Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maverick

zerwanie zaręczyn

Polecane posty

Gość do elsol
Wiem że to smutne przeżycie dla Ciebie ale przynajmniej masz klasę dziewczyno !

Gość do precz bekso
Trudno żeby facet pilnował kobiety skoro ona przyjęła oświadczyny.To znaczy,że oddaje siebie i chce spędzic z facetem życie.Widać,że kompletnie nieodpowiedzialna dziewczyna.

Gość do debila precz bekso
no i zes sie rozryczał chłopaczyno hahaha, powinna oddac ale bym nie przyjąl! i sytuacja wraca do punktu wyjscia i tak by z nim została i tak, a tak nie musiala juz cie oglądac, oszczedzajac sobie załosnego widoku rozpłakanego chłopaka błagajacego o powrót, swiadczy to o twojej checi upokorzenia dziewczyny po tym jak Cie leszczyno zostawiła, jak dla mnie jestes frajer i tyle! a moderator co taki miekkim robiony to jest zycie i nie ma co sie rozczulac nad sobą. nie potrafił dziewczyny upilnowac niech cierpi, pozdrawiam serdecznym spierd**aj Ha.Facet przynajmniej chciał jej powiedzieć prosto w oczy co myśli.Widocznie laska narobiła tyle złego,że boi się spojrzeć facetowi w oczy.Tak jak wczesniej ktos napisał to dziewczyna nieodpowiedzialna i powinna się pilnować a nie żeby facet swoją przyszłą żone za rączke prowadził i mówił jej co wolno a nie wolno.Widocznie laska strasznie infantylna i kompletny brak niedojrzałości.Widać że nie masz serca i jesteś pusty lub pusta do granic.A z tym spierdalaj tez pokazujesz swój poziom mózgownicy

Gość do debila precz bekso
a po za tym co ty jestes zeby kazdy musial robic tak jak ty bys zrobił?? jakis wyznacznik cnót do ch*ja?? kazdy ma swoje zasady mniej lub bardziej poprawne ale własne, wow "Ja wyszedłem z tego z podniesioną głową a ona niech się zastanowi nad sobą.Ja już żyję dalej.Kogoś już poznałem kto tez jest po przejściach i mamy ubaw z naszych eks." ten urywek mnie naprawde wzruszył , hahaha ona pewnie tez juz kogos znalazła i pewnie nie ma z ciebie ubawu, bo juz dawno zapomniala o tobie, a wy dalej dobrze sie bawcie smiejac sie ze swoich eks, no to macie temtay do rozmów, hehehe Tacy co nie mają zasad będą zawsze samotni albo będą udawali że sa szczęsliwi.Jak sie nabijają ze swoich eks to fajnie bo widocznie znalezli miedzy soba to czego szukali i przynajmniej nie musza sie meczyc z materialistycznymi toksycznymi osobami. A ty "precz bekso" szorować stragan straganiarzu lub straganiaro.A wogóle to lecz się z dysleksji i naucz się poprawnie pisać gramatycznie

Gość jjcool
Wyluzujcie - to naprawdę nic nie da ... :P było minęło i już ... koniec

Gość realista1
Do Kalibana - to nie pazerna laska ale zwykła kurwa

Gość juz niezawiedziony
do jjcool Było minęło.Jestem happy,że nie spędzę reszty życia z nieodpowiedzialną idiotką.

Gość precz bekso
poziom raczej szorstki niz sliczny, łajzo widze ze poskarzyłes sie kolegom i kolezankom na forum, ze ktos cie jedzie i twoje poglady, czy sam napisales tyle postów pod kilkoma nickami?? kto daje i zabiera... i tak jestem zdania ze pierscionka sie nie oddaje, podarunek jak kazdy inny i tyle, podejzewam, ze twoja nowa dziewczyna juz tez wzieła udział w dyskusji, niech pamieta ze za przyczyna rozpadu zwiazku zawsze stoja dwie strony i to co jej ty naopowiadales pewnie grubo by sie mineło z wersja twojej byłej dziewczyny, to w koncu jej cos w tobie nie pasowalo skoro cie walnela kantem, a po co miała sie meczyc później z toba całe zycie? do wszystkich wielkich polonistów, nie wszyscy musieli konczyc polonistyke, wiec ch*j wam w oko... a co do oswiadczyn to nic z nich głebszego nie wynika, dopiero w trakcie zawierania zwiazku malzenskiego skladana jest przysiega, a oswiadczyny mozna zerwac w kazdej chwili,to jest pic na wode fotomontaz zeby jubilerzy mieli na czym kaske trzepac, a dlaczego kolega kupił taki drogi pierscionek a teraz beczy ze nie odzyskal? czyzby przeliczył uczucie na wartosc pieniezna, bardzo cie kocham dlatego dostaniesz pierscien za 3000!!! nowa dziewczyna dostanie tanszy czy drozszy? i uwazaj na cwaniaczka, bo nie wnikam ile byles z eks ale pewnie sporo, skoro planowaliscie sie pobierac,a on postanowiła z toba zerwac i zmarnowac tyle czasu to pewnie musiało byc z toba cos nie tak. nara

