Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czadunia

Mamy dzieci z lutego 2005

Polecane posty

Małgosiu kochana oto życzonka od nas dla Ciebie i tylko Ciebie: Rośnij duża, dzielna, zdrowa. W 100% procentach odlotowa. Sympatyczna jak maskotka i słodziutka jak szarlotka. Te życzenia są dla Ciebie, byś czyła się jak W SIÓDMYM NIEBIE! Wszystkiego naj naj naj z oakzji ROCZKA !!

pisalam wam ze Brayan boi sie sanek????straszny panikaz z niego-raz sie z nich obsunoli na prostrej drodze zaliczyl glebe i wiecej juz nie chcial jechac.Ostatnio straszna beksa sie z niego zrobila-wszystko chce placzem uzyskac.np. jak mu czegos nie damy to placze-wasze dzieci tez placza o byle co?

Kosma też wymusza na nas płaczem prawie wszystko co chce dostać :-) Często płacze też jak sie przewróci, nie wspominając o uderzeniu główką w coś. Ale ogólnie to mała chichotka z niego :-)

hehe kathrin no jasne - chyba wszystkie dzieci kombinują nad sposobem zuszenia rodziców do uległosci ;-) wg najlepiej ignorowac to mu się znudzi i nie bedzie płaczem próbował wyegzekwowac czagos ale ... wymysli cosik innego ;-) katie - z tego co się zorientowałam: ja i mama Ania - TAK e.l.f. i Mmałgosia - NIE kathrin - PRAWDOPODOBNIE TAK no ale po kłopocie - problemik rozwiązał się sam choc moje propozycja nadal akutalna :-) dzis mam znów zamęt - sprzątanko, gotowanko, prasowanko bo nic nie zrobiłam przez weekend - Qbuś ząbkował i taki mamy bajzel ze szok a propo pierwszej zarejestrowanej bójki mojego synka to jest z tymi chłopakami tak, ze jak jeden ma coś to drugi też chce to miec :-) do tej pory starszy kuzyn miał przewagę i wiekową (2 lata różnicy) i wzrostową (główkę wyższy) :-) tym razem poszło o programator kuchenki gazowej - Qba nauczył się włączac alarm i go wyłączac wiec starszy kuzyn zaczał mu w tym przeszkadzac wiec Qba złapał go za buzię i ściągnał do parteru - ależ tamten się zdziwił. Zakręciły mu się łezki ale był silny i się nie popłakał. Ale się pogodzili i bawili potem ładnie razem :-)

Klaudia płacze, jak jej się coś zabierze! Mi kiedyś też spadła z sanek, było takie małe wzniesienie i myślałam, że mi się uda ;) Niestety, mała zaliczyła glebę, ale była tak opatulona, że nic nie poczuła i wydaje mi się, że uznała to za kolejną atrakcję :) Wczoraj zasnęła mi na rękach! Nie zdarzyło się nam to od ok. 9 miesięcy i już zapomniałam jakie to słodkie :) Spróbujemy tak zrobić i dzisiaj, a później siup do łóżeczka - może się uda. Chciałabym, żeby już spała w swoim łóżeczku, bo w naszym coraz mniej miejsca, żwłaszcza, że Klaudia śpi wpoprzek!

My też wczoraj mieliśmy dzień spania na rączkach. Koło południa Kosma zrobił sobie drzemkę,spał godzinę w łóżeczku a potem przebudził się,więc wyciągnęłam go, ale widząc że jest jeszcze śpiący, utuliłam i spał dalej. Chcę go przenieść do łóżeczka a on w ryk i dalej na rączki.I tak z cztery próby aż w końcu się obudził, a mama spóźniła się z obiadkiem :-) Ja też uwielbiam takie przytulanki, kiedy wtula się mój skarb kochany we mnie i słodziutko sobie śpi :-)

nioooo takie przytulanki są boskie :-) kiedy Qbuś chce zasnac w domku to ja siadam półleżąc a on się kładzie na mnie i wtula się i ... zasypia. Miodziooo Wieczorkiem też zasypiamy razem ale trzeba bedzie i u nas cosik wymyślic z tym łóżeczkiem bo Qbuś zaczął wędrowac :-)

Dziewczyny, czy Wy coś zamawiacie ze sklepów wysyłkowych? Konkretnie chodzi mi o Bonprix. Ja lata temu coś stamtąd zamówiłam i wciąz dostaję katalogi, teraz mi się kilka rzeczy podoba dla siebie i dla Klaudii z chęcią bym kupiła, ale trochę się boję- nie wiem jak jest z reklamacją, np. w przypadku złego rozmiaru i czy te ciuchy są dobre jakościowo. Kiedyś byłam zadowolona, ale jak piszę, to było kilka lat temu i mogło się coś zmienić.

