Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spinaker

Poczekalnia - dla pań po 40-stce

Polecane posty

🌼❤️🌼 Dajenku idź do weterynarza już dzisiaj ..nie czakaj...u mojego Takiska tez tak bylo jak miał nosówkę.Lekarz powiedział że dobrze że tak szybko przyszłam!!Nie czekaj Dajen..idź:):):):): Ksymciu,nie szkodzi że nie przyszłaś z sałatka..szkoda że Ciebie nie było..ale swoją drogą jak to zrobiłaś że mąż piecze ciasta:):):) Cos mi się dzieje z netem..mam i znowu nie mam..chyba cos robią.. słyszałam że maja wymieniac jakieś kable..ale że nie bedzie to ze szkodą dla użytkowników..w końcu płacimy za to!!!!!!!!!!!! Narazie dziewczynki..idę coś tam zrobić i zaraz wracam:):):)buźka👄👄👄

Takisku jak go poznałam to nawet nie wiedział jak się herbate robi !!! Jedynak!!! Ale kilka razy mi sie zachorowało i stanął na wysokości zadania-najpierw herbatka,potem kurczaczek z ryżem,teraz co niedziela ciasto i poranna kawa ......ech...no ale troche to trwało.

trzymajcie sie kobietki,ja biegne do swoich \"mróweczek\", pozdrawiam.

Witajcie 🖐️ Pozdrowienia dla wszystkich sle 👄 Ksymcia - tez chcialabym miec sie tak dobrze,ale wiem czego nie nauczylam mojego zaraz po slubie to teraz na to jest juz za pozno,moja wina ,moja wina...:D

pozdrowienia dla wszystkich i kotka tez :D

Nie poszłam jeszcze z nim do weterynarza chociaż panikara ze mnie i powinnam zaraz lecieć. Wiem że weterynarze i tak zarządzają najpierw głodówkę w takim wypadku. Sytuacja bardzo dramatycznie nie wygląda, wczoraj w sumie miałam nadzieję że wymiotuje po trawie którą uwielbia jeść. Wieczorem się już wystraszyłam że mu nie mija. Dziś nic nie je nie załatwia się 3 razy wymiotował głównie śliną bo niema czym jest taki markotny nie bawi się:( Bardzo się bję ale do lekarza już jutro jak mu nie minie pojadę. Trzymajcie kciuki może to nic poważnego.

Witam was Kochaniutkie Jestem dziś po \"Humorkiem\" bo wypilam juz jedengo drinkusia przygotowanego przez mojego ślubnego a teraz dopijam drugiego. od mojej operacji to ja własciwie nie pije, chyba że wirtualnie. Tak więc ta mała szklaneczko odpowiednio zaszumiałam mi w głowie. Z gory przepraszam jak mi się anpisze coś nie tak. Dajen jak tak KOTECZEK. Ja wprawdzie kaota nie mam (czasamo w głowie0 ale od zawsze byłam \"kocią mamą\' a teraz córcia ma alergię na sierśc kota i to silna. Więc moge byc tylko wirtualna kocią mam :) :) KOchane ŻONY ja też tak jak niektore z Was nie nauczyłam swojego ślubnego podstawowych czynności niezbednych (albo uprzyjemniających życie) w rodzinie i ponosze tego skutki wszystkie. Jednym słowem wszystko robię SAMA. no nie od pewnego czasu zaczyna mi pomagac córcia. Ale bardzo bym cjciała żeby pomagał też mąż. Zloszczę się na niego, a tak właściwie to mogę mieć pretensje tylko do siebie. stare przysłowie mówi \"jak se pościelesz tak sie wyśpisz\" no i có ztak sobie pościeliłam... kończe bo palce chyba sie zrobiły za grube, bo nie trafiaja w odpowiednie klawisze, ciągle musze poprawiać .... życze miłego wieczorku i dobrego tygodnia pa pa 👄 :):)

Gość kto_sia42
No tak jak jak moge troche dłużej poklikac to nokogo nie ma oj jak mi smutno Ale i tak buziaczki dla wszystkich co zajnrza tu po mnie.

ja zajrzałam jeszcze raz Ktosiu Widzę ,że niezle Ci uderzyła do głowy ta lampeczka.......ale ja też na pocieszenie sobie wypiłam kieliszeczek ajerkoniaczku........mój małżonek znowu pojechał na cały tydzień......jestem słomianą wdową.......i tak będzie pewnie przez całe lato........też mi smutno, bo widzę go tylko w weekendy ,a i tak gdzieś jezdzi ,coś załatwia , prawie jakby go nie było.....ale dobrze ,że ma pracę. Lepiej niż jakby miał siedzieć w domu i nic nie robić. Spokojnej nocy Wszystkim i miłych snów.

