Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danilka

proste pytanie do kochanek żonatych facetów

Polecane posty

Gość kochanka żonatego2
oj kochani, pierdolicie tutaj jeden przez drugiego, a ja z wami. kazdy sobie gotuje los na jaki go stac - i żonki i kochanki i mężulkowie. nie skaczcie sobie do oczu. temat juz oklepany, a życie toczy sie dalej. to ze postukacie w klawiature niczego nie naprawi. pozdrowionka :)

Gość a dlaczego
wszyscy prawie wypowiadają się tylko o winie kochanek zonatych facetów??przecież te kobiety same często są wolne, nie mają zadnych zobowiazań,to ten zonaty ślubował wierność i miłość,to on ma żone ,rodzine i to on powinien przed wszystkim się pilnować,a jeśli ta kochanka jest wolna to tylko sprawa jej sumienia i zasad co będzie robiła,przecież ona nikomu nic nie obiecywała.

Gość bo jak wiele razy już
napisano kochanki starają się rozbić rodzinę a zdradzający męzowie czy głupie żony jednak nie

Gość tobie ekhem nie wolno
krzywdzić nikogo również siebie bo za innyc h i za siebie nie odpowiadasz przed sobą ale przed Bogiem. Świat bez Boga to pustynia, to bagno ... co może rozumiesz.

Gość lopka
kochanka to twierdza szatana ustanowiona wśród sprawiedliwych.

Gość niewiernym mezom nalezy
pomniki stawiac. Tacy oni wspaniali. A to, ze sa niewierni to tylko wina kochanek, bo ich hipnotyzuja, gwalca. Nie zeby niewierni z wlasnej, nieprzymuszonej woli zdradzali.

Gość kochanka żonatego2
znikly procent kochanek przyczynia sie do rozbicia rodziny, natomiast wiekszy cementuje związki :) jest powiedzonko - jesli facet chce zostac przy żonie - szuka sobie kochanki ;)

Po pierwsze - absolutnie nie namawiałam nigdy kochanka do tego by zostawił rodzine:) Nie chciałabym tego. Ktos tu ma zamazany obraz kochanek malowany przez zonki Po drugie - moj kochanek mnie nie utrzymuje (ktos wczesniej napisał o przywiązaniu do portfela). Kolejny stereotyp. Ktoś tu pomylił sponsoring z kochankami:) O miłosci i naszych uczuciach nie piszemy tutaj bo na tym topiku ataki odpieramy tylko. Sory, ale niechetnie pisze sie o swoich uczuciach kiedy z kazdej strony atak

Gość zastanawiam się
zastanawiam się ciągle, co żony maja do kochanek? Przecież nikt tych mężów nie zmusza do tego aby zrobili skok w bok. To sa ich decyzje, to są ich działania. Nie każda kochanka rozkłada od razu nogi przed żonatym facetem, zazwyczaj musi sie napracowac aby ja zdobyć a potem znowu napracowac aby ja utrzymać przy sobie....zobaczcie sobie na portalach randkowych!!!!!!!!!!!!! wszystkich!!!!!!!!!! tam większość profili to faceci żonaci!!!!!!!!!!! To oni szukaja kochanek a nie kochanki ich. tak na marginesie to żałosne sie to wszystko robi jak czyta sie zdradzone żony, baby weźcie sie w garść!!!!!!!!! kochanka nie kochanka, też kobieta jak i żona - to one mają uczucia - faceci mają fjuty i nimi myślą.

Gość gwintek
jakie te kochanki szmatławe są ... jezu. Ktoś z tym towarzystwem musi zrobić porządek bo jak widać same zreformpować się nie chcą, a na dobitką odszczekują się. Do kazamatów te podłe dupska powsadzać !!!

Gość wiesz co kochanko...
nie brzydzisz się spać z kimś kto być może godzinę wcześniej spał z inną (żoną)??? wątpię żeby facet który mieszka z żoną i ukrywa przed nią kochankę nie spełniał "małżeńskich obowiązków" no ale jesteście wolnymi kobietami :>

Gość gwintek
te dziwki w ogóle honory nie mają. Dupczą się jak suki jakieś.

Gość jakisia
nie potrafię zrozumieć kobiet, które tozmieniaja swoje życie na drobne chedożąc okazjonalnie po krzakach, hotelach czy samochodach. Kim trzeba być aby godzić sie na taką "miłość". Moim zdaniem nikim.

Gość kochanki to córy szatana
i skończą marnie wkrótce

Gość pitu pitu ...
oni zawsze tak mówią, a tylko patrzą jakby żonę do łóżka zaciągnąć. Wiem cos o tym bo widziałam kulisy paru takich spraw, niestety.

A nawet gdyby sypiali ze sobą (choć wiem ze nie) to raczej na odwrót moge zadać pytanie.... Jak sie czuje zona, którą całuje mąż ktory przed godziną robił minetke kochance?

Wiedziałam, ze bedzie taki komentarz ze to sciemka ze strony kochanka:) Tak sie jednak składa ze w ich przypadku to prawda i wiem to na bank (ale nie bede wnikac w szczególy skad wiem) Poczytajcie forum a znajdziecie wiele topików na temat abstynencji seksualnej w małzeństwach. To wcale nie jest rzadkością

Gość stare panny są starymi pannami
bo faceci w życiu takich wywłok na stałe sobie nie wezmą. one już zawsze będą tylko lizały facetom genitalia.

jasne... i co jeszcze???? hahahaha..... pisz sobie co chcesz :) nawet fajnie sie to czyta. Juz oczami wyobraźni widze jak przed kompem z wypiekami na twarzy i płynaca pianą z ust wymyslasz co tu jeszcze wulgarnego napisac:)

Gość kochanki do kazamatów

Gość kochanic nie wolno tolerować
ostyracyzm powinien je spotykać na każdym kroku

Gość kochanka żonatego2
Wy tu pierdolita jeszcze? co za naród! olaboga!

Gość oto pomieszanie godne piekła
już zaczynają dobro złem nazywać a zło dobrem. Samotnym dziwkom zawsze w końcu wagina na mózg się rzuca i na moralność.

a tak na marginesie jakim prawem obrazcie??? czemu do licha wkladacie wszystkie do jednego wora???????????widze ze niektore kobiet nie wiedza co to milosc naprawde i same tylko pierdola o seksie albo o kasie ze nieby to takie jak \"my\" nas rajcuje.Jasne kazdy ma prawo powiedziec swoje zdanie ale jesli by sie ktoras przyjzala jak kazda z nas zyje a zyje kazda INACZEj.Nie kazda kochanka to ladacznica.

a co to mnie w sumie obchodzi ;) oficjalnie czy nieoficjalnie jestem kochanka.Nie ukrywamy naszej milosci i planujemy zalozyc rodzine.A co inni maja do powiedzenia powiem tylko tyle hahahha :))