działa ten sam mechanizm co przy każdym uzależnieniu. Taką właśnie metodę stosują stare żonate pryki do rozkochiwania w sobie głupich lasek, tak własnie zdobywają kochanki. Uważaj, są dziewczyny które postępują podobnie i wpędzają faceta w uzależnienie. Powodzenia

Gość Log
Superchłopak u nas w kraju to taki który ma dużo kasy i bogatego tatusia,wielką pyte,fure ,skóre i komóre,łysy,napakowany ,chwalipięta,lizusek i sprzedawczyk:) oto ideał genialnej istoty wg.pań

Gość dokladnie tak
nie liczy sie charakter tylko samochod i gruby portfel

Gość aneczkaaaaaaaaaaaaaaa.
Nie moze mnie olewac, chce zeby zabiegal i mnie mile zaskakiwal.

nowa generacja pań pragnie \"rycerzy i bohaterów\" w garniturach , na rumakach bmw ... :)