Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Escaada

Czy materna to dobre witaminy?

Polecane posty

Gość AniaNika
Dziewczyny, zazywalam Materné w trakcie dwóch ciaz. Przytylam naprawdé malo (po 10kg przy kazdej), a pomimo tego dzieci wazyly ladnie; 3,900 syn i 3,500 córka. Co najwazniejsze, ja anemiczna dziewczyna, w ciázy mialam genialne wyniki krwi (zadnej anemii, hemoglobina super) nawet w trzecim trzymestrze.. Nie dotarlam do negatywnych opinii, a wówczas zaufalam swojej wieloletniej lekarce, która polecila je i zaznaczyla, ze choc drogie, zaprocentujá. Kazda niech rozstrzygnie sama, bo to indywidualna odpowiedzialnosc. Ja jestem teraz w 3 tyg. trzeciej ciázy i zamawiam je z Polski do UK> Pozdrawiam mamy.

Gość gość
Ja brałam Maternę w II i III trymestrze ciąży. Polecił mi ją lekarz. Też gdzieś przeczytałam o dużych dzieciach, ale po sobie wiem, że to się nie sprawdziło. Przytyłam w ciąży 7,5 kg, synek urodził się w 39 tygodniu ciąży i ważył 2800, 52 cm. Całą ciążę świetnie się czułam.

Gość gość
wedlug mnie tak

Gość gość
Brałam Materne przez cała ciąże i czułam się bardzo dobrze Przytyłam tylko 9kg a dziecko ważyło 2700 wiec u mnie np nie było żądny z w/w skutków ubocznych .. To wszystko zależy od organizmu :)

Gość gość
Ale dodam ze miałam piękne paznokcie i włosy po tych witaminach