Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafffka

jak przeprowadzic szczera rozmowe z facetem aby ta rozmowa do niego trafila?

Polecane posty

Gość kafffka

duzo rzeczy ostatnio nie podoba mi sie w moim zwiazku, to ze ja sie staram a on nic od siebie nie daje... mowi ze mu zalezy ale na slowach sie konczy. pytallam sie jego czy mu juz nie zalezy. on zaprzeczal ale zawsze jest to samo.

Gość open
do mojego trafia; ale nie ma na to chyba jakiejs konkretnej reguly :) zalezy od osobowosci faceta..

po prostu musisz mówić wprost, bez żadnych aluzji, niedomówień itp. jak czegoś mu wprost nie powiesz, że nie podoba Ci sie to czy tamto, to on sam sie nie domyśli.

Gość niunula
Dziewczyno - wypisz wymaluj - mój związek. Pytam się czy chce być ze mną bo coś widzę, że nie bardzo go interesuje ostatnio moje życie i w ogóle bycie razem, a on na to, że kocha i chce być i takie tam pierdolenie jak zwykle... ale to są tylko puste słowa. Już mam dość. No i właśnie tutaj pojawia sie problem jak z nim rozmawiać? No jak? Bo jakkolwiek bym zaczynała to on twierdzi, że przecież wszystko jest w porządku i takie tam, ale przecież widzę, że po godzinie ze mną leci do domu do komputera, na imprezy do kumpli, wyjeżdza, nocuje a wszystko to bezemnie. Kiedyś było inaczej.... Ja już chyba rezygnuję.... A może dać mu do zrozumienia, pokazać, że lepiej radzę sobie bez niego? Niech on teraz za mną lata... łatwo powiedzieć....