Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana na maxa

Posłuchałam opinii z wizażu na temat antyperspirantu...

Polecane posty

Gość rozczarowana na maxa

Kupiłam zachwalany pod niebiosa antyperspirant z Yves Rochera o zapachu cytrynki i niestety pomijając fakt,że efekt jest mizerny,to NAJGORSZE jest to,że schnie godzinę... Muszę go zawsze suszyć suszarką-szlag mnie trafia [wściekły] Lepkie,mokre pachy-koszmar...

Gość Orchid*
co za "upupup"? To co dobre dla jednego, nie musi być dobre dla ciebie. Nie wszyscy wychwalaja ten antyperspirant pod niebiosa, więc nie uogólniaj. Co ma osiągnąć ten topik- liczysz, że posypią się gromy na osoby, którym odpowiada Yves Rocher? Szukaj dalej, nie licz na to, że coś będzie super tylko dlatego, że innym pasuje. Ja w ogóle nie lubię antypersprantów w kulce, bo się lepią i schną długo, dlatego używam Rexony Activ Reserve w sztyfcie i nie narzekam.

Gość a co to za antyperspirant
o zapachu cytrynki? nie slyszalam

Gość uppodnoszup

Gość halohalohalo
odp. co to za antyperspirant?

Gość no jaki to byl

Gość nowa monika
jezeli chodzi o antyperspiranty to uzywalam przeroznych i w roznych postaciach ale zaden nie pomagal na pocenie Ale ostatnio dowiedzialam sie z tego forum o takim leku ANTIDRAL Smaruje sie nim najpierw tydzien codziennnie na noc a rano sie zmywa a pozniej juz tylko raz w tygodniu Ja juz widze efekty To naprawde swietna rzecz Tylko na poczatku strasznie swedzi!!!!!!!! ale jak sie chce cos osiagnac to trzeba sie poswiecic sprobujcie!! naprawde warto

Gość --do aniusianiusi
podobno to plotka ktora krazy od pewnego czasu w necie. po 1- toksyny organizm wydala głównie przez nerki i watrobę po 2-Antyperspirantu nie stosuje się na całe ciało a tylko na pachy czyli ok. 1% pow. ciała po 3-rak piersi to choroba stara jak świat a antyperpirantów używa się od niedawna po 4-antyperspiranty stosuje sie w granicach rozsądku czyli raz dziennie, na noc po wieczornej kapieli raczej ich nie stosujemy

Gość Jak w kulce to tylko rexona
i nic innego :) No chyba, że antidral ale trzeba troszke pocierpieć wtedy ;)

Gość kilkoa
Z kosmetykami już tak jest, że na 100 kobiet 99 osób będzie zachwalało kosmetyk pod niebiosa, a w końcy znajdzie się ta jedna u której się nie sprawdzi. Dlatego trzeba testować i znaleźć wreszcie coś co nam będzie odpowiadało.

przeciez ten artykul ma na celu tylko zareklamowanie dezodorantu firmy a.t.w :P wiec to jedna wielka sciema, nie bierzcie tego tak do siebie ;)

Gość --do aniusianiusi
no tak rzeczywiscie jest to reklama ale nawet mój szef w to wierzy :D :P