Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on w zwiazku

samotne nauczycielki najlepszymi kochankami żonatych facetów

Polecane posty

Gość nauczycielkaaa
do jaromira -------> apetyczny, liryczny, nostalgiczny, śliczny, oczytany, wyedukowany, na razie bez pary... uwielbiam takich ......... mogę byc twoją parą :P

Gość ło matko nauczycielki
właszcza stare panny to największe k...y pod słońcem. Zonaty kochanek to jedyna nadzieja na krótkie choc chwile bycia z mężczyzną. Zdradzajacy łajdak to dla nich też chłop.

Gość kooochaaanaaA
a ja jestem nauczycielką i faceci lecą na mnie jak do miodu

Gość mruczus
stare panny nauczycielki są najlepsze, zdarzaja się takie ok. 30-stki dziewice, ale wtedy jazda jest! hej ...

Gość tak sobie
Skoro nauczycielki są takimi wspaniałymi kochankami to rada jest prosta: pożeńcie się z nauczycielkami i będziecie mieli wspaniałe żony- kochanki na co dzień....

Gość powiedz mi
kto by sie zenił z k.... i, one są do posuwania, a zona to ktoś z zasadami.

Gość nigdy w zyciu
nie ożeniłbym się ze szmatą co była kochanką żonatego faceta, albo z taką co dawała wszystkim , taki ktoś to dla mnie dno szmatławe.

Gość Micrkus
Mam kochankę samotną nauczycielke, niezła dupcia, jak mi sie znudzi podeśle ja najlepszemu kumplowi bo ma niezły repertuar. Niech żyją samotne nauczycielki bez nich świat byłby świętojebliwy tylko z zonką.

Gość mam to w domu
nauczycielki jako zony sa fatalne

Gość też mam żone nauczycielke
myśli ze wszystkie rozumy zjadła i wszystkich traktuje jak tępych uczniów w klasie. Kochanka z niej żadna, tylko zrzędliwe babsko, nie ma rozmów, seks w nagrode.

Gość Papcio smerf
na żony się nie nadają bo za bardzo lubią rządzić i puszczają się z byle kim, ale na kochanki tak. Pewnie dlatego zostają starymi pannami i kochankami bo z takim przebiegiem kto by to chcial za żone.

Gość ulcia z ...
:P hahah

Gość x.men
no własnie, dlaczego tak duzo jest nauczycielek starych panien ???

Gość stare panny nauczycielki
za dużo gadają :P

Gość obrzydzenie
co prawda to prawda ........

Gość Ależ jesteście
denni. Co to za kretyńskie generalizowanie ? To jaką kobieta jest zoną i kochanką zalezy od jej charakteru i temperamentu a nie od tego, jaki zawód wykonuje. Banda matołów !!!!!!!!!!!

Gość no widzisz
"nie ożeniłbym się ze szmatą co była kochanką żonatego faceta" Zobacz jakie te zdradzone żony biedne. Ty byś się nie ożenił a te kobitki muszą żyć pod jednym dachem z taką szmatą ( szmatem?;-)) co jest żonaty a ma kochankę. I jeszcze "walczą" o takiego. A wszystkim _kretynom i kretynkom_, którzy generalizują i wygadują glupoty, że wszystkie samotne nauczycielki to... życzę, żeby wasze córcie zostały nauczycielkami i musiały czytać takie opinie o sobie. I jeszcze jedno - generalizowanie świadczy o marnej inteligencji :-D

Gość no widzę
założę się ta wypowiedź powyżej jest wypowiedzią starej panny nauczycielki języka polskiego :P

Gość power33
the best są

Gość idiotyzmy
bzdura, nie ma nic gorszego

Gość kokoszanelowy
up

Gość nie nauczycielka
a była kochanka.i tak czytam opinie.i zastanawiam sie skąd takie podejscie do nauczycielek akurat.czy jak juz powiedziano zawód ma na to wpływ?? a jesli chodzi o nazywanie ogólnie kochanek szmatami to co o mezczyznach?kochani z kims sypiaja czyz nie z tymi mezczyznami???!!!!!którzy siebie wybielają bo oczywiscie myslą nie ta głową a kochanki ponizaja. co za obłed.sami zdradzaja zachowuja sie jak szmaty ale lepiej wine zniesc na kochanke!no cóz to TYLKO MĘZCZYŹNI!!!

Gość gośćrodzic
Po przecztaniu kilku postow ... Szok który z was grono pedagogiczne jest nauczyciele... Bo k***a czegoś nie rozumie... Żałosne

Gość gosckaka
ja z moją nauczycielką spotykaliśmy się i teraz za rok Będziemy mieli ślub ona przez 2 lata była moja kochanka