🌼❤️🌼 Ktosiu..no ja też przyszłam..:):):) ale tylko sie pożegnać:(:(:( Fajnie że masz humorek..bardzo się cieszę:):):):):) Dosiu..własnie,dobrze że ma pracę.dzisiaj tekie czasy że trzeba się z tego cieszyć..no chyba że się wygra w totolotka.na przykąd 9 milionów:):):):) Dobra dziewczynki..idę sobie lulusiać..dobrej nocy Wam życzę..całuski👄👄👄

Witam Was. Ktosiu dzieki za buziaczki,a rzadko nam je ślesz.Popieram,ze córunie juz wprowadzasz w tajniki kuchni. Niech sie uczy póki czas. Póżniej Ci podziekuje. A zięć bedzie Cie po rękach calował. Zobaczysz ktosieńko,prawdę Ci mówię.:):):)Ja o swojej operacji juz prawie zapomnialam.Powiedz,czy warto bylo tak panikowac ? Teraz o wiele lżej mi się żyje.A Ty Ktosiu,co o tym sądzisz??? Dajenku,bardzo sie przejęłam losem Twojego koteczka. Idz prosze z nim rano do lekarza. Tak jak pisze Takisek,moze to cos niebezpiecznego.A czy kotek pije?????Jesli tak ,to po prostu czymś sie struł.Proszę nie zwlekaj. Ofeczko,ale leniuszek z Ciebie.Co tak skromniutko piszesz???🌻 Boju,nie przesadzaj,w kazdym z naszych meżów jest cos dobrego.A,ze nie kazdy gotuje.Moj robi prawie wszystko w domu.Ale nie myje podlóg i nie piecze. Chociaz kilka razy mu sie zdarzylo.Ale gotuje pyszne obiadki niedzielne i w kazdym wolnym dniu zaskakuje nas czyms nowym.Najwazniejsze,ze sa dobrymi mężami i ojcami i dbaja o nas.Nie grzeszcie i nie narzekajcie. Spineczko,uwazaj na swojego pupila. Ksymciu i Ewciu gratuluje mężów,nie ma to jak zacząć nauke juz po ślubie.Ale macie fajnie,tak sobie klikacie z pracki. Ja tak nie moge,choc bym bardzo chciala.Ja tez poprosze o Wasze fotki.:):):)🌻🌻 Dosienko,chwasty to najgorsza rzecz w ogrodzie.Trzeba je likwidowac dosć wczesnie,zeby sie nie rozsiewaly.Syzyfowa praca.Co tam u naszego Kubusia slychać??? Pozdrawiam wszystkie Panie.dla Was👄

