Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danilka

proste pytanie do kochanek żonatych facetów

Polecane posty

Gość danilka

co mówicie jak jesteście u spowiedzi ? Co ksiądz na to, jaką zadaje pokutę ? Co mówi jak ma do czynienia z jawną recydywą waszą ? A może w ogóle się nie spowiadacie ?

Gość ja to jak ksią240z
za bardzo pomstuje to mówię, że jak ksiądz jest bez winy to niech we mnie rzuci kamieniem ... a wiem, że ładną gospodynie ma.

Gość ekhem...
a po co bym miała chodzić do spowiedzi?

Gość kochanka zonatego faceta
nie chodze do spowiedzi, poniewaz uwazam to za sredniowieczna forme ..no wlasnie czego..odkupienia win?? no prosze... ksieza posuwaja ministrantow a ja nie moge pokochac zonatego faceta?? buhahahahahaha

Gość danilka
to wy takie już całkiem demoralki jesteście ? No, myślałam, że jakieś bardziej normalne jesteście.

Gość ekhem...
osobiście jestem normalna, aczkolwiek nigdy nie byłam katoliczką. Czy jak się wyznaje inną religię, to od razu jest się zdemoralizowanym?! Matko, a Kaczory od tygodnia dopiero prezydentują....

Gość danilka
ty to pewnie New Age wyznajesz jak myslę bo inne religie jakoś nie akceptują takich układów.

Gość ekhem...
No, ja nie wiem, czy Ty sobie zdajesz sprawę, że istnieją odłamy chrześcijaństwa, takie jak protestantyzm, które nie uznają spowiedzi?

Gość tylko spowiedzi
czy sypiania z żonatym facetem też może nie uznają?

Gość ekhem...
pytanie było o spowiedź. :P

Gość bylam po mojej zdradzie
i wiecie co?pochodze z malego miasteczka i wstydzilam sie isc do mojego ksiedza wiec pojechalam do wiekszego a ze musialam spowiedz zaliczyc bo mialam uroczystosc rodzinna i musialam i wiecie jak zareagowal ksiadz?bylam w szoku naprawde bardziej kajal mnie za to ze nie chodze do kosciola a zdrade potraktowal nijako cos tam powiedzial w jednym zdaniu ale bardziej chyba po to bo tak wypadalo

Gość danilka
Luteranie o sobie: Praktykujemy spowiedź ogólną, ale uznajemy również spowiedź indywidualną. Pobożność ewangelicka opiera się głównie na posłuszeństwie wobec Słowa Bożego, na szczerej modlitwie, przykładnym życiu rodzinnym i sumiennym wykonywaniu wszelkich obowiązków. I co , jak ci w gębie, grzesznico ?

Gość ja nie chodze
ja nie chodze do spowiedzi...więc nie mam tego problemu czy facet żonaty czy nie, sex przed slubem z wolnym facetem też jest nie po chrześcijańsku więc co to za róznica czy żonaty czy nie... człoweik jest ułomny w swoim wyborach...jak głosi religia.

Gość ekhem...
nie jestem luteranką. poczytaj o innych odłamach. A jeśli nazywasz kogoś grzesznicą, grzeszysz pychą, moja miła, bo to sugeruje, że sama jesteś bez grzechu. W co ośmielam się wątpić.

Gość danilka
ale ty jesteś jawno grzesznicą

Gość ekhem...
Czyli lepiej grzeszyć w skrytości? Myślisz, że Bogu robi to różnicę?

Gość robert p.
kochanki, jesteście złymi kobietami. Serca macie zatwardziałe a tyłki unurzane w plugastwie. Tak nie możecie żyć bo zostaniecie potępione na wieki.

Gość danilka
kto grzeszy skrycie źle robi ale przynajmniej nie demoralizuje innych i widać zachował resztki sumienia kto grzeszy jawnie jest jak szatan w jawnym buncie do przykazań bożych

Gość kochanka zonatego faceta
kazdy zyje jak chce i odpierdolcie sie grube obleśne zony

Gość ekhem...
Zdegustowana :D A ja nigdy nie twierdziłam, że jestem dobrym człowiekiem.

Gość Hrabia Pumpernikel
Lepiej w skrytości - " hipokryzja to hołd jaki występek składa cnocie". Dla Boga nie ma różnicy, ale dla ludzi jest - chodzi o to, aby nie gorszyć maluczkich. Rób, co chcesz, byle dyskretnie.

Gość a Kaczyńscy wygrali
wybory i teraz wszystkie grzesznice znajdą się pod kuratelą o. Rydzyka.

Gość ekhem...
danilka>>> jakoś publicznie i jawnie nie zdarzyło mi się grzeszyć z moim kochankiem jak dotąd. Szkoda, że już troche zimno, bo podsunęłaś mi niezły pomysł :D

Gość danilka
z demoralkami nie rozmawiam

Gość ekhem...
a ponieważ ja nie lubię tracić czasu na rozmowy z osobami bardziej katolickimi niż papież, to właśnie doszłyśmy do porozumienia :) Pozdrawiam

Gość kochanica na maxa
jeżeli dwoje ludzi czegośchce to żaden grzech...czy ktos zmusza waszych mężów do sexu z kochanką albo nawet do miłości do kochanki...pomyślcie,czy ktoś im coś każe czy to ich dobrowolna decyzja???

Gość kochanka...
Nie chodze do kościła, bo nie wierze w instytucje kościoła. Zreszta w naszym kościele jest ksiądz, który ma kochanke i wszyscy o tym wiedzą... i taki miałby mnie spowiadac?

Gość kochanka...
Tak na marginesie to głosowałam na Kaczyńskiego:)