Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spinaker

Poczekalnia - dla pań po 40-stce

Polecane posty

Witam serdecznie Pytałyście o imie dzieciątka...Zuzia. Cudnej urody maleństwo i już u siebie w domku.Obie z mamą zdrowe i szczęśliwe wczoraj wyszły ze szpitala. Obiadek dla całej rodzinki był u mnie.Jak zwykle w takich chwilach było gwarno i radośnie. Ja dziś pierwszy dzień po tygodniowym urlopie byłam w pracy. Serdeczne gratulacje dla rocznicowych Pań i dla tych co z maturą sobie poradziły. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę dużo słoneczka. Ewa cieszę się bardzo że wychodzisz z depresji...tak trzymać

To jeszcze ja . Jeśli wszystko pojdzie dobrze to i ja pochwalę sie naszym słodkim Zuziaczkiem. Prześlę Wam zdięcia na pocztę 🖐️

Nic nie rozumiem, moja skrzynka pełna???? Alez wszystko dochodzi.Zdjecia Kubusiu z Dosia doszly do mnie. Ale proszę jeszcze o wiecej. Kalino,ja tez prosze o Zuziaczka.❤️

Dzięki za zdjęcia i za życzenia. Wszystkie jesteście kochane i miło zawsze zajrzeć do naszej poczekalni. Kumpel do kumpla: - Slyszalem ze masz nowa dziewczyne? - Noooooo - A fajna chociaz w lózku? - W sumie to nie wiem. Jedni mówia, ze fajna inni, ze nie fajna..... *** Faceci: - do 20-stki jak flecik - raz dmuchniesz i już gra - miedzy 20-40 jak fortepian - 3 godz. strojenia, 2 min. grania - po 40 jak konferansjer - on zapowiada, a gra już kto inny... *** Sa trzy wielkosci u mezczyzn: - Maly, sredni i o Mój Boże :D *** Żona przeciąga się w łóżku i mówi do męża: - Kochanie, miałam piękny sen, śniłeś mi się! - Tak? Opowiedz! - Było tak: wyjechałeś gdzieś daleko i pisałeś do mnie codziennie listy. A listonosz, który je przynosił był taki cudowny...

Bosi, nie pełna skrzynka, tylko zablokowana- wysłałam Ci na drugi, na Tlena. Ja też poproszę Zuziaczka! Kończę, muszę wyłączyć całkiem, bo straszna burza się szykuje nad nami...

🖐️ Dziękuje za zdjęcia. - Dosiu sesja zdjęciowa, była bardzo owocna :) Wreszcie Puchatek nam się objawił w całej okazałości :) - Takisku gratuluje córce zdanej matury.... gratuluje mamie tak zdolnej córki :) .... pewnie po chrzestenej tak ma ;) - Ofko i Tobie życzę wszystkiego dobrego z okazji rocznicy 🌻 W tym towarzystwie chyba mam najdłuższy staż małżeński 😭 aż wstyd się przyznać ile ;) - Ewuniu ❤️ trzymaj się kochana. - Viki gdzie się podziewasz ? Daj nam jakiś znak, że u Ciebie wszystko w porządku. Jak Twoje zdrówko ? 👄 Pozdrawiam wszystkich i również proszę o fotki małej Zuzi :)

Spinki - będziemy się licytować co do stażu małżeńskiego? Bo nam już strzeli w październiku 28 lat.

Spinky święte słowa - pewnie że po chrzestnej :-D Dziękuję Dajence i Spinky za ponowne podesłanie zdjęć. No i Kubusiowi - jaka Ty szczuplutka jesteś, ja też tak chcę! U nas dzisiaj bardzo efektowna burza z gradobiciem była. Dobrze, niech się wypada w tygodniu a na niedzielę zamawiam super pogodę bo chcemy z Takisem trochę pogrillować u mnie na działce:-D

