Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julitta

biurowy-romans!!!!! co sądzicie?????

Polecane posty

Gość julitta

Mam nadzieje że topik ten będzie się cieszył powodzeniem,pracuje w niewielkim biurze projektowym i mam romans z kolegą nota bene ze swoim przełozonym jest to bardzo podniecające a zarazem nie bezpieczne .pracujemy w małym miescie i obydwoje mamy rodziny ,oczywiście jest pełna dyskrecja nawet nie chce myśleć co by było gdyby się to wydało bardzo sie nieraz boje po pogodzinnym spotkaniu w pracy i fascynującym sexie . Ale co tam wiecie co to znaczy budzić sie wstawć i biegnąc do pracy ze skrzydłąmi u ramion???????

Gość o taaaaaaak
miłe złego poczatki. Potem skrzydła opadną. Brrrrrr.

Gość julitta
Wiem że to złe!!!!!! ogólnie życie jest złe dlatego CARPE DIEM!!!

Gość on_s2
potem strasznie ch*jowo sie idzie do roboty po zakończeniu romansu. Sprawdzone z kolezanką. A Ty pewnie wylecisz z pracy, jeśli to Twój szef. Ale na razie sie ciesz.

Gość pieknamadrabogataicpztego
aleś ty glupia

Gość oaza spokoju
Ano własnie. Potem chodzi sie kanałami i pali buraka jak się zobaczy byłego/byłą. W nosie z takim interesem. Spokój w parcy to podstawa.

Gość romabiurowa
ja tez tak mam, odchodzilismy od siebie i wracalismy, i jest cudownie i zadnego buraka !

Gość julitta
mam nadzieje że z roboty nie wylece po pierwsze jestem dobra w tym co robie a po drugie to nie od niego zależy!!!

Gość normal
Nie chcę Cie rozczarowywać, ale jak sie rozejdzie wieść że macie romans to to czy jestes dobra, czy nie będzie g*wno warte. A ocena Twojego postepowania będzie dużo gorsza niż jego - takie juz mamy społeczeństwo. Pomyśl sobie jaką będziesz mieć opinię w miejscu pracy. On co najwyzej playboya, Ty raczej dziwki co sypia z szefem. Bo oboje macie rodziny, tak? A może się z Toba ożeni...? ;)

Gość julitta
ludzie dorośli ,odpowiedzialni używają muzgu do tego co robią ,dlatego to nigdy nie wyjdzie na światło dzienne. A jakby to i tak się do tego nie przyznamy choćby nas topili w smole......

Gość udowodniłaś tylko że kurew
w tym kraju bie brakuje :P ------------ -//-------- ---------( @ @ )--------- --o00o-- (_)--o00o----

Gość klara veritas
mój romans skończy się wkrótce ślubem :) ale my... wolni, młodzi, na równych stanowiskach...

wkońcu ktoś was przyłapie,podsłucha,zobaczy i dopiero zobaczysz co to znaczy, jeśli się kochacie to można zaryzykować ale jeśli to tylko fascynacja i sex to odpóść bo wcześniej czy później będzie źle.

Gość tylko potem
nie jecz tutaj i nie pisz moj kochanek mnie oszukuje HAHAHAHAHAHA kurwisz sie to twoja sprawa i tyle :)

Gość dobra
to ty jesteś może w czymś innym , a błędy ortograficzne dyskwalifikują Cię zupełnie , o moralności nie wspomnę - życzę Wam , abyscie dłuuuuuuuuuuuugo żałowali waszego romansu, szkoda tylko waszych rodzin

Gość już nie ta
Wyrosłam z romansów. Gra nie warta świeczki. Zostaje przewaznie niesmak i obciach w oczach ludzi. Mozna przez to stracic prace, tylko dlatego, że ktos jest zawistny i nie odpowiada mu to co sie dzieje. Z czasem i wiekiem dochodzi sie do wniosku, że albo cos jest uczciwe, albo po prostu staje sie brudne. Brrrr, uciekam przed takimi atrakacjami. Za stara jestem żeby sie chowac po katach i upokarzać.

Gość no to życzę
Ci autorko topicu, żeby Twój mąż też do pracy taki uskrzydlony biegał, i to uskrzydlony nie pracą - skoro dla Ciebie to normalka, to i mężowi się chyba należy - carpe diem, tak? (ze stwierdzenia "mamy rodziny" wywnioskowałam, że masz męża, czy tak?)

Gość julitta
szkoda że nie macie więcej luzu ,nie robie nikomu krzywdy a tu prosze większość opinii to destrukcyjna krytyka.pewnie jesteśćie stare okropne zazdrośnice pilnujące swoich mężulków a w podświadomości marzycie o przeżyciu choć jednego dnia tak.No ale która ma odwage się przyznać????

Zbyt wielu krytykantów :D Nigdy nie wiemy co nas czeka, jak się zachowamy w danej sytuacji, sami siebie do końca nie znamy, a przede wszystkim nie wiemy...co nam zgotuje los... Więc zamiast krytykować przemyślciesobie to... :classic_cool:

Gość szkoda ze jestes na tyle
nieciekawa ze ze swoim mezem nie potrafisz przezyc tylko z jakims kolesiem ktrory ci sie do dupy chce dorwac za friko :P

Gość a wlasnie mowilem
przeciez z mezem sie ozenila bo tez to byla namietnosc chyba co ?? ale pewne kobiety jak wiadomo maja mentalnosc kurew i nie do pomyslenia jest dla nich JEDEN partner. mnie to nie dziwi i autorka pewnie nie poradzi na to nic,

Gość hm...112223334544
kiedys raz zdradziła bo facet poswiecał mi za mało czasu... zostawiłam go potem dla wlasnego spokoju a teraz jestem w nowym związku lepszy bo spedzamy duzo czasu razem i wiem ze takiego człowieka nie zdradze bo odrobiłam lekcje z tamtego wydarzenia...

Gość drugimtorem
wiem jak to jest...iśc kadżdego dnia do pracy jak na skrzydłach... bo on tam jest...i kręci mnie to ...że my wiemy, a oni wszyscy niczego nie sa świadomi ;)

Gość ja ona
sądzę,że praca jest praca,a puszczanie sie w niej po katach i po godzinach jest upokarzajace...facet ma za friko darmowa dupę,ktora oszukuje męza i mysli ze dostanie tu jeszcze stos braw...sory,ale dla mnie to jest zwykłe puszczanie się i wspolczuje Twojemu męzowi takiej dziwki

Na pewno nie ma co sie cieszyć jeżeli ktoś na tym cierpi, mam na myśli: jego żona Twój mąż, dzieci itd. Sama miałam romazs ze swoim szefem. Co więcej nie pracuje już w jego firmie ale nadal się spotykamy z tym, że poczucia winy nie da się uniknąć.jesteśmy ludzmi i nie da sie po prostu ciagle życ chwilą nie myśląc o tym, że inne osoby cierpią na tym związku http://netka85.pinger.pl/