Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wesoła

AGATKA UMARŁA

Polecane posty

Gość o ranyyyyyy
ale jaka Agatka?!

Gość mam nadziej
ze Pan Bog wyznaczy odpowiednia kare nie wazne gdzie na ziemi czy tam

Gość klitaea
😡😭

Gość ....... Biedna Agatka ........
Biedna dziewczynka ... Miała tylko 1,5 roku . Ja nie wiem jak w ogole mozna kogos bic , maltretowac , a to w dodatku takie male dzieciatko bylo ... Najpierw była maltretowana , a pozniej umarła ... Czemu na takich maluszkach się ludzie wyżywaja ? Przciez one nie sa niczemu winne !!! Z takimi ludźmi , co biją , maltretują ZABIJAJĄ to na szubienice !!! W Polsce jest takie prawo ... po 8 latach i tak oni wyjda na wolnosc... Zabić takiego gnoja ! Zrobic mu cos takiego jak on Jej zrobil !!!

Nie zabic, tylko najpierw tak bic jak ten smiec bil, tak sie znecac jak ten chwast sie znecal, tak maltretowac jak ten szczoch maltretowal, a kochanica niech sie przyglada; niech gnoj jeczy, blaga, skowycze, wyje o litosc, tak jak Agatka plakala, kiedy jeszcze mogla wydobyc glos - a kochanica niech sie przyglada. A potem zadnej kary smierci, tylko pojedyncze cele, izolatki, a na sniadanie, obiad i kolacje niech im puszczaja placz bitego dziecka, tak, zeby im sie zyc nie chcialo, tak jak pewnie malenkiej dziewczynce, ktora \"zawinila\" tylko tym, ze byla, ze istniala, a wiezienie nich trwa do konca zycia, tak jak Agatka cierpiala do konca zycia, bo sa smieci, ktore nie nadaja sie do recyklingu.

popieram Renifer(a) w 100%!!!!!!!!!!!!!Śmierć to dla niego zbyt mała kara,szybko,krótko,bezboleśnie.......O nie, mam nadzieję,że zajmą się nim w więzieniu tak jak zajmują się pedofilami.Nie powinno się człowiekowi życzyć źle,ale jemu życzę jak najgorzej.Oby miał piekło na ziemi i po śmierci również!!!!!!!!!!!!Ta istotka nie była niczemu winna,całe życie miała przed sobą,a on to wszystko zabrał!!!!!!!Matkę też powinni odpowiednio potraktować za to,że godziła się na coś takiego!!!!!!!

Uwazam,ze smierc nie jest odpowiednia. Powinien dostac dozywocie,ciezkie roboty najlepiej wrocic do kamieniolomow! Tacy ludzie nie zasluguja na smierc,ale ciezka,fizyczna prace zeby odczuli na wlasnej skorze!Wiezniowie powinni zarabiac na swoje utrzymanie a nie zyc z naszych podatkow i ogladac telewizje powinni siedziec w celach z prycza i zeby wkoncu obudzily sie w nich wyrzuty sumienia! Biedna dziewczynka:( nic jej juz zycia nie wroci,ale zbyt niskie kary nie powstrzymaja od kolejnych tragedi:(

Gość Loram
żadnych słow potepienia dla mamusi tutaj nie widzę. winy mamusi tutaj nie ma? godzila tylko na katowanie niewygodnego jej dziecka. oj mamusie, mamusie.

Gość Kandydat na prezydenta
Hej LORAM- mamusia winna rowniez,nie bede jej tlumaczyc,ale powinna uciec z corka gdy widziala co sie dzieje! Ja nie zostalabym z czlowiekiem,ktory uderzylby moje dziecko! Ona bedzie cierpiec do konca zycia z tego powodu,ze nie uchronila dziecka...Kare niech jej wymierzy sad.

Gość LORAM LORAM
loram a ty pewnie tatus jestes,co?

Gość Yagna
Ja uważam żę matka nie jest lepsza od tego zwyrodnialca.Jak mogła się na to patrzeć tyle czasu i nic nie robić?Ją też ktoś powinien ustawić do pionu i zadać jej ból.A temu mordercy to ja bym kutasa urwała i bym go biła do końca jego dni tak jak i on bił.

Jak pisałam o kochanicy, to miałam na myśli mamusię, bo przecież była jego kochanką. I nadal twierdzę, że żadnej pracy, nawet w kamieniołomach nie powinien dostać, bo jest to jakieś zajęcie, a powinien mieć czas na myślenie o tym co zrobił: ZAKATOWAŁ kilkunastomiesięczne dziecko. Zero litości, współczucia, tak jak on nie okazał. A sąsiadom tych chwastów, którzy SŁYSZELI PŁACZ MALTRETOWANEGO DZIECKA I NIC NIE ZROBILI, też należałoby puszczać ten płacz kilka razy dziennie. Niech im się nie zdaje, że brak działania jest równoznaczny z niewinnością, bo nie jest. POZWOLILI zamordować dziecko i niech się czują współwinni.

Gość aiż
KARA ŚMIERCI TO ZA MAŁO.

Popieram. Kara śmierci to za mało. Tacy zwyrodnialcy powinni cierpieć milion razy bardziej niż te biedne dzieciątka!

Gość a moim zdaniem....
to jest patologia społeczna i winni jesteśmy temu wszyscy. I to biedne dziecko i zwyrodniali rodzice sa tu ofiarami. Zakaz aborcji, bardzo drogie środki antykoncepcyjene, brak edukacji seksualnej, brak pomocy dla bitych kobiet.....................no i teraz jeszcze to nieszczęsne "becikowe". Przy takiej polityce tych przypadków będzie coraz więcej, biedota narobi sobie dzieci........a potem alkochol, narkotyki......nie ma z czego żyć...........i takie są efekty. Tylu specjalistów niby w siedzi tam na górze, a nikt tu związku nie dostrzega.......................smutne.

Gość analiza...
trzebaby bylo mu porzadny wpierdol zrobic i pozniej na smierc skazac ...a takie matki tez nie lepsze sa ....a sasiedzi niech tez sie w piers udeza .,....teraz to tylko omaja o czym gadac a jak trzeba zareagowac to wszyscy lep w piach chowaja !!!!!!!!!!sami takie elementy sobie wychowujemy bo jak nikt nie reaguje ......bardzo szkoda mi tylko diewczynki ,apeluje do wszystkich zacznijmy reagowac na takie rzeczy przeciez milczenie zabilo to dziecko!!!!!!przemyslmy to i nie milczmy wiecej!!!!!!!

Gość Ewelka69
Zauwazcie że teraz codziennie oglądajac interwencje czy jakies fakty mowia ze dziecko zostalo pobite na śmierć i najczesciej w takich przypadkach robi to kochanek matki a mamusia dziecka obronic nie moze. Coraz mlodsze dzieciaki (11 lat) chodza pijani,pala papierosy, buchaja klej i prosza o worki do tego... co sie dzieje z tymświatem. Coraz wiecej gwałtów... eh szkoda gadać:(

A ja jestem za wbiciem na pal w miejscu publicznym, tylko tak wbijać żeby za szybko ścierwo nie umarło, tylko żeby się dłuuugo męczyło...wrrrr...nóż mi się w kieszeni otwiera na takich s...synów

Płakałam jak czytałam artykuł. Brak słów. Ile jeszcze takich biednych istotek musi umrzeć.....

Gość tak bardzo mi przykro
😭 ale mimo to jestem przeciw karze smierci.