🌼❤️ No..ja oczywiście też proszę bardzo o zdjęcia małej Zuzi!!!!! A co do zdjęć..dostałam Kubusia..Kubusiu..jaka Ty jesteś szczuplutka..ale ja Ci zazdroszczę..mnie się teraz trochę (Boże trochę) przytyło:):):):):) Spinki..moja córcia jeszcze nie zdała matury..jeszcze w czwartek ma egzamin ustny z j.angielskiego.Popełniłam błąd pisząc że matura na sto procent zdana..miałam na mysli egzamin ustny z j.polskiego!! Czy zdała wszystkie egzaminy dowiemy się dopiero 11 lipca,ponieważ teraz tak jest, że wyniki z egzaminu pisemnego będą dopiero właśnie wtedy!!!! Tak się teraz porobiło!!! Wrócę jeszcze do zdjęć od Kubusia..a właściwie do Dosi..bardzo ładną ma dziewczynkę..podobna do mamy..ale syn Kubusia też..bardzo..powiedzcie ..fajna rodzinka..prawda!!!! Kalinko..nie zapomnij o mnie..a przy okazji jeśli będziesz wysyłała ..to podeślij też swoje..ok?? Ja też Ci wyślę..obiecuję..jeśli tylko będziesz chciała!! D🌼O🌼B🌼R🌼A🌼N🌼O🌼C🌼...całuski👄👄👄

Przychylam sie do prosby Takiska.Kalinko,pamietaj tez o mnie. O Twoje tez prosze.Zuzie chcę obowiazkowo. Bo my tutaj,jak wiesz,wyslalysmy sobie wszystkie , nawzajem . swoje podobizny. Jeśli masz życzenie,to ja rownież je spelnie.👄 A co do Malgosi,to popieram wszystkie wczesniejsze posty kolezanek. Malgoś jestes cudna i bardzo zgrabna.🌻 A jak sie usmiechasz,to tak jakby slonko zaswieciło.❤️ A taką figurkę jak Ty masz,to u mnie - w sferze marzeń. :):D:):D:):D:) Dosi tez nic nie brakuje,tez zgrabna,ładna i powabna. Przecie to siostry rodzone są!!!!!!Chciałabym,chciala...................A ten kawaler razem z Kubusiem,to calkiem przystojny jest, blondyneczka tez podobna do mamusi jak dwie krople wody. Piekne macie dzieciaczki.Dobranoc. Zmykam i zamykam poczekalnie. Dobranoc.........

Czesc dziewczyny.Od dzisiaj mam urlop.Pije sobie juz druga kawe i póki co mam luz.Za godzinę jade po zakupy i zaczynam sie brac na powaznie za przygotowania do niedzielnej uroczystosci. Puchatku:Dmiło mi Cię wreszcie zobaczyc. Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko,zyczę duzo usmiechu i słoneczka.

Witam!! Zaraz znowu jadę do W-wy na drugą wizytę ,dopiero się dowiem co jest....po tamtej wizycie , jak pan doktor nacisnął córcię mocno na głowę (sprawdzając gdzie ją boli), wczoraj ją bolało jeszcze bardziej.....nie wiem czy tak powinno być, ale się dziś spróbuję dowiedzieć. Nie wiem co się stało, ale dziś nie mogę otworzyć komunikatora tlen........nie reaguje na polecenia.... Ale nam się dostało pochwał......dzięki dziewczyny jesteście bardzo miłe!!! 🌼 🌼 🌼 Właśnie!!! Kalinka nic nie mówi ....siedzi cicho .....a przecierz zdjęcia nie mamy.......prawda???? BARDZO prosimy o uzupełnienie albumu.

Gość Złoty Żagiel
Dziekuje ,Wam bardzo bardzo to mile,ze ktos mnie wspomni Zycze Wszystkim spelnienia marzeń🌻👄❤️

Witam was wszystkie bardzo serdecznie. Czytam wasz topik od niedawna i muszę przyznać, że jesteście fantastyczne. Bardzo chciałabym do was dołączyć, ale obawiam się, że jesteście już bardzo przywiązane do swojego grona i ktoś nowy nie bardzo tu pasuje.

