Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jowala

Która z dziewczyn zdradziła swojego faceta męża i czy były

Polecane posty

Gol samobójczy. To Ty mnie zaczepiłaś pierwsza ... I jeszcze się jąkasz z wrażenia ;)

Gość MYLISZ SIĘ MANGOOD
kobiety wybaczą ale nie zapomną!!!!!!!!!!!!!!!!!!

może nie zapomną, ale po krótkim czasie przestaną marudzić. bardzo rzadko odchodzą po zdradzie, paradoksalnie jeszcze bardziej go pokochają. takie z nich glupiutkie istotki :) a facet który dopuszcza się takiego gówna, jakim jest zdrada raczej ma gdzieś co ona sobie po nocach o nim myśli, jak się nie dąsa o zdradę to on uznaje że jej już przeszły nerwy i może zacząć szukac nowy towar :)

Gość nadal bardzo się mylisz
i bardzo uogólniasz! ;) może Twoja zapomniała i przestała marudzić. Ale tak naprawdę zdrady nie da się wybaczyć, a już napewno zapomnieć. :(

wyjasnilem Ci to juz, widze ze nie dotarło. chodzi o to, że co faceta obchodzi czy kobieta o jego zdradzie zapomniała ? niech sobie pamieta, on to ma ważniejsze problemy na głowie. msle, że zdradzona kobieta sama sobie zasłuzyła na zdradę. jak była ślepa i nie widziała za co się bierze to niech teraz nie płacze po internetach :)

Gość tak samo facet zasługuje na
zdradę :p

Gość facet na nic nie zasługuje
:p

Gość czytajac to wszystko........
zupelnie przypadkiem, jestem szczesliwa, ze nie zdradzalam , ale i tak mi sie dostalo po glowie za rozmowy :(

Facet jest zdradzany wtedy, gdy jego kobieta spotka faceta który ją poderwie. Są tacy, którym żadna się nie oprze i to jest czynnik losowy na którą padnie. Nie da się tego przewidzieć. Natomiast kobieta świadomie wiąże się z facetem, który zalicza codziennie inną kobietę to sory ... ale widziały gały co brały

pytanie brzmi: po co wiec facet to robi? zamiast dbac o zone i rodzine?

Gdyby na zdrajców nie było popytu, to by się sami wkruszyli w wyniku naturalnej selekcji. Niestety tacy mają statystycznie największe branie (ilość kobiet 2 lub więcej na głowę) , więc pewnie za 2-3 pokolenia to wlasnie ci porządni do cna wymrą. Pytanie tylko : Po co kobiety na nich lecą ? Tego nikt nie wie ...

nie, to nie takie proste.....kobiety czesto nie maja seksualnych zapedow, a ci faceci draza, draza az im sie uda, takie male pranie mozgu uprawiaja...

Gość Allanya
Mangood, co ty gadasz??? Oj coś mi się wydaje że twoja kobita poleciała na takiego palanta co?? Wiesz owszem jest dużo naiwniaczek na tym świecie. Takich które lecą na palantów, zdradzaczy i "Casanowów" od siedmiu boleści. Ale mnóstwo jest też kobiet które raczej nabijają się z takich kiepściutkich podrywaczy... wierz mi można rozpoznać łatwiutko, kiedy taki facio zaczyna podryw. He he, boki zrywać. I nie mów mi że są tacy ekstra - super- hiper zawodowcy że każda na nich poleci. Bo takich "zawodowców" właśnie wyczuwam psim swędem na odległość 100 km!!!

Gość ja mogę wskazać
te z kafe, które zdradzily swoich mężów ze mną, ale czy poniosły konsekwencje to mnie nie obchodzi

Gość Allanya
Hej, jak to kobiety nie mają seksualnych zapędów??? Matko jedyna.... gdyby kobiety nie miały pociągu seksualnego, to ani mnie ani ciebie nie byłoby na świecie.... ;) o ludzie najbardziej śmieszą mnie wypowiedzi w stylu: bo kobiety to szukają miłości, och tam romantycznej ach och, a mężczyźni tylko seksu potrzebują.... przepraszam bardzo to czemu dziwki męskie mają takie wzięcie?? I to wśród mężatek a nie kobiet szukających miłości, hę?? Czemu występy gołych panów w klubach go-go wzbudzają wśród pań zachowania o wiele dziksze niż występy golutkich pań wśród facetów???

Gość do czytając to wszystko
dlaczego Ci się dostało za rozmowy? :o i zapewniam Cię,że kobitki też mają popęd, czasami większy od facetów ;)

nie generalizuje, ale mowie we wlasnym imieniu, kobiety potrzebuja czasami rozmowy, absolutnie nie myslac o seksie, to wszystko kwestia umowy, jesli facet naciska caly czas, zdarzyc sie moze ze pozniej i o tym pomysla, ale same nie wychodza z potrzeba sexu :)

i to od rozmowcy mi sie dostalo :( tak.......

dostałaś po głowie za rozmowę? :o to więcej z nim nie gadaj !;)

widzisz......prawdopodobnie nie rozmawialabym juz z nim, ale sam sie odezwal po przerwie, po to tylko zeby mnie upokorzyc......

Allanya - zgodze się. Z tym, że te co sie najgłośniej nabijają z takich maczo na ogół robią to z cynizmu :) żaden ich nie chce to sie przynajm niej ponabijają. A co do kobiet, to nie miałem w zyciu żadnej. Los dał mi to szczęście, że nie mam praktycznie żadnych pociagów seksualnych, a kobieta zbyt wiele pozytywnych rzeczy ponad seks zaoferować facetowi nie potrafi.

jesli nie masz potrzeb seksualnych mangood, tym bardziej mnie dziwi Twoje dwuplciowe spojrzenie , ale miej sobie swoj wlasny punkt widzenia :) kazdy z nas ma prawo

trzeba bylo też go upokorzyć.

Pedałem nie jestem. A moj punkt widzenia podziela bardzo wielu facetów. Po prostu oceniam kobiety po czynach a nie po intencjach. Może i chcecie wiernego i czułęgo faceta, ale zycie pokazuje że wybieracie sobie kogos zupelnie innego. Połowa wątków tutaj jest o zdradzie - czy to przypadek ? Zresztą nie wysilam się więcej w tym temacie - bo tylko ja tu chyba pisze, reszta wpisów to jakieś ochłapy złożone z 3 słów ...

ale....po co? w jakim celu? zeby sprawic przykrosc? czy moze......przyjemnosc?

Gość i nie wysilaj się mangood
:p to forum dla KOBIET , więc możemy sobie pisać, co nam się podoba. Jak nie pasuje, to poszukaj forum dla facetów. Proste! :p

żeby nie dać sobą pomiatać .

ohyda i tyle.......i tak wierze w dobre intencje ludzi....nie pozbawi mnie to wiary w dobro, a jesli komus dobrze ze zlem do twarzy, to tylko juz jego problem.....