Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rintintin

ZDRADA- wybaczyć , zostawić czy też się puścić?

Polecane posty

Kasia B.Gdy czytałam Twój post ,to tak ,jakbym to ja pisała.Identyczna sytuacja.Tylko,że ja z nim jestem,aczkolwiek to chyba nasze ostatnie dni.Nie ma sensu się dalej męczyć.

Gość geghfdgdg
nie odchodź..tylko pokaz jak to jest być zdradzonym..moze zrozumie..powiedz mu ze nie wybaczyłaś ale niech zostanie dla dobra dziecka na razie aż ty podejmniesz ostateczną decyzję..przez ten czas oczywiście zero seksu omijaj go jak powietrze wyjdz z domu i wróc po 6 godzinach a na końcu puść sie i powiedz że m u wybaczasz

W zyciu bym się nie puściła.Nie mogłabym sobie spojrzec w twarz.Poza tym wczoraj znowu miałam mętlik w głowie.Był cień szansy,ale on sie za mało starał.Do tego okazało sie że trzyma jej nagie zdjęcia w domu(przyznał si ejak zapytałam)Wszystko fruwało po pokoju,pozbierał je i...Pytam masz je zamiar zatrzymać?A chcesz zebym je wyrzucił?Zrobił to dopiero jak powiedzi8ałam ze zrobie z nich użytek zeby sie na niej zemścić. Barbaro napisz cos więcej proszę.

Present Postaw sprawe na ostrzu noza, bo jak nie ustalisz granic...to bedzie bieda....mozesz sie wtedy meczyc tak cale zycie.....Kategorycznie ustal granice, ktorych mu przekraczac nie wolno...Postraszyc rozwodem nie przeszkadza...ale tak na serio postraszyc....Z takimi sprawami nie wolno sie godzic...Ale Ty nie chcesz odchodzic...wiec przemysl. Nie daj sie zagonic w kozi rog. bardzo madra rada. Moge tylko dodac,ze wszystkie porady typu - wyrzuc meza,zostaw to czy pusc sie .... sa jakby wiecej niz troszke niepowazne. Autorka nie jest nastolatka,ktora poprztykala sie z chlopakiem i zastanawia sie- rzucic go i rozejrzec sie za nastepnym,czy jeszcze chwilke poczekac . Wiem,ze to trudne i bol jakby nie do zniesienia,ale moze postarac sie wyciszyc emocje ,usiasc i porozmawiac. Mysle,ze warto zawalczyc o utrzymanie tego,co tak jeszcze niedawno stworzyliscie wspolnymi silami ..... a rozstac sie zawsze mozna. Powodzenia :D

Gość wytlumacz mu Kasiu
KasiaB Masz inna sytuacje niz autorka i ... bardzo Ci wspolczuje - Twojemu facetowi,kompletnie odwalilo :O poczul sie jak pies spuszczony z lancucha. Korzystanie z uslug "panienek", ciagle ekscytowanie sie opowiesciami kumpli,ktory ile zaliczyl i na ile sposobow - jest zenujace,ale nie da sie ukryc,ze wlasnie w ten sposob "nasi" panowie odreagowuja lata "niewoli" w Polsce. Dla Twojego partnera,Twoj wybuch zlosci byl niezrozumialy,bo o co Ci chodzi z tymi zdjeciami .... przeciez wiekszosc jego znajomych prawdopodobnie takie ma w aparatach,na laptopach czy telefonach. To co w Polsce byloby nie do przyjecia ,w Anglii staje sie norma :O Powinnas uzmyslowic mu,na spokojnie,ze nie kazda zabawa dobrze sie konczy. Tutaj bardzo latwo zrywa sie zwiazki,niszczy wiezi rodzinne,traci kontakt z osobami,ktore kochalismy .... ale bardzo ciezko znalezc kogos,komu mozna zaufac i na nowo ulozyc sobie zycie. Wiekszosc facetow nie zastanawia sie nad tym ,zostawiaja rodziny - wybieraja kobiety,wino i spiew. A po jakims tam czasie budza sie z reka w nocniku i z przerazeniem stwierdzaja,ze zostalo tylko wino.

Gość *****.........*******
"Zdradzona, zdradzony - czyli jak się odnaleźć po zdradzie" warsztaty 26.09.2009 godz. 10.00 - 12.45 www.przemiany.com.pl