Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

babka biszkoptowa

gdzie znaleźć faceta na studniówkę?

Polecane posty

Ja podeszłam do nieznanego chłopaka w szkole i po prostu go zaprosiłam (nic o nim nie wiedziałam, nawet nie znalam jego imienia !) Wyglądał na miłego po prostu :) Zgodził się i nie było wcale źle :)

Gość Nessaia.
przepraszam za pomyłke oczywiście to był pan roman z kotłowni a po studniówce wybolcował mnie jak dziką świnie :classic_cool:

no właśnie ja tez szukałam i szukałam przez miesiące aż w końcu się znalazł dwa tygodnie przed 100dniówką. ja głupia szukałam szukałam, a poszłam z rok młodszym kolega i wcale nie żałuę bo nawet koleżanki mi pozazdrościły, że tak świetnie tańczy :) :classic_cool:

Gość fannta.
a potem wjechał mi sowim 12 cm pisiorkiem i spuścił w kakaowe oczko tego mi koleżanki już nie zazdrościły :classic_cool:

Nie mam zielonego pojęcia ! :O Ja w życiu nie zrobiłam czegoś takiego ! Nawet nie zagadałm o byle co nieznajomego chłopaka a na sam koniec szkoły ostatniej klasy zrobiłam coś takiego !! :D Chyba własnie dlatego, że to była ostatnia klasa :) Nie chciałam iść nawet na studniówkę bo nie lubię tego typu imprez, ale po namysle doszłam do wniosku, że praedopodobnie będzie to jedna taka impreza w moim życiu więc czemu nie iść, a jak już się zdecydowałam na coś takiego to czemu nie zrobić jeszcze jednej szalonej rzeczy ? ;)

ja kiedys widzialam na randki.o2.pl ogloszenie \"szukam partnera na studniowke\" moze taki sposob ? ;)

Gość fannta.
ale ze mnie frajer pisze sama do siebie nadal czuje w ustach małego pisiorka mojego kolegi ze studniówki :classic_cool:

beznadziejny podszywaczu jesteś niesamowicie bystry, no prawie jak woda w kiblu ... idź, zobacz czy Cię za drzwiami nie ma ...

Gość Nessaia.
od dzieciństwa mój tate trzymał mnie zamknietą w komórce a potem bolcował na 2 knagi z wujkiem romanem który pracuje w kotłowni u mnie w liceum :classic_cool:

Gość babka biszkoptowa.
moją jedyną frajdą jest bolcowanie na 2 baty przez mojego tate P.S jestem kryptopedałem :classic_cool:

Gość babka biszkoptowa.
mój tate wkłada mi w oczodół co noc :classic_cool: i za to go kocham ❤️

Gość Awans.
ale ja nadal bedę knagi chapał ❤️

Może zapytaj koleżanek - na pewno mają jakiegoś fajnego kolegę. Albo może chłopak którejś z nich chciałby przyjść z kumplem, zwłaszcza jeśli nie zna nikogo od Was. Popytaj, z tego co pamiętam u nas dużo osób tak robiło.