Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mankapanka

SMOTNOŚC W SIECI......WIELU WAS JEST?WIELU NAS JEST?...

Polecane posty

Gość b. przypadkiem
czytałam i czułam mocno z rozpedu nawet słuchałam na audiobookach wydaje mi sie piekne przez to ze nie ma wyraznego happy endu i nierealne przez to ze takie piekne

podnosze!!!!!!!!!!!!!!! Czytając wasze wypowiedzi zastanawiam sie czasem co jeszcze przede mna i \"moim\" Sloncem... jak dlugo bedziemy mieli jeszcze kontakt ze soba. Znamy sie juz prawie 2 lata...jakos nikomu nie wyszla taka znajomosc choc i tak w to nie wierze zeby tak sie moglo stac ..zebysmy byli razem...dwa konce Polski...rozne obowiazki, praca...choc wolni....a i tak sie czuje jak zajeta, nie do wziecia:) Mi samej jest trudno okreslic ten stan...dziwny...:((

Gość rozumiem słonce...
juz dwa lata.... a powiedz co myslisz o ponad 4??:( tez dwa konce polski...z tym ze oboje "zyjemy w związkach" chyba niesługo serce mi pęknie.

pusto tu.......setunia glamyx bywacie tu czasem.... w kazdym razie sciskam serdecznie

Gość no name..
Czy ten temat jeszcze żyje? bo chciałabym wam coś opwiedzieć.. o mojej samotności i bezsensownej (?) miłości.. Własnie jestem w trakcie czytania po raz 3 "s@motności w sieci".. kocham tą książkę, ale zawsze mnie tak jakoś smutno nastraja... i zawsze wzbudza we mnie wiele skrajnych refleksji... ehhh.. Jeśli jeszcze ktoś tu zagląda mogę wam troche o tym opowiedziec...

...opowiadaj opowiadaj...i tak co jakis czas ktos tu wchodzi z nadzieja ze topik nie umarl. ...co powiem na 4 lata???...nie wyobrazam sobie!!!...choc jak bylam jeszcze w zwiazku zdarzaly mi sie jakies tam male fascynacje, ale takiej znajomosci jak teraz nie potrafilabym chyba wytrzymac majac kogos innego u boku..wspolczucia dla Ciebie i innych;(

Gość uuuuppppppaaa

ja tez nie zapomniałam o was...jesli ktos chce niech zajrzy\"zycie uczuciowe\" jest tam taki topik \"było juz za późno\" nie wiem czemu ale pierwsze skojarzenie to\"SwS wielu was jest\" pozdrawiam.

Gość bo ja nie wiem nic
setunia i reszta bywacie tu czasem??

bo ja nie wiem nic:)bywam bywam, bo mam w ulubionych ten temat;) wiec mozesz pisac smialo:)

Gość podnoszeeeee

Gość hoooppppp

Gość a ja go znalazłam w sieci..
dzis jest moim mężem!

Gość mruczk
a ja w sieci trafiam na samych popaprańców

Gość mruczk
a książka jest cudowna uwielbiam Wiśniewskiego super zna psychikę kobiet

Gość karka_23
witajcie, bardzo podoba mi sie ten topik, sama chcialabym coś napisac o tym co przezyłam ale może jeszcze nie teraz...nie lubie rozdrapywać ran..trzymajcie sie

Gość karka_23
:) jakoś tak miło mi sie zrobiło...fajnie jest wiedzieć że kogos to w ogóle interesuje...postaram się przemóc i podzielić się z wami moimi "przeżyciami".już wkrótce

kartka , a nam milo ze nam ufasz:) na pewno zrobi Ci sie lepiej jak to opiszesz, ale wszystko w swoim czasie:)

pewnie ciężko sie przemuc....opowiedziec cos co pewnie jeszczce jest na tyle swieze ze ta rana boli...ale poto ten topik powstał bo przeciez najgorsza jest \"s@motnośc we dwoje\" czyz nie? setuni👄 my ze sticiem usychamy od samotnosci wiesz gdzie;)