Mmałgosia ---> ja też kiedyś kupowałam i byłam zadowolona. Z reklamacją napewno nie ma problemu gdyż firma jest już trochę na rynku a nie słyszałam niepochlebnych opini. Bardzo podoba mi się to http://www.bonprix.pl/katalog.php?st=&idprod=16448&menu_lewe=1&page=10&proc=0&idkat=1&idrodz=5&ileprod=206&licz=87&PHPSESSID=eebadbc6cc5bd4abecbdd0c56e2e5c0c ale jeszcze jestem za grubaśna :-)

o nie !! ja tej stronki tak nie rozsunełam !! a przynajmniej nie świadomie ;-)

ta bluzeczka jest prześliczna... hmm... moze i ja się skuszę :-) a komplecik dla Kaludii .......jejjjjjjjjj miodzioooo słodziutenki Ja kcem miec córeczkę !! :-) no ale plany przesunięte na następny roczek :-( znów mam problem z tarczycą :-(

ta bluzeczka jest prześliczna... hmm... moze i ja się skuszę :-) a komplecik dla Kaludii .......jejjjjjjjjj miodzioooo słodziutenki Ja kcem miec córeczkę !! :-) no ale plany przesunięte na następny roczek :-( znów mam problem z tarczycą :-(

Cyba jednak zrobię podejście do złożenia zamówienia ;) Może i dla P. się coś znajdzie :) Czadunia - a co Tobie, dziecko, z tarczycą się dzieje? Ja jestem po operacji, miałam nadczynność. Mnie znowu \"wzięło\" i odzywa się instynkt macierzyński, ale wstrzymuje mnie szkoła, chcę skończyć w końcu ten ostatni semestr i mieć z głowy! Szybka obrona pracy i na porodówkę ;) Chyba już o tym rozmawiałyśmy, ale spytam: w jakich proszkach pierzecie ciuszki Waszych Skarbów? Zastanawiam się nad zmianą na \"dorosły\", Klaudii - odpukać - uspokoiło się z alergią, więc może spróbować.

znowu ktos rozciągnął przyznać się bez bicia która to:) muszę Wam to napisać R. wlaśnie pojechał na Paluch przywiezli wczoraj podhalańskiego i byc może to Feliks.rozsadza nas nadzieja i wątpliwosci czy to on. za jakies pól godziny bede wiedziała a to jeszcze tyle czasu. napiszę czy to on jak przyjedzie. musiałam gdzies to wypowiedziec bo uczucia mnie rozsadzaja.

Elf - trzymam kciuki! Oby to był Wasz Feliks! To by był prezent dla Małgoni! Czadunia - no widzę, że Ci się podoba... ;) Szukałam czegoś dla chłopców, ale mi się komp zawiesił! Ten komplecik - fajny :)

Słodziutkie wszystkie rzeczy które pokazujecie!! A zwłaszcza dla Klaudii! E.l.f. - daj znać co i jak! Czadunia - co to za cholerstwo każe Ci przekładać marzenia o córeczce? A ja coś dziś nie mam humorku :-( Może fryzjer poprawi mi humor:-)

e.l.f. --> czekamy i my z niecierpliwością !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Daj znac :-) mmałgosia --> ja miałam keidys andczynnosc (Gravesa-Basedowa) , potem przeszło na trudną do zdiagnozowania chorobe Hashimoto. Walczyli z rozpoznaniem pół roku gdy nic nie pomagało a wszystko dosłownie mnie uczulało. Leczyłam się u irydologa i miałam przez 2 lata spokój, ale od jakis 3 miesiecy znów kiepsko z tarczycą u mnie :-(

Katie - rozchmurz się 🌻 Szykuje Ci się wizyta u fryzjera :) W końcu - z tego co pamiętam ostatnio Ci nie wyszło! Czadunia - o Twojej chorobie nie słyszałam. Nawet nie wiedziałam, że kłopoty z tarczycą mogą objawiać się uczuleniem! Mam nadzieję, że jesteś pod opieką lekarza!

Ano nie wyszło ostatnio, bo mój fryzjer nie otworzył w ogóle zakładu :-( Ale nie ma tego złego ... Dziś mam strzyżenie za darmochę!! Więc mogę sobie powymyślać :-) A mój mąż dzwoniŁ do mnie z propozycją żebym jutro poszła sobie na męski striptease :-) To miałby być prezent od niego na dzień kobiet, ha ha!! Któraś chce pójść ze mną, bo ja naturalnie nie mam z kim :-(

Hihi, Katie, chętnie bym poszła z Tobą, gdyby P. został sam z Klaudią ;) A co to za przywileje, że masz darmowego fryzjera?? Super! Wymyślaj ile wlezie :) Elf - jakie wiadomości? Czekam, bo chcę wyjść na spacer!

Małgosiu mam za free, bo nastałam się ostatnio pod drzwiami i nie przyszedł ;-) Dlatego w ten sposób rekompensuje mi mój stracony czas :-) E.l.f - godzina już minęła...