Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mankapanka

SMOTNOŚC W SIECI......WIELU WAS JEST?WIELU NAS JEST?...

Polecane posty

Gość upaupa

Wczeraj odtrąciłam JEGO uczucie. Tak długo chciałam, pragnęłam i...Mam jedynie poczucie klęski,że nie potrafiliśmy sie porozumieć, dogadać. Nie wiem jak wyjaśnić swoją decyzję. Wiem tylko,że nie możemy być razem:(

nie ma rzeczy niemozliwych glamyx..... chyba ze postanowisz inaczej... setunia-🌻

Gość mainboard.ka
a ja ciagle slucham piosenki virgin"dwie bajki".......... bo pasuje idealnie do mojej obecnej sytuacjii. Poznalam go na jakims czacie, zakochalismy sie w sobie. Tylko ze ja mam meza, on jest bardzo daleko i coraz trudniej mi z tym zyc. Kocham go ale on nie jest dla mnie przeznaczony:(

Przeczytałam wszystko...jestem w podobnej sytuacji,w związku z facecem,juz 5 lat ale nie jest kolorowo,no i jest/byl ktos z netu...gadalismy dlugo,o wszytskim,telefony,sms...wreszcie się spotkalismy,bylo super i nagle czar prysł...moj \"internetrowy X\" przestał się odzywać...bardzo boli,tak z dnia na dzień...milczal ponad tydzien potem zadzwonil ze nie mozemy byc razem,bo on nie zasluguje na mnie,ze cierpialabym tylko przez niego..buuu...jest mi zle bardzo zle...moj obecny facet,z ktorym jestem bo jestem ,bo to juz 5 lat,chce konkretow czy jestesmy razem czy nie,a ja nie wiem..moze \"moj X\" wroci?bylo tak fajnie,idealnie....i co ja mam myslec,co robic...lata lecą...a ja chce byc tylko szczesliwa...

---zoja-mysle ze nie powinnas czekac. bo pewnie sama nie wiesz czy tesknisz czy czekasz.bo czekac to nie to samo co teskni:) ja mam jedno zdanie-jesli odejsc-to dla siebie-jesli zostac to dla siebie--- dla nikogo innego. pozdrawiam.

Gość hoopa do góry

Gość hop do góry

dlaczego najfajniesze topiki umierają śmiercią głodową????

No to zostałam sama...nie jestem z facetem,z którym byłam 5 lat,nie czekam na mojego X...tragedia

Witam ...też ubolewam ze topik umiera;(..sledze go co chwile i nic sie nie dzieje;(...dobrze jest poczytac ze nie jest sie samej w takiej sytuacji...tez mam TAKIE swoje Sloneczko choc nasze plany ani deklaracje nie doszly do takiego stopnia jak w waszych przypadkach ale wiem ze jest dla mnie kims bardzo waznym i nie zapomne go nigdy nawet jesli mielibysmy stracic kontakt- choc watpieze to by nastapilo;)...wie dokladnie kiedy jest mi zle i wtedy wlasnie sie zjawia...milo by bylo gdyby sie zjawil;)...ale daje znak zycia:)... Na razie to tyle ...moze topik odzyje :)) Pozdrawiam wszystkich bardzo goraco ...budzimy sie!!!! :)))

🖐️ ;) A ja sobie tak siedze i mysle.......mysle i zastanawiam sie nad tymi sieciowymi relacjami miedzyludzkimi:o Przeciez wiekszosc z Nas to po prostu pisze ksiazki ! Wiekszosc tych wszystkich interakcji nie zakonczy sie prawdziwa miloscia w realu Taka milosc spotyka tylko 1% internetowych \"zwiazkow\" Ja chyba zaprzestane sie w \"to\" bawic;) To wszystko co teraz pisze , to moje subiektywne zdanie , takie \"czarnowidztwo\", nie bierzcie sobie tego kochane do siebie, bo moze Wy jestescie prawdziwymi wspolczesnymi romantyczkami,idealistkami i wierzycie w \"to\" To co teraz pisze pewnie jest spowodowane tym , ze moja internetowa \"milosc\" mnie \"zdradza\";;) Tak, zdrada istnieje nawet w tej \"sieciowej wiosce\" Prawie boli tak samo! Ale w moim wypadku , to nawet dobrze, ze tak sie stalo;) Bo mialabym wyrzuty sumienia gdyby jego oczekiwania-spotkania-nie wyszly z mojej winy;) Ja mam jeszcze czas na wszystko[albo tak mi sie wydaje] On pewnie jest troche zdesperowany[bo starszy;)] , wiec moze lepiej ze nie traci czas na kogos tak niezdecydowanego!

ja tu zaglądam i mam dlawas🌻 i macham zapewniam was ze tentopik nie umrze!!!!! tu jest tak mało ciepłych mądrch-bladoniebieskich tematów.... w kazdym razie intrygujecie mnie...

