Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życie uczuciowe

Dziewczyny!za co wlałyście swojemu facetowi?

Polecane posty

Gość życie uczuciowe

ode mnie zliczył w bużkę za 6-cio godzinne spóźnienie z imprezki

Nigdy w życiu nie podniosłam ręki na zadnego ze swoich facetów,choć powodów kilka by się pewnie znalazło.Należy mieć w sobie godność i szcunek do drugiego człowieka pomimo wszystko!!!

Gość życie uczuciowe
ble ble ble gadanie.........

Gość Męski bokser
dowiedzialam sie o zdradzie i czulam sie taka bezsilna ze zaczelam go okladac piesciami troche nieporadnie ale jednak. Zdradą tak mocno mnie zranil ze mialam ochoty z nim rozmawiac tylko mu przywalic zeby go tez zabolalo. Ale to nie to samo

Gość życie uczuciowe
ja obdzwoniłam szpitale i nerwy puściły

Gość gegehge
ja wlalam mu i wygonilam z domu jak mi powiedzial ze wozil kolegow na panienki niby aby zarobic! on z nich niby nie korzystal?

chyba kazda kobieta moze uderzyc faceta wtedy gdy czuje sie naprawde bezradna i bezsilna. prawda??

Gość ggggggggggggg
a kto powiedział że my mamy być te subtelne istotki? zasłużył to w łeb

Gość ..ok
ggggggggggggg -> popieram! ja swojego,tak udezylam ze az sie odwinal-w twarz!....ale tez niestety padlam przed nim na kolana przepraszajac.....

Gość kusdhairwf
mój mnie bardzo obraził, jak się kłóciliśmy wypomniał mi byłego faceta, powiedział coś takiego"dłaczego mu dałaś dupy?" dostał za to odrazu,a później przepraszał za swoje słowa

Gość ggggggggggggg
a u mnie zasunełam a on jeszcze przepraszał! w stylu chyba naprawde zrobiłem głupio,tek się zdenerwowałaś :-)

Gość kfiat
A ja mojemu walnełam jak zapomniał z kim przyszedł na imprezke i jeszcze uwazał ze to moja wina i potem przez tydzien sie nie odzywał. Fakt ze sie nieco napiłam wczesniej.... WIem, głupie i tak nie powinno byc ale czasem zawodza wszelkie sposoby komunikacji i nerwy puszczaja...W kazdym razie potem poplakałam sobie troche on mnie przprosil i jakos siep ogodzilismy... chociaz niesmak pozostał

Gość jakby jakaś
dziwka podnosła na mnie rękę tobym sukę zajebał na śmierć, rozpierdoliłbym na amen szmatę. Tylko w lesbijsko-feministycznych fantasmagoriach kobiety mogą poniżać facetów w realnym świecie są unicestwiane za taką próbę !!!

Gość ggggggggggggg
jak się chłopa nie bije, to mu wątroba gnije! hehe

Gość ggggggggggggg
jakby jakaś = obmierzły kutafon

Gość kwiatka
gorzej niz kutafon ..... coz za słownictwo fe...niezłym typem musisz byc...jak kobieta jest bezslilna a slowa nie trafiaja to normalne ze nerwy puszcza... Pewnie zen ie ma sie czym chwalic ale bez przesady. I nie mowie tu o biciu kijem ale okładanie piesciami ...ktore pewnie i tak ich nie boli...

Gość miła1000
Czytam i nie wierzę.Ja jestem mężatką od 8lat.Przed ślubem spotykałam sie z takim umięśnionym kolesiem.Wszystko było ok.Ale kiedys się na mnie zdenerwował i tak mnie sprał,że myślałam,że mi głowę rozwali,tak mną tłukł o ziemie. Wiem jedno-nigdy nie pozwolę,żeby ktoś mnie więcej uderzył i nigdy ja nikogo nie uderzę.To poniżające i nic nie usprawiedliwia takiego zachowania. Dziewczyny-a czy Wy byście chciały,żeby Was ktoś bił?Czy byście chciały dostać od faceta w twarz? Zastanówcie się dwa razy zanim podniesiecie rękę do bójki...

Gość czarna kicia
Kiedys podczas kłotni facet pierwszy mnie uderzyl,a ja mu oddalam z calej sily.A ze chodzilam na karate to mu pol wargi rozwalilam.Zasluzyl sobie!!!

Gość życie uczuciowe
bo w społeczeństwie utarło się tak-on ją bije,ona cierpi i trwa, ależ ona szlachetna, ona oddać?? no jakże to tak-taką do psychiatryka

Gość do czarna kicia
hehe, dobra jestes :) ale dalas mu popalic moze sobie to zapamieta, ja tez swojego ,,okladalam" czasami wiem ze to jest zle i ponizajace, ale nieraz potrafil tak doprowadzic mnie do szewskiej pasji... nie jestesmy juz razem

Gość a ja nigdy nie uderze
swojego faceta , mnie tez nikt nie uderzyl. Nie jestem Marek Jurek

Gość Marek Jurek
Niebite dzieci nie są uczuciowe

Gość Traktorzysta
Jakby mnie jakas uderzyła to znaczy że jest suka. A ja bym powiedział o tym jej mamie i tacie

a ja za wszystko:) a jak sie pyta jeszcze \"za co?\" to mowie: \"za zycia bo potem to bedzie za pozno\". ale to zwykle ja bardziej cierpie fizycznie na tych starciach bo on cholera jedna swietnie uniki robi. raz jak lecialam na niego z patelnia to sie uchylil a ja przelecialam przez niego i wyrabalam glowa w sciane. ale sie przestraszyl jak uslyszal takie wielkie ŁUP!! ale zwykle to bardziej sa wyglupy choc przy okazji rozladowuja nerwy. czasem zdarza sie ze nawet jak sie wydurniamy nie wymierze i zamiast np w ramie dostanie w buzie albo reka mi sie omsknie i zamiast zlapac za jaja to mu w nie walne ale w sumie nie ma jakichs wielkich obrazen a slady po ugryzieniach zwykle schodza po tygodniu:P

Gość Traktorzysta
Dostaniesz z kopyta to zmądrzejesz

Gość Ed_ek
Dziewczyna powinna być delikatna i nie może bić się z mężczyzną