Szumi w głowie szumi, ale to tylko na zdrowie i na humorek. Nie wiem jaki jutro będe mial pogląd na te sprawy ale dziś nie narzekam. Masz racje Bosanowa nie narzekajmy bo zawsze można trafic gorzej. A że niektórzy męzowie to leniuchy, tak jak mój mąz, to niestety wina czasami tylko kobiet. Tak było w moim przypadku. Chcialam dobrze i wyszło dobrze ale nie dla mnie. Jako,że juz za póżno na zmiany, tyle mego co ponarzekam. Mądre głowy mówia - jeżeli chcesz zobaczyc jak będzie wyglądac twoja zona za naście lat patrz na teściową, a jeżeli chcesz wiedzieć jak wyglądac będzie twój mąz za naście lat popatrz na teścia. I to jest prawada. Mój mąz nascie alt temu nie wyglądał jak teśc i nawet nie myslał jak teść, ba najwet nie sam nie chcial wyglądac i postepowac jak swój tata a teraz wypisz wymaluj SOBOWTÓR. I jak tu nie wierzyć w ludową mądrośc. Ale niestety czasu sie nie cofnie. zazdroszcze Tobie Bosa i jednoczesnie gratuluje męża Ty zawsze o nim piszesz w samyc superlatywach. I tak tzrymaj. Cudownie, że są kobiety ktorym sie udało trafic na właściwa połówke jabłka. Ja niestety pogubiłam się z całym moimżyciem i najgorsze jest to że chocbym się bardzo starała to nic nie odkręcę i dlatego musze udawac że tak ma byc. Bo tak będzie chocbym stawał na rzęsach nic lepszego nie będzie, a szkoda.cały komizm sytualcji polega na tym, że wszyscy dokoła myslą, że u mnie jest OK. A ja ich z tego błedu nie wyprowadzam bo i po co. Ale trzeba sie usmiechąc bo śmiech to zdrowie, bez względu na sytuacje \"Zycie nad smiercia przeważa, bo taka jest życia kolej wypijmy zdrowie grabarza Wiana mi dolej...\" Cieszmy sie życiem, ono zalezy tylko od nas. To że czasami nie wychodzi ... nie ważne... Wazne , ze jutro może byc lepiej ważne by z odkrytą twarzą móc odwrócic sie do tyłu i powiedziec nie było najgorzej, i mieć odwage każdemu spojrzeć prosto w oczy,bo przeciez nie zrobiłam nic złego nikomu (może czasami sobie, ale wtedy trudno spojrzeć tylko w lustro). i po co pic jak nachodza cie takie smutne mysli.... To mój nastrój nie od drinka, to mój nastrój od dłuższego czasu i dlatego nie pisze, bo lubie jak ludzie sie usmiechają, a nie uzalaja nade mna. Moje życie, mój wybór, moja decyzja, tylko czasami żal, \"co było nie wróci i szaty rozdzierać już próżno a przeciez mi żal, że w tych drzwiach nie pojawi sie Puszkin...\" Ja wiem -trzeba życ dniem dzisiejszym, a co sie stało to sie nie odstanie, jak mówi mój tatuś, tylko czy czasami nie placimy zbyt wysokiej ceny za nasze marzenia????

ja jak nie pisze to nie pisze. Ale jak juz zacznę, to morały i horały... SORKI nie maiao by tak smutno i moralizatorsko. Tak mnie coś naszło. Prosze się uśmiechnąć jutro też jest dzień, choc nie zapowiadają słońca. Ale ja wam życze słoneczka w serduszkach i duszyczkach, żeby było miło, żeby sie spełniło, żeby radość była wszędzie wtedy wszysto dobrze bedzie. papatki i dobrej, figlarnej nocki zycze żebyście sie wyspały i jutro wesołe wstały żeby ranek przywitał nas miło, i caly dzien w spokoju upłynął wieczorek przynióśł troche przyjemności, a nocka sen piękny i wiele radości. DOBRANOC.

Buziaczki wszystkim milusińskim👄👄👄 Dajen daj nam znać jak się ma Twój kotek, bardzo mi go żal. Ktosiu, tak jak napisałaś mamy nowy dzień. Smuteczki zostawiamy w kąciku. Wiem, że każdy ma jakieś marzenia i chyba niewielu ludziom jest dane je zrealizować. Każdy czy każda z nas dokonuje jakiś wyborów. Po czasie okazuje sie czy były one trafne czy nie. W zasadzie ja też nie mogę narzekać, ale bywało różnie, raz lepiej, raz gorzej. Myślę, że wiele z nas mogłoby podpisać się pod tym stwierdzeniem. Staram się dostrzegać pozytywne strony, tak jest zdecydowanie lepiej. Cóż, czasem dopada nas fatalny nastrój......Chociaż dzisiaj nie ma słońca i pada deszcz, to życzę wszystkim paniom uśmiechu i pogody ducha ( na przekór pogodzie). Odrzucajmy smuteczki, cieszmy się drobiazgami. Nie chcę, żeby to zabrzmiało jak pouczanie, nie mam takiego zamiaru.... Mam już kawusię i próbuję się dobudzić......Dziewczyny to już prawie czerwiec i taka paskudna pogoda .....co się dzieje? Potrzebuje słońca.........:):):)

Chce mi się spać, jest mi zimno, chcę do domu............:)

Czesc. ale szaro ,zimno i smutno na swiecie.To juz trzeci po kolei \"Wyjatkowo zimny maj\"-Tak spiewał Maanam. Przesyłam Wam pozdrowienia.