Gość juz niezawiedziony
Posłuchaj psycholu lub psycholko.Ja nie przeliczam pierścionka na 3000 ,- PLN Mam to w dupie.Pierścionek był wyrazem mojej miłości i nie przeliczam tego na kasę.Pierścionek zaręczynowy to coś wyjątkowego.Pewien symbol.Chodzi tylko o jej klasę i jej pazerność do granic.A powiedz jeśli to byłaby pamiątka rodzinna, też zrobiłaby to samo i oddała do lombardu ? Zero klasy i zasad.Na dodatek ona mnie oszukała w innych kwestiach i to było przyczyną tego że z jej winy rozpadło się nasze narzeczeństwo.Przede wszystkim okazała się zwykłą naciągaczką, grającą na moich uczuciach.Ja i wszyscy moi znajomi nie mogą się nadziwić że nagle ona pokazała drugie oblicze.Oblicze osoby złej,wyrachowanej do granic intrygantki.Chętnie porozmawiałbym z Tobą w cztery oczy i wtedy oczy wyszłyby Tobie na wierzch jakbym opowiedział co się działo.Wtedy poznałbyś lub poznałabyś prawdę i zmienił lub zmieniła zdanie i jeszcze wypilibyśmy razem browara.Pozdrawiam kimkolwiek jesteś i bynajmniej nie serdecznym "spierdalaj"

Gość Ajrisz111
Do zawiedzionego lub niezawiedzionego Mam wrażenie czytając wymianę postów,że Twoja eks odnalazła to forum i teraz laseczkę coś boli.Widać,że przejrzała na oczy co Tobie zrobiła i teraz miota się we własnym sosie.Robi jazdę bo nie potrafi pogodzić się ze swoją głupotą. Do precz bekso Opanuj się człowieku - chociaż człowiek to chyba za dużo powiedziane w Twoim przypadku

Gość ania kawał drania
zerwałam kiedyś zaręczyny i od razu oddałam pierścionek(swoja drogą był dużo za duży,spadał no taki pierścionek jakie i oświadczyny i jak się potem okazało i związek)gdyby to on mnie zostawił oddała bym tym bardziej

Gość do ani
Też przynajmniej masz klasę

Gość niezawiedziony
Do Ajrisz111 Wiesz mam identyczne wrażenie.Można powiedzieć,że po sposobie pisania czyli dysleksja,błędy,chamskie teksty i chaos to wielkim procencie ona lub jej siostrzyczka.

Gość Majka do niezawiedzionego
Tak trzymaj ! Miej ją głęboko w dupie ! Nic nie warta laska skoro jeszcze cię naciągnęła oprócz pierścionka na inne sprawy.Widać że ja naprawdę kochałeś.Głupia cipa nie wie co straciła.Nie martw się

Gość niezawiedziony
do Majki Ech Majka szkoda gadać.Wiesz naprawdę zaangażowałem się w ten związek.Kochałem ją jak nikogo i wszystko robiłem żeby była szczęśliwa.A ona to wykorzystała dla swoich celów.Wykorzystała moje uczucia i zaangażowanie.Powinna trafić na skurwysyna,który jej da parę strzałów to może wtedy przejrzy na oczy.Dzięki za te słowa Majka.

Gość niezawiedziony
Widzę,że "precz bekso" już uciekł lub uciekła a szkoda bo tak "miło" się rozmawiało.

