Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kati23

Jaka odżywka dla cienkich włosów??

Polecane posty

Gość kati23

Mam bardzo cienkie i delikatne włosy. Teraz idzie zima i przy kontakcie z szalikiem i swetrami zaczynają się jeszcze elektryzować. Pomaga jedynie lakier do włosów, ale muszę go używać bardzo dużo no i w rezultacie włosy tracą swoją miękkość i są całe sztywne. Zostaje więc kucyk, ale nie chcę ciągle w nim chodzić. I w związku z tym mam pytanie, czy macie może jakieś wypróbowane odżywki które sprawią że włosy nie będą się tak elektryzować??

Gość placenta

Gość seria z expansylem
