Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa110

Fajne cienie do powiek.

Polecane posty

Gość Ewa110

Wybieram sie na zakupy.chce kupic sobie jakis fajny cien.niestety rzadko maluje sie cieniami i nie znam sie zbyt dobrze na nich.znacie moze jakies fajne,trwale cienie?

polecam Inglota, wieeelka paleta kolorów, cienie za 7 i bodajże 12 złotych. i IsaDora, pięknie pokrywają powiekę, są bardzo trwałe :)

Gość Ewa110
No wlasnie ja akurat za cieniami INGOLTA nie przepadam,a mniejwiecej isadora w jakiej sa cenie?

a ja sobie kupialm sensique czy jkos tak w naturze za cle 4 zl chyba nie osypuja sie, nie zostaja w zalamaniach powieki i mam kolr od rana do wieczora. no chyba ze zapomne ze sie pomalowalm i zetre:)

Gość gość
ja mam cienie mineralne z annabelle i jestem zadowolona, bardzo dlugo się trzymają

Gość Sophie86
Cienie sypkie do powiek MAC - przepiekne. Polecam na wieksze wyjscia, na mniejsze LOREAL MINERALS. Polecam zakup oryginalnych, modnych i sportowych butów na http://sklep-new-balance.pl/pl/ To sklep godny zaufania, naprawdę warto. Wszystko szybko, sprawnie i bezproblemowo. Satysfakcja gwarantowana. Polecam.

Gość gość
Ja jestem bardzo zadowolona z cieni do powiek Alilla - przede wszystkim są hipoalergiczne i nie uczulają. A do tego ich trwałość jest niesamowita, widać że to porządny produkt. Żadne inne się tak nie utrzymywały

Gość Natka112
A ja bardzo polecam cienie Morocco z Bikora :) Idealne zarówno na początek przygody z makijażem, jak i dla 'starszych' wyjadaczek. Łatwo się nakładają i są bardzo trwałe. Ostatnio to mój numer jeden wśród cieni :)

Gość Igullla88
Moim zdaniem najfajniejsze są takie które mają też fajny, jaknajbardziej naturalny skład, który nie uczula. Moje mineralne z Annabelle takie są i dodatkowo spokojnie makijaż wytrzymuje cały dzień.

Gość gość
cienie annabelle z tego co wiem, mają tylko 4 skladniki, dlatego moim zdaniem są idealne dla wrazliwców

Gość gość
są to cienie mineralne, cztery skladniki w zupelnosci wystarczą by powstał cien do powiek annabelle:)

Gość martynadee
Mogę polecić paletę z serii ALL in ONE one występują w trzech odmianach, ja mam Burn, która zawiera piękne brązy, nadają się świetnie do makijażu codziennego, jak i wieczorowego. Jakość ceni jest dobra, są napigmentowane jak trzeba, dobrze się je rozprowadza.

Gość Monstera
Kiedyś kupowałam sobie droższe cienie do powiek bo rzeczywiśćie byłą róznica pomiędzy cieniami z górnej półki a pomiędzy tymi tańszymi odpowiednikami. Aktualnie już takiej rożnicy nie ma i szczerze? To nie widzę sensu aby tutaj przepłacać duże pieniądze. I lepiej jest chyba sobie kupić tańsze cienie. W paletach (dzieki temu mamy wiele mozliwości makijażu). Polecam zajrzeć sobie do Darmarsklep: https://darmarsklep.pl/cienie-do-powiek Mają tam aktualnie wszystkie palety Make up Revolution. Sa niedrogie a przy tym mają pigment lepszy niż niejedna firma kosmetyczna.

Gość herbusia18
Eveline ma dobrą paletkę Twilight. W Rosmanie jest za niecale 25 zl. Masz 10 kolorow, troche matu, troche połysku, kolory raczej stonowane, dla mnie takie idealne na jesien. Jak na razie latwo mi sie robi nimi makijaz, nic sie nie osypuje ani nie sciera w ciagu dnia.

Ja kupuję od jakiegoś czasu cienie do powiek od makeup revolution. Mają długą trwałość i do makijażu na imprezę są idealne. Na co dzień też się sprawdzają. Ostatnio wpadło trochę nowości. Wybrałam stąd https://horex.pl/makeup_revolution.html reloaded provocate za niecałe 20 zł i to był naprawdę dobry wybór w przystępnej cenie 🙂

Gość emilieclark

Paleta Amelii Szczepaniak we współpracy z Pierre Rene jest genialna! Piękne, napigmentowane cienie. 7 matowych i 7 błyszczących, którymi można zrobić i makijaż dzienny i wieczorowy. https://www.pierrerene.pl/pl/by-amelia/paleta-cieni-do-powiek-pinch-me-by-amelia-szczepaniak - a co więcej jest Vegan Friendly ;). Lubię markę Pierre Rene, kosmetyki są dobrej jakości i nie są testowane na zwierzętach. Ponadto są tanie.