Witam cieplutko 👄👄👄 Spinky, dzięki za troskę 👄. Ja żyję, ale wypadłam z rytmu pisania i nie potrafię wpaść w niego z powrotem... Mam bardzo dużo pracy i innych zajęć, ale nocami podczytuję, jednak jest za późno , aby cokolwiek pisać... Już i głowa nie tak i sił brakuje. Że zdrowiem może nie jest całkiem dobrze, ale nie ma czasu o nim myśleć :). Daje mi popalić alergia, że mam oko jak podziale majątku czasami rano:D Głos już odzyskałam, ale nie jest jeszcze ok. Tyle narzekania, życie toczy się dalej :D. Właśnie , gratuluję Kalince, że została cioteczną babcią:D. tak chyba sie mówi o takiej koligacji...Kalinko , ja także proszę o zdjęcie malutkiej Zuzi. Niech się zdrowo chowa na pociechę rodziców i cioć :D. Kubusiu i Dosiu, dziękuję serdecznie za zdjęcia z sesji warszawskiej. Jesteście laseczki, co się zowie !!! No i Wasze pociechy są piękne i dorodne. Gratuluję 🌼 Takisku, ja za Beatkę także kciuki trzymałam i gratuluję, że tak świetnie Jej poszło na maturze 🌼 Teraz tylko start udany na wymarzony kierunek studiów, ale to już \"małe piwo\" przy takich wynikach maturalnych. We czwartek także będę trzymała kciuki za ten angielski, ale dla Córci to już naprawdę całkowity luzik. Nie wybierała by angielskiego, gdyby nie czuła się w nim mocna :). Dosiu, napewno z Córką będzie dobrze, nie denerwuj się . Nie wiem jaka przyczyna bóli głowy, ale napewno nie będzie to nic poważnego. Jeśli idzie o tlen, to spróbuj wejść na stronkę i jeszcze raz zainstalować, ale nie jako \"zapisz\", ale jako \"uruchom\", wówczas nakłada się na to co jest i powinno być ok. Niepotrzebne jest wówczas wpisywanie od nowa danych, a czasem udaje się i działa poprawnie. Jeśli to nie pomoże , to jednak musisz usunąć poprzez program \"Dodaj/usuń programy\", aby nie zostało żadnego komponentu i zainstalować od nowa . Zyczę dużo zdrowia dla Córci i dla Ciebie powodzenia.🌼🌼🌼. Dla wszystkich pań życzę wiele radości, słońca i uśmiechu 👄🌼👄🌼👄🌼👄🌼👄 Złoty Żagielku, aż miło, że już jesteś złoty, pozdrowienia dla Ciebie 👄

Witajcie Zdiątka Zuzi wysłałam i mam nadzieję że dotarły do wszystkich Pań.Wybaczcie proszę format tych zdięć bo to zdięcia robione aparatem z komorki i nie bardzo wiedziałam jak je obrobić na komputerze.Ale jest coś widać.Trochę szokujące są te które robiłam na OIOMI-e , ale tak było i serce mi krwawiło jak patrzyłam na tą biedną ptaszynę. Jednak najważniejsze że jest dobrze. Swoich zdięć nie mam zapisanych w komputerze...poproszę jednak córkę o zeskanowanie i wtedy prześlę. Ale poproszę o zdięcia Pań . Na dzień dzisiejszy mam tylko zdięcia Dosi i jej dzieci. Jak wasze samopoczucie bo mnie ciśnienie spada w dół z prędkością światła, a głowa tak boli że auuuuuuuu. Pogoda straszna i pracować się nie chce. Pozdrawiam

🌼❤️🌼 Witaj cieplutko Ewcia39..jasne że jesteśmy zżyte..ale to nam nie przeszkadza żeby zżyć się także z Tobą..witaj:):): Kalinko..przykro mi ale do mnie dotarłry:(:(:( To ciśnienie ..wygląda na to nie tylko mnie \"zabija\"!! Dzisiaj jest strasznie..nie umiem sobie juz poradzić..a dopiero co pisałam z Bosą,że mam spokój:) Beatka miała do wyboru j.amgielski i j.niemiecki..ale wybrała angielski.ponieważ pod okiem cioci..doszlifowała go na perfekt:):): Rzeczywiście akurat o ten egzamin jestem spokojna..mam obawy jedynie do pisemnego z j.polskiego..ta pomylka może Ją drogo kosztować..ale nie będę zapeszać..okaże się:):):) Teraz muszę kończyć..bo mój Kaziczek obarczył mnie dzisiaj papierkową robotą..która oczywiście ma być gotowa na \"wczoraj\" :D:D: Forewer..miłej pracy..przy przygotowywaniach do tak ważnej uroczystości..szkoda że nie mogę Ci pomóc..uwielbiam taką robotę:):):): Narazie dziewczynki.pędzę do roboty..całuski👄👄👄 ❤️🌼❤️