Dzięki za słowa wsparcia i że martwiłyście się zdrowiem kotka razem ze mną. Wstaliśmy dziś razem o 6 i spieszę donieść jaki jest stan na dziś. Dzis narazie nie wymiotowal zjadl troszeczkę, ale już sam przyszedl bardzo glodny do miski, siusiu zrobił, taki jakby żywszy już. Narazie wet odwołany tzn. obserwuję kotka jak nie będzie dziś wymiotował to narazie chyba nie pójdę już. Narazie latam co chwila sprawdzam gdzie jest co robi i jak się czuje, Na tą chwilę śpi sobie na oknie.:D Może się uda i skończy się na strachu. Miłego dnia buziaczki wielkie dla Was i trzymajcie sie cieplutko bo pogoda lepiej nie mówić. ❤️ 👄 ❤️ 👄 ❤️ 👄

dzień dobry Wszystkim! na poczatku chce zyczyc miłego dnia (mimo paskudej pogody) i duzo usmiechu. A teraz jeszcze o \"mężach\". Wiecie, jak każdy facet (e tam - jak kazdy człowiek) tez ma swoje wady, uwielbia spać,dosłownie wszedzie i o kazdej porze dnia.... tak wiec kompana do rozmów akurat w nim nie mam. Fillmu tez razem nie obejrzymy, tzn. ja obejrze a skarbeczek przespi. Ale tak ogólnie to dla mnie najkochanszy czlowiek na świecie (tzn.obaj-bo syn tez najkochańszy). I bardzo podobało mi sie to co ktosia napisała ,zeby sie cieszyc z tego co sie ma. Ide teraz zaparze kawke dla Wszystkich....w taką pogode super smakuje.

Czesc Ksymcia:Dmy sie jeszcze nie znamy:D Witam Cię goraco w Poczekalni. Dosiu-jestem juz podłączona do mikrofonu ,mozesz dzwonic.:D

Miło mi Cie poznać forever! Wysłałam swoje zdjecie do Dosi i Bosanovy- bo ich adersy znalazłam. A teraz zapraszam na goraca kawke.

no pewnie ewcia!!! Nawet nie pytaj tylko chodź szybciutko,bo wystygnie.

🌼❤️🌼 Witajcie🌼 Jest jeszcz ekawa czy się spóźniłam:):) Na to wygląda że pogoda robi sobie z nami co chce..zimno..ponuro..wstrętnie..ja też chcę słoneczka..chociaż nie zabardzo się lubimy!!! My..ze słoneczkiem jesteśmy trochę na bakier..ona mnie uczula paskudnie uczula..ja muszę go unikać...ale zdecydowanie wolę jak jest..może usłuszy..i wyjdzie:):):):) Ktosiu..no..czytałam Cię chyba ze try razy..tyle prawdy zawarłaś w swoim wpisie.naprawdę jestem pod wrażeniem!!!!!!!!!!!!! Ksymciu..ale fajnie nazywasz swojego męża,,\"skarbeczek\"..ślicznie..Mój z Twoim mężem mają coś wspólnego..jak myślisz co??..Też jest śpiochem...i to jakim:):):): Ewciu..to na czekasz..idź do domciu..żartuję przecież jesteś w pracy..ale z każdą minutką bliżej do domku:):):) Napiszcie co gotujecie na obiad..ja już sama nie wiem co ..brak pomysłu..totalny:):): Narazie zmykam..idę do apteki ..ale zaraz wróce..całuję👄👄👄

Witaj Takisku, Ewcia przyniosła az dwa kubeczki (dlatego tak wolniutko szła) kawy wiec starczy i dla Ciebie. Na obiad tez nie mam pomysłu, moze do 16-tej cos wymysle.

.....Ksymciu......bo te kubki to ciężkie strasznie były...... :D:D:D

Ksymcia własnie miałam pic 2 kawe samotnie,pomyslałm napije sie z wami:Dzrób mi ,bardzo Cie prosze:D:D

juz sie robi.... Ewciu ja własnie tak pomyslałam,bo duze te kubki....