Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czadunia

Mamy dzieci z lutego 2005

Polecane posty

ALLLLLLLLLLLE wyczułam ble ble ble hoop hoop hoop jupi jupi Katie, Kathrin, Mama Ania i mMałgosia no i e.l.f (ale ona się nie ściga haha jedyna mondra hihi) dla was na pocieszenie 🌻

podobno czym predzej ospe sie ma tym lepiej to sie przechodzi,ale jak takie male dzieciaczki maja wytrzymac te swedzenie? wysylam wam jeszcze fotki z lasu i 1 ze spotkania

hehehe ale mamy nie pisane wyscigi-ok Czadunioa teraz ci sie udalo bo fotki wysylam ale nastepnym razem bede sie czaic w ukryciu.....;)

jeździlismy jeszcze z Yin Fu po okolicy, byliśmy na policji po okolicznych zadupiach i nic. nie ma normalnie nie ma.wieszaliśmy ogłoszenia o nagrodzie za znalezienie. słyszelismy tylko że dużo psów ginie bo tresują psy do walk i potrzebne mięso. ja nie chcę żeby moje dzieci wychowywały sie w takim miejscu, tutaj wszystko ginie nie wiadomo o co chodzi. dzieci psy zaraz powietrze zaczną nam kraść. jestem w fatalnym nastroju. Marysia kazała sobie powiesic zdjęcie Feliksa w domu żeby był blisko. ciesze się że u Was w porządku. jak znajde tyle siły i motywacji to zagladnę do Was jeszcze. kathrin dzięki za te porady bede uscislac jak głowa przestanie mnie boleć, bo na razie nic nie działa. a napewno przydadza się porady Twoje. zmarzłysmy troszkę i teraz cos zjeśc musimy.

Czadunia Ty farciaro przeskoczyłaś :D chyba mierzysz linijką kiedy długośc odpowiednia:P i można przeskoczyć albo masz jakieś wtyki tu i tam, przyznnaj sie???

e.l.f. _---> haha taaaaa linijeczką.... ale cicho sza bo odgapią Żeby tylko psiak się znalażł - ja nie wyobrażam sobie co by było gdyby Czaduś zniknął ... tfu tfu

e.l.f. badz dobrej mysli-zglodnieje moze znajdzie droge do domu-a moze wyskoczyl tylko na panienki?!

Kathrin, ja nie mam przepełnionej skrzynki. Nie wiem czemu sie tak dzieje :-( Spróbuj tu jak bedziesz miała chwilę : katie79@o2.pl. Czadunia - ja się tak nie bawię. Biorę zabawki i idę do domu :-(

wysylam jeszcze raz na ten stary adres-jak nie dojdzie to wpisze twoj nowy do ksiazki i wysle jeszcze raz-a ten pierwszy doszedl?ten z laskami

No Elf daj znac co i jak. mam nadzieje, ze wszystkos ie dobrze skonczy. Trzymamy kciuki. Trzeba wierzyc, ze wszystko bedzie dobrze. Feliks na pewno wroci. Mmalgosiu proponuje wpissac adres Kubusia stronki recznie podaje www.fikolek.bobasy.pl Po klikniecu w moja stopke rzeczwiscie nie mozn wejsc na strone, pewnie dlatego, ze cos na koncu wyskakuje. A dzis dodalam nowe zdjecia. Mamy w koncu hustawke! Tata sie zlitowal i zamontowal. Ale byla radosc!! Ja juz nie zajrze. Elf mam nadzieje, ze rado zobacze dobre wiesc. A odnosei serialu \"Gotowe na wszystko\" UWIELBIAM GO. Bylam wsciekla jak sie sknczyla 1 seria, ale na szczesce nei trzeba bylo dlugo czekc na 2. No a dzis o 20 tv jest tylko moj! Spokojnej nocki!!!

Mama Ania --> możemy sobie ręce podac - ja też go uwielbiam :-) a dzis... już za chwilkę... az 2 odcinki !! A qba wyjątkowo spac nie chce :-( drań jeden ;-) normalnie to zasypia po 19 :-(

PS. widzę że Kubuś ma radochę z huśtawki :-) super pomysł i wywal \">\" ze stopki przy adresie strony :-)

szkoda ze nie mam polskiej tv-nie wiem nawet o jaki serial wam chodzi. spijcie dobrze mamuski a dzieciaczkom kolorowych snow...