Serdeczne dzięki Takis za cieplutkie przyjęcie. Jeżeli chodzi o spadające ciśnienie to witam w klubie. Ciężko się pozbierać, głowa opada a pracy w bród, nie umiem zabrać się do papierkowej roboty, chociaż powinnam. Może jutro będzie lepiej. Na popołudnie lista spraw do załatwienia jest gotowa i z obawa myślę, że nie zdążę (czytaj: nie będzie się chciało). Póki co nadzieja jest! Takis, gratuluję zdolnej córki, stres maturowy już za wami. Jest super. Mnie matura syna czeka dopiero za dwa lata. Wiem, że to jeszcze trochę czasu, ale przeżyje ją napewno. Pozdrawiam wszystkich.

pełna mobilizacja! Szef zadzwonił, zabieram się do pracy. Miłego dnia życzę wszystkim.

Takis to niemożliwe że nie dotarły mam zaznaczone że powinny dojść Może za chwilkę dotrą bo je wysyłałam dziś po 10-tej.Tak czy inaczej dajcie znać czy się pojawiły w waszych skrzynkach...jeśli nie to córkę poproszę by to zrobiła . Widocznie ze mnie taki antytalent do komputera. Ewcia witaj ja na tym topiku też od niedawna piszę i zostałam milutko przyjęta, ale musiałam dać wkupne...przepisy na ciasta.To może i Ty się czymś wkup! Napisz co ciekawego w życiu robisz i wogole kilka słów o sobie. O nas to już trochę wiesz jak czytałaś ten topik. Dziewczyny normalnie padam na twarz zaraz wypiję kolejną kawę ...może to coś da. Pozdrówka dla wszystkich

Czesc, Kubusiu dzieki jeszcze raz za zdjecia,teraz zostalo mi je tylko wydrukowaci dolaczyc do kolekcji. Kalina - i ja prasze o zdjecie Zuzi i oczywiscie Twoje rowniez. Wlasnie wrocilam od dentysty i pierwszy raz robilam zab bez zastrzyku,ale to tylko dlatego ze dwa tygodnie temu mialam wyciagniety nerw z zeba.Ale jestem odwazna, nie :D:D:D U mnie nadal sloneczna pogoda i ani kropli deszczu.wiec i alergia nie chce odpuscic. Witaj Ewcia w naszym gronie. Pozdrowienia dla wszystkich pa,pa 👄 🖐️

Dzięki Kalina i boja, miłe z was babeczki. Jak wróce do domu i nakarmię moje ludziki (mąż i syn) to napisze troszkę o sobie.

Kalinko..nie doszły..buuuuu..u mnie jest obecnie straszna burza..może to ma jakieś znaczenie że poczta nie dochodzi!!! Będę czekać cierpiliwie:):):) Kaziczek mnie zabije..ale zrobiłam sobie przerwęi poszukałam dla WAS kilka kawałów..tak nie lubię tej papierkowej roboty..jeszcze jestem do tyłu..stąd moje obawy :):):):) Po krotkiej drzemce szara komórka mężczyzny obudziła się,ziewa.przeciąga się,rozgląda i ze zdziwieniem stwierdza że jest sama.Szuka innych komórek,nawołuje,aż tu druga taka sama komórka się odzywa: Ta pierwsza pyta: -Gdzie są wszyscy -Na dole Pryjaciel do przyjaciela: -Jak się przespię z twoją zoną to będziemy rodziną -Nie..będziemy kwita Ginekolog badając ciężarną kobietę pyta: -Czy chciałaby pani aby mąż był przy narodzinach dziecka -Nie..przy poczęciu też go nie było Blondynka rozpoczęłą pracę jako psycholog szkolny.Zaraz pierwszego dnia zauważyła chłopca,który nie biegał z innymi chłopcami tylko stał samotnie! Podchodzi do niego i pyta: Dobrze się czujesz -dobrze To dlaczego nie biegasz z innymi chłopcami -bo jestem bramkarzem Blondynka wypełni formularz: -imię..Anna -nazwisko..Kowalska -urodzona..tak Noc poślubna: -Kochanie.czy ja jestem pierwszy który z tobą śpi -jeśli zaśniesz to faktycznie będziesz pierwszy No to tyle..mam nadzieję że WAM sie spodobają..teraz znowu do roboty:):):):).Do później..❤️🌼