\"bladoniebieskich\" hmmmmm ami nie podkrecaj nas:D prowokatorko🌻

Gość Assiaaa
Hej! Samotnosc w sieci? :) O ksiazce - hmmm musialam kupic druga bo tamta mi sie "zuzyla" od ciaglego wciskania ja pod poduszke, do wypchanej po brzegi torby, od zaznaczania w niej roznymi pisakami coraz wiekszych fragmentow hehe i od rzucania nia (podobno nie tylko ja nia rzucalam!).. Ona ma cos w sobie.. cos banalnego chyba bo inaczej nie trafilaby to tak wielu ludzi.. ale kto powiedzial ze banaly nie sa fajne i nie robia taaakiej rysy pod beretem.. ze nie mozna bez tegoz banalu zyc pozniej.. Bo lezy taka ksiazka.. lezy dlugo pare miesiecy i nie chce Ci sie na nia spojrzec.. az wreszcie Cie dopada.. i czytasz zarywajac przy niej kolejna noc :) Znacie to?? Wracam i wracam do niej.. A pan Wisniewski nawet odpisal na kilka moich maili hehe :) Jestem z siebie dumna :D Koles ma mozg!! A mozgi sa taak podniecajace! :))) Film.. bylam przerazona po tym jak dowiedzialam sie kto kogo bedzie grac.. Ale jest ok.. nie powiem ze inaczej wyobrazalam sobie i Jakuba i Ja.. ale moze bedzie ok? We wrzesniu premieta to zobaczymy! Pozdrawiam!! ps. Poznalam mojego chlopaka przez net :)) Zbieg okolicznosci? Jest nam BARDZO dobrze od ponad 1.5 roku :))

Asia po co kupowalas nowa ksiazke? tamta miala juz jakas historie, dusze:) swoj urok;) ja nie amm zwyczaju zaznaczac w takich ksiazkach pisakami ale nie przejmuje sie jak troche mi sie okladka zniszczy;;)

Gość Assiaaa
Hehe.. kupilam nowa a czytam i tak ta lewdo czytelna.. bo faktycznie.. tamta ma juz dusze :) Ale jesli chce cos komus pokazac w ksiazce.. albo pozyczyc :) To juz idzie w ruch t druga hehe :)

przpraszam jesli ktos sie poczuł\"podkrecony\" :D nie o to mi chodziło.... ja poprostu mysle ze takie relacje takie związki,takie miłosci to fenomen. dlatego tu bywam. ciekawi mnie bardzo czy rzeczywiscie istnieją PRAWDZIWE szczere jedyne miłosci które nie mogą sie spełnic z jednej prostej przyczyny: -ze jest juz zapóźno- setunia: do ciebie.i co było w paczuszcze???

podnosze idz na tematyke o ksiazkach tam sa topicki eboki dla wszystkich:) tam na pewno ktos bedzie mial;)

Gość hmmm........hmmmmmmmm
Setuś🌻 uśmiechnij się Malutka pesymistko 🌻🌻🌻 miłego popołudnia ;) i dużo :D🌻

Gość podnosze1

setunia i reszta gdzie wy jestescie??? glamyx nie zagląda:(... ,,,szkoda.

hmmmmm Anioleczku:)🌻 ami mi serwis padl :(i dopiero teraz jestem🌻🖐️

Gość A JA JUZ OD 3MC
NIE MAM KONTAKTU Z p. niewiem czy smiac sie czy płakac,,,, ale postanowiłam skupic sie na małżenstwie,na rodzinie.. to najtrudniejszy wybór w moim zyciu.. ,,,mam nadzieje ze trafny.

Gość liluuuu
jak topik zdechnie-to sie zastrzele....