Kathrin - ja mimo że mieszkam w Polsce to TV też nie mam. Krótko przed przeprowadzką spaliło nam się cosik w telewizorze a nie dorobiliśmy się jeszcze nowego ;-) Zdjęcia z lasu dotarły na oba maile - dzięki. Są super, a widać że Brayanek dobrze się bawił. A Ty mamuśka nie przesadzaj, że na takim śniegu nie można pojeździć na saneczkach :P Jest go chyba wystarczająco dużo :-) Jutro konicznie bierz małego na sanki, bez gadania!! Moi panowie poszli do dziadków i jeszcze ich nie ma :-( Kosma chyba też nie zamierza iść dziś spać ;-) Opis z gg informujący o piesku e.l.f. zniknął - może to oznacza, że się znalazł. Elf - daj znać co i jak!! Do spotkania mojego męża z sąsiadem bankowcem nie doszło - przełożone zostało na przyszły tydzień :-( Życzę spokojnej nocki, a tym które zamierzają relaksować się przy TV, udanego odpoczynku :-)

a dzisiaj po 13.00 zapowiadali burze sniezne i wiecie co bylo? Popruszylo troszke sniegu a sloneczko tak mocno swiecilo ze az w oczy razilo-taka komiczna pogoda tutaj na polnocy jest

wklejam tabelke tak dla przyponienia-za niedlugo swietujemy;) Małgosia ............ur. 6.03 2005 ..................... 11500- 76 cm Marysia .............ur. 17.10. 2002 ....................15100 Qba..................ur. 7.02. 2005 .......................9100 - 78 cm Klaudia ..............ur. 8.02. 2005 .......................8700 - 70 cm Kosma ...............ur. 3.01. 2005 ......................10200 - 78 cm Brayan ..............ur. 21.02. 2005 .......................9300 - 75 cm Kubuś ...............ur.12.04. 2005 ....................... 9500-78 cm E.l.f. ....................... 15.07.1977 .... www.dziewczynki.bobasy.pl Czadunia .................. 01.04.1976 .... www.qbus.smyki.pl Mmałgosia ................. 08.07.1976 Katie ....................... 15.10.1979 .... www.kosma.bobasy.pl Kathrin .....................05.02.1980 .... www.kathrin2006.bobasy.pl Mama Ania ................ 16.05.1981 .... www.fikolek.bobasy.pl

kawusie juz wypilam a wy nadal spicie?teraz zmykam porzadki robic-zagladne do was w przerwach

Witam porannego ptaszka Kathrin i reszte cioteczek. Myslalam, ze bede dzis pierwsza, ale nie znalam mozliwosci Kahrin. Czadunia mojkubus tez jak na zlosc nei chcial spac. Zasnal dopiero przed 22. Ale utulilam go w przerwie na totolotka, wiec nei stracilam nic z filmu. Elf daj znac co z Feliksem. Martwimy sie. A mnie od rana znow lepetyna lupie :( Moze mnie przewialo na dworze? My tez dzis sprzatamy, bo jutro do warszawy jedziemy. Kubus ma dostac od cioci wielka jezdzaco-grajaca lokomotywe! uz widze gow akcji.

Melduję sie na porannej kawce !! Hehe a Ty kathrin spac nie mozesz? hihi Brayan tak wcześnie wstaje czy ty męzusiowi kanapeczki robisz? Mama Ania --> współczuję tych bóli. To są jakieś migrenowe? czy inne? często tak masz? Ja dziś mam mnóstwo zajęc - muszę zaliczyc zakupy (tata przyjezdza pomoc w nowym mieszkanku) , do skarbówki muszę isc, cos pogotowac na weekendzik i ogarnąc pokoj goscinny, który służy nam za kanciapę, magazyn, garderobę, wózkarnie itp. Palca tam nie włozysz a tato będzie tam spał :-( oczywiscie łózko też tam jest żebyscie (a zwłaszcza ty katie ;-) ) nie czepiły się miejsca spania mojego tatusia hihi Qbuś wczoraj aportował haha poprosiłam go o misia - przyniósł misia, poprosiłam o autko - przyniósł auto, ale jak poprosiłam o brum brum (chodziło mi o cięzarówkę) to poleciał się szarpac z jednostką centralną kompa haha Poza tym w domku mówi cały czas tata i tata a w żłobku opowiada tylko o mamie. Panie własnie się wczoraj pytały czy wogóle mówi tata, bo jak mają zajęcia z mówienia to on tylko mama i mama :-) moja krew hihi I jeszcze jedna zmiana : Qbuś spał do tej pory na mojej połówce łóżka i tylko do mnie się tulił, a teraz tak jest stęskniony za tatusiem że ... walczą w nocy na połówce tatusia a ja mam lajcik :-) ;-)

wstaje wczesnie-zeby mezusiowi sniadanko zrobic i buziaka na dowiidzenia dac;) Zagladne do was wieczorkiem bo maz urwal sie wczesniej z pracy i robimy sobie mala wycieczke.

Ja jak zwykle spóźniona na kawkę! Ale może ktoś jeszcze dołączy? Widzę, ze wszystkie dziś jesteście zajęte... Elf - co z Feliksem? Nie daje mi ta sprawa spokoju, bo ja bardzo lubię pieski, sama miałam dwa. Jedna sunia wciąż nam uciekała w czasie cieczki, ale paradoksalnie nigdy nie miała młodych, taka była flirciara, ale jak jakiś pies chciał czegoś więcej, to go gryzła! Cnotka ;) Myślisz, że jest to możliwe, żeby go ktoś ukradł :( Mimo wszystko wciąz jestem dobrej myśli!!! Kathrin - ale macie super :) Żeby mój mąż mógł się tak urwać z pracy i zabrać nas na romantyczną wycieczkę... ach, niestety nie mam na co liczyć. Idę cwiczy ć z moją dzidzią, bo fika sama!