Cześć! Miło zobaczyć tyle miłych słów o sobie. Jestem taka szczupła bo mam problem z przytyciem. Co \"złapię\" ze 2 kg, to za chwilę już ich nie mam. 2 dni bardziej stresujące niż inne i po kg. Gwoli ścisłości - syn jest mój, córka Dosi! Ja jestem jej chrzestną, a Dosia -chrzestną mojego syna. Macie więc na zdjęciach dwie chrzestne i dwóch chrześniaków! I niechcący - z opóźnienia akcji \"zdjęcia\" wywołałyśmy poruszenie na topiku! Kalinko, do Ciebie moje nie dotarły?Wyślę jeszcze raz. Twoje też poproszę, jak będą! Ewuniu! Trzymam za Ciebie kciuki, żebyś jak najszybciej się wygrzebała! Szkoda życia! MarMi!U nas burza zbierała się wczoraj i rozeszła się po kościach. Postraszyło tylko. Ale dziś też burzowo! Niech się przewali ten front, żebyście miały udane grillowanie! A propos- może i mnie nauczysz angielskiego? Da się przez neta? Jamniczku!Strrrrasznie długo na te wyniki!Toż to koszmar tak czekać w niepewności. Matko, to mnie to czeka w przyszłym roku? Bossi! Jak ładnie napisałaś o moim uśmiechu i nas! Forevciu!Mi też miło, że mnie widzisz. W końcu nie jestem do tyłu ze zdjęciami, bo mi było głupio! I co , urlop od pracy, a przygotowania też Ci się dadzą we znaki?Bardzo lubisz przygotowania? Bo ja wcale! No, i te emocje! Boja! Widzisz, tam gdzie deszcz potrzebny(czyli u Ciebie) to go nie ma. Przesyłam deszczowe chmury w Twoją stronę!(Chciałabym!) Złoty Żagielku! Nie bądź smutny, bądź złoty i nasz -topikowy .Niech ta nasza poczekalnia będzie Twą przystanią- no nie dziewczyny? Witaj Ewciu 39!Czuj się jak u siebie! Każda dołączająca miała te same obawy- i co? Dołaczyły się-patrz np. Kalinka! Wiki! Pokręciłaś z Dosią-jej córa ma problem z kręgosłupem- podczas oglądania kręgosłupa lekarz przycisnął jej z góry głowę- taki standard -i po tym ją strasznie boli kręgosłup! Boja! Widzisz jak to jest-tam gdzie deszcz bardziej potrzebny to go nie ma! Przesyłam chmury w Twoją stronę(chciałabym!

Kubuś, przez neta, to można co najwyżej pomóc w nauce języka ale mówić Cię przez net nie nauczę. Ale oczywiście chętnie coś podpowiem, wytłumaczę czy poprawię jakieś ćwiczenia jakbyś się chciała poduczyć ;-) Witam nową koleżankę - będziesz się tu dobrze czuła, bo tu panuje rodzinna atmosfera, tu nawet pary siostrzane siedzą :-) Dosia i Kubuś to siostry rodzone, ja i Takis też :-) Kalina a czy mnie też wysłałaś zdjęcia? Nie dostałam.

Bardzo się cieszę z tak milutkiego przywitania. To strasznie fajne. Jestem akurat na etapie smażenia frytek do obiadu i postanowiłam spojrzeć co tu słychać.

U mnie za oknem mało ciekawie, chyba zanosi się na deszcz, nadciągnęły ciemne chmury. Moja lista spraw na popołudnie jest aktualna, chyba że po obiedzie dopadnie mnie zmęczenie i ochota na małą drzemkę. Wczoraj planowałam tak dzisiaj i nic z tego nie wyszło, bo przymknęło się oczko (na chwilkę). Hmm... potem się złoszczę sama na siebie, że z planów nici. Ale co tam, dziś to nie wczoraj!

Witaj Ewcia masz jeszcze te frytki, ale zapachu narobiłaś aż mi ślinka kapie na klawiaturę. :D Kalinko mała Zuzia prześliczna do innych może nie doszła, ale za to do mnie się sklonowała i mam ją już potrójnie.

Frytki są, smaży się druga partia, starczy też dla ciebie. Wpadaj!