Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nabuzowany

Smak spermy

Polecane posty

Roznie bywa , jeden ma ochydny smak spermy , ze nei da sie przelknac bo az czujesz jak cie w gardlo pali a inny mma lagodny smak a wlasciwie bezsmak , troche slony troche slodki ale z luzem gladko slizgnie po przelyku :) i tak zawsze jak sie nie napije czegos po seksie to czuje neiwielki pieczenie ale bez przesady

Gość Hanka od Rumcajsa
Śmiac mi się chce jak czytam wypowiedzi lasek "Połykam żeby MU ZROBIĆ PRZYJEMNOŚĆ" :O I jeszcze mój "Misio"...O Jesu!!! Żałosne i zdominowane... Z pewnością połowa z nich już się rozstała Więć połykanie nic nie pomogło...

Gość nie mm szacunku
nie mam szacunku do lasek ktore polykaja sperme,jak odwazyly sie na to to w takim razie stanie na ulicy i lapanie tira tez nie sprawi wam wiekszego problemu.Zacznijcie sie szanowac

Bez przesady, a jak ja liże dupę mojej lasce to co, jestem tirowcem bez zasad, jak dziewczyny lubią takie akcje to spoko, ich wybór

I ekstra ma racje... Wyluzujcie ludzie...to ze ktos sie odwazyl na sex oralny nie znaczy zaraz ze jest szmata. Ktos kto tego nie sprobowal a wypowiada sie w temacie i jeszcze gardzi ludzmi ktorzy sie na to odwazyli i czerpia z tego przyjemnosc (zarowno z brania jak i dawania) jest zwyczajnym zakutym debilem. Pozdrawiam wszystkie \"szmaty\", my przynajmniej wiemy co lubimy :)

Gość bejbunia
Nie wiem po ch** wchodzicie na to forum jak i tak nie rozumiecie tematu tępe idiotki które wypowiadają sie na temat o którym nie mają pojęcia i używają słów których nie znają znaczenia stwórzcie inne forum pt."nigdy nie próbowałyśmy spermy" czy można nazywac dziewczyne kurwą czy szmatą jeśli połknie swojego partnera sperme nieeeee bo to jej indywidualna sprawa i jeżeli sprawia jej to przyjemnośc to niech to robi :) każdy ma inne życie erotyczne i połknięcie spermy nie jest niczym nie normalnym ;) a jeśli ktoś nie chce tego robic to niech nie robi i nie krytykuje innych.Dziewczyny które wypowiadają się na forum a nie próbowały nigdy i na dodatek wyzywają inne laski od szmat czy kurw to są ograniczone jak zresztą większośc Polaków ;) a ich ubogie słownictwo mnie przeraża :( Ja osobiście kiedyś próbowałam smaku spermy z ciekawości i była prawie bez smaku :) ale od tamtego czasu nie połykam mój partner i ja stwierdziliśmy że jest nam to nie potrzebne i szanuję inny dziewczyny które to robią bo lubią ;) pozdro dziewczyny ;)

Gość antystress
jestes tym co jesz...doslownie.Zdrowa dieta,duzo warzyw i owocow,ananas codzien!,zadnych fajek zamiast tego slodycze,alkochol z umiarem dają SŁODKI smak ktorego kobieta nie ma dosc! Wypróbowana metoda od wielu lat z wieloma partnerkami. Poprawia również kwasnawy posmak niektórych dziewczyn. Smacznego :)

Gość antystress
sex oralny jest naturalny :)

Gość bejbunia
antystress-----------> Dobre teksty ;) pozdrawiam

Gość bejbunia
agresywny28--------------> Gorszego idioty niż ty nie widziałam i śmieszy mnie to co piszesz ile ty masz lat dziecko? to forum nie jest stworzone dla palantów tylko dla inteligentnych ludzi którzy mają coś inteligentnego do powiedzenia a nie interesują nikogo tępe gadki jakimi ty sie posługujesz i pogratulowac tylko ubogiego słownictwa buaahaha :)

Gość nikusia_20
agresywnego nawet szkoda komentować. a Tobie NABUZOWANY radzę pogadać o tym na spokojnie z dziewczyną. Tylko nie mów jej o tym w trakcie zabaw bo może to potraktować jako przymus i sie wkurzy. Ja nie moge robić facetowi loda z przyjemnością kiedy on mi mówi czy bym mogła to zrobić.Odwalam tylko swoje ale potem źle mi z tym.Jednak jeśli mam na to ochotę to to robię sama od siebie. Tak samo może być z połykaniem u twojej dziewczyny. Pewne kobiety potrzebują na to czasu, a moze i nigdy sie nie zdecydują. Najważniejsze żebyś jej powiedział o swoim pragnieniu kiedy będziecie sobie rozmawiać w dobrych humorach. Wyjaśnij że to żaden przymus i co o tym sądzi. Jeżeli będzie chciała to to zrobi. Musi tylko czuć że chce i że nie jest zmuszana. ale sie rozpisałam. mam nadzieje ze nie masło maślane. powodzenia ps. dla mnie krochmal

Chłopy - chcecie żeby dziewczyny łykały? Najpierw sami spróbujcie! Ja spróbowałem i nie żałuję. Nie jest to ohydne, raczej jak morska woda. Jednakże nie będę nalegał by moja dziewczyna to łykała. Chyba że będzie sama chciała.