Moverick skoro dzielisz pierścionkami za kilkaset zł. to ja się mogę z Tobą zaręczyć od zaraz:) :*

Gość jjcool
Widzę,że "precz bekso" już uciekł lub uciekła a szkoda bo tak "miło" się rozmawiało. dostał banana od administraw zęby i uciekł na palmę :]

Gość niezawiedziony
Moze dostala strzała w kakao hehe :-) bez mydła

Gość precz bekso
dobre... rozbawiliscie mnie do łez, poprostu nie jaram sie pojezdzikami na forum zeby co 5 minut wchodzic i sprawdzac czy ktos mi odpowiedział ale widze, ze niektórzy sa od tego uzaleznieni i jaraja sie tym, moje gratulacje :), i takie komputerowe mizernoty sie później dziwicie, ze jestescie zostawiani i wylewacie łzy na takich kobiecych forach, moze gdybyscie wiecej do ludzi wyszli to byscie byli bardziej zorientowani co sie dzieje do okoła, a nie w milosci z bajek sie wkrecacie, a potem beczycie bo nie potraficie sie pozbierac... zycie jest jak szachy jeden posówa królowa, a inny bije konia... ale widze, ze zawiedziononiezawiedziony ma tu jakas obsesje analna, nie wiem czy to jakis uraz z dzieciństwa sie odzywa? dla twojej wiadomosci, od czytania twoich postow i pojazdow na jakze niskim poziomie, zal mi tak moja jednokierunkowa d*pcie ścisnął, ze nawet lubrykant by nie pomógl zeby cos tam wcisnąć.

Gość niezawiedziony
Haha rzeczywiście niezły poziom reprezentujesz sobą.Wróciłaś cioto znów nawalona z roboty z Biedrony albo z fast foodu 24 h.Skoro wchodzisz na forum o 1:15 to znaczy że sam walisz konia przed kompem i nie masz kogo posuwać.Pewnie jedziesz codziennie na prochach a potem na ręcznym żeby jakoś się dobrze czuć. Odezwała się ciota , znawca wychodzenia do ludzi hahaha. Kto chciałby z takim dnem jak Ty rozmawiać i spotykać się ? Chyba stado psycholi takich jak Ty. Leczysz kompleksy na forum ? Uważaj żeby Ci botoks nie walnął na czole z nerwów bo pewnie taka ciota musi sobie wstrzykiwać żeby się dobrze czuć na codzień.I po raz kolejny mówię , naucz się po polsku pisać.Poza tym nigdy nie zrozumiesz cioto co to jest miłość bo jesteś pusta cioto do granic.

Gość precz bekso
no no no! widze, ze coraz bardziej pokazujesz na co Cie stac :), pewnie zylki az ci powychodziły na czole matole, zeby napisac tak skąplikowany pojazd :D, dosłownie ciótko zraniles moje uczucia :D, wracam do domu i odpalam kompa o której chce, a nie o której rodzice mi wyznaczaja, co do pisania po polsku to Ty sam widze masz problemy z ogarnieciem tematu, raz jedziesz na laske, po chwili jej cisniesz, ze ma se zwalic konia, a pochwili znowu ją obrazasz, troszke wiecej skupienia przy pisaniu . "I po raz kolejny mówię , naucz się po polsku pisać" nie mówie tylko pisze!!! skup sie jak piszesz albo nie pij tyle, bo szare komórki nie odnawiaja sie, a widac ze juz ci ich troche brakuje. w przeciwienstwie do ciebie nie wylewam zali na forum, nie zapominajmy kto tu sie rozbeczał na forum ...dziewczyna mnie rzuciła i nie chciała oddac pierscienia, widocznie nie masz z kim porozmawiac i musisz pozalic sie wirtualnym znajomym, albo masz takich znajomych, którzy nie chca nawet z toba porozmawiac, no cóz po tym wpisie im sie nie dziwie, pokazałes swój niziutki poziomik inteligencji, mniej niz zero.

Gość niezawiedziony
Haha "skąplikowany" Rzeczywiście język polski na poziomie robotniczo-chłopskim.Oj słoma z butów wychodzi na każdym kroku.Rewelka.Akurat wielkie grono moich znajomych i bynajmniej nie wirtualnych ma identyczne zdanie o tej idiotce.Kolejny weekend spędzony rewelacyjnie mam za sobą.A ja z Tobą niewydymana cioto rozmawiać nie będę więcej.Idź się leczyć do psychiatry bo prochy,które łykasz napewno Ci nie pomogą.Żegnam

Gość niezawiedziony
Do Carrefour Jakby facet zawinił to mogłabyś zrobić co chcesz z nim Skoro zawiniła laska to powinna oddać takie są zasady W moim przypadku laska chwyciła się nawet czegoś takiego żeby sobie nabić kieszeń.Zero zasad.Pazerna do granic absurdu.Gówno zjadłaby spod siebie żeby złotówki nie stracić i jak się dorobić na uczuciach innych osób.Zero klasy.Wyrachowana suczka.

wg mnie i tak powinna się go pozbyć, obojętnie czy to jej wina czy jego... faceci chyba nie wyobrażacie sobie sytuacji : jesteście z laską X czasu bardzo szczęśliwi a potem dowiadujecie się, że jeden z pierścionków które ona nosi był zaręczynowym po jakimś tam ?:O przecież to chore

Gość niezawiedziony
do Ferbi Pewnie,że to chore dlatego powinna zwrócić facetowi albo oddać na cel charytatywny , chyba że pierścionek był pierścionkiem rodowym należącym do rodziny faceta.Wtedy powinna zwrócić facetowi tym bardziej

Gość precz bekso
takie sa zasady...hahaha :D, pierwsze słysze o zasadach oddawania pierscionka zareczynowego, słyszał ktos o takich zasadach?, bo ja pierwsze słysze, a jak oboje by stwierdzili, ze sie rozchodza, to co wtedy z pierscionkiem albo jak to on by zawinił i stwierdził, ze sie rozstaja, a ona by mu wybaczyła i niechciała by odchodził, a on by odszedł? wez jej sie moze zapytaj czy nie zna zasad jakie towarzysza przy zareczynach, ze jak ona zrywa zareczyny to pierscien wraca do ciebie? ales sie uczepił wiejski chłopcze jednego wyrazu, a składnia twojego ostatniego pojazdu zostawia wiele do zyczenia "Poza tym nigdy nie zrozumiesz cioto co to jest miłość bo jesteś pusta cioto do granic" to dopiero wiejska gadka...:D, a jak rozróżnic pierscionek zareczynowy kupiny u jubilera od pirescionka zreczynowego rodowego? ty wiem, a moze trzeba było ja chwytac odrazu na rodowy, wtedy by wiedziała, ze nie moze zerwac zareczy bo bedzie musiala go oddac!!! i masz racje nasza dalsza pogaducha nie ma sensu bo jestes strasznie zacofany koleżko, skoro dalej roztrzasasz ze znajomymi sprawe pierscionka, którego nie odzyskasz i objezdzasz przy tym swojej byłej dupe, i to dopiero uwazam za brak klasy, psioczenie za kogos plecami= tchurzostwo, a po za czepianiem sie mojej pisowni i kilkoma ciotami jakimi starałes sie mnie obrazic, nie napisałes nic sensownego i godnego uwagi, spedzaj sobie dalej miłe weekendy na czatach, forach, randkach.pl czy jak wolisz na biciu konia. zegnam osle baranie durny pacanie becwale cymbale tumanie...

Gość niezawiedziony
Co Cię tak boli panienko "precz bekso" Ale niedojrzałość z Ciebie bije.Hahaha jak rozróżnić pierścionek rodowy od nierodowego.Rzeczywiście dno intelektualne.Przy oświadczynach facet wtedy mówi , że jest to pierścionek należący do mojej rodziny n.p. należał do mojej babci.Ja nie mogę co za poziom. Oj nadal widzę dysleksję w pisaniu i błędy.Radzę zakup książki Gramatyka języka polskiego i Słownika ortograficznego.Poza tym musisz się poważnie leczyć.Wskazana terapia psychologiczna. Widzę,że materializm z Ciebie bije,że aż miło i to jaką pustą osobą jesteś.Pewnie wykorzystałbyś wszystko nawet uczucia żeby spłacić swoje długi n.p.w banku albo żeby nabić sobie kieszeń.Końcówka Twojego ostatniego posta rzeczywiście wskazuje jakie masz kompleksy dziecinko.Infantylizm z Ciebie wychodzi,że aż miło.

A wg mnie jesli to dziewczyna zrywa zaręczyny to powinna oddać pierścionek, ale jeśli to facet zmienia zdanie.. cóż... chociaż tyle dziewczynie się od życia należy :D