Gość forEVER me
to jest nie dobre jak tylko sproboje tej wydzieliny przet wyryskiem to mi sie podnosi :o

Gość mark och
Przez dzień masa płynów i 2x sok pomidorowy zmienia smak sami wiecie CZEGO!

Gość vwnor
ja jestem facetem i uwielbiam kończyć w ustach moja kobieta to lubi

Gość vwnor
przeciesz nie musisz połykać wystarczy że cała zawartość zostaje w ustach potem możesz wypluć!!!:)

Gość sky79
Jestem z moim facetem od kilku lat, od poczatku kochaliśmy sie oralnie , po roku naszego współżycia raz w czasie kochania wytrysnął mi do buzi, była gorzka i słona, ohyda... musiałam szybko wypłukać usta, ale wtedy dużo palił i pił szklankami kawę. Od dwóch lat rzucił jedno i drugie i zmienił się smak jego spermy, teraz jest cudownie słodka i uwielbiam ja spijać. W oralu nie ma nic obrzydliwego, jeśli oboje sie kochamy i on spija moje soczki a często są bardzo obfite, to ja nie mam żadnych oporów aby to samo zrobić z jego śmietanką, oboje sie wzajemnie wtedy nakręcamy, jest cudownie i obojgu nam to pasuje

Gość rae
Ja ciągle zajadam "słynne" ananasy i pije sok z ananasów.... i wtedy mam soczysty trunek... sperma ma posmak słodkości! I zajadam je z myślą o partnerce.... :D No, panowie trzeba się dobrze odżywiać żeby było więcej przyjemności.... xD

Gość lejdi bukkake
hej!! ja uwielbiam sperme!! najlepsza jest wymieszana!! kiedys spuscilo mi sie do miski 13 facetow a potem wszystko wypilam ze smakiem!!!!!! namawiam do sprobowania jest super :D:D:D standart to conajmniej 6-8 facetow na raz i jest super odlot :D

Ja przed robieniem laski facetowi kaze mu zjesc kilo mandarynek....sperma wtedy ma ladny zapach mandarynki:):)serio serio...Ale nie łykam tego...

tez nie lubie zapachu,,nasienia\'\' ale przekonalam sie ,ze ze sperma to tak jak z ,,wodka\'\';-) nie wachac,tylko pic;-)

Gość wielki sprzęt
Witajcie laski!!!! Kocham was za to że tak dobrze robicie laski!!! a kwestia czy do buzi czy gdzie indziej to już zależy od sytuacji... Lubię spuścic się na tyłeczek jakieś ślicznej cycatej dupeczki i sam zlizać wszystko. Mówią, że cudownie liżę oby dwie dziurki!!!!!!!!

Gość Szukam Miłej Dziewczyny
Cześć. Powiem dość nietypowo... Mam 20 lat i mieszkam w Toruniu... cóż... mam takie marzenie, aby kochać się z nieznajomą dziewczyną... jestem bardzo dobry w tych sprawach i nie mam problemu z kobietami... umiem dać kobiecie rozkosz... jestem przystojnym, opalonym brunetem... ot tak po prostu mam takie marzenie... spotkania mogą być legularne, może być jeden raz... to zależy tylko od Ciebie... rozkosz gwarantowana, wiek w sumie nie jest istotny... mogę dojechać do Ciebie lub Ty do mnie... albo możemy się spotkać w pośrednim mieście... możemy być dlka siebie anonimowi jeśli chcesz... pozdrawiam Maciej moje gg: 7406697

Gość niegrzeczny chlopak*
najlepsze lody robi SABINA NOWAK i EWELINA RZEMINSKA z Grybowa z blokow...najlepsze dziwki z zawodowki...

Gość starszy
... mam 20 lat umiem zrobić dobrze... no niezłe, niezłe pytałeś się dziewczyn czy z autopsji? a wracając do tematu. z autopsji wiem, że jak dziewczynie/kobiecie jest dobrze i przy okazji czuje coś do "partnera" to problemu z połykaniem nie ma. Ale fakt, że smak nie jest porywający... pewna pani podzieliła się moją spermą zaraz po i było hm... średnio (myślałem, że mi genetycznie nie pasuje) teraz rozumiem. Polecam ananasy i winogrona dziewczyny chwaliły... przy okazji chyba miałem szczęście niewiele wypluwało albo coś tam... rada dla napalonego zrób co masz (chcesz) zrobić potem laseczka i spytaj... może nie będziesz musiał przytrzymać (zresztą to też działa :P). pozdrawiam

Gość rybka rafaello
EJ DZIEWCZYNY JA ZROBILAM TO PO RAZ PIERWSZY TYDZIEN TEMU... BYLO SUPER! NIESAMOWICIE... MOJ CHLOPAK PALI ALE SLODKA BYLA.... TZN.TAKA TROCHE GORZKA ALE NIE JEST AZ TAK ZLE... TYLKO ZE MI WSZYSTKO NIE POLECIALO,ON MOWIL ZE TRZEBA PODNIECAC CHLOPAKA DO KONCA ZEEBY BYL WIEKSZY EFEKT. CHODZE Z NIM PONAD ROK MAM 16LAT,TO BYL MOJ PIERWSZY RAZ ALE BYLO ODJECHANIE I NIE ZAPOMNE TEGO DO KONCA ZYCIA... BO GO KOCHAM.

Gość Annonymous
Wypróbowane i działa. Spuśc się na łyżeczkę i leeeci samolocik

Gość poczesiqq
wez jej glowe trzymaj przy swojej rakiecie az nie pujdzie a jak pojdzie to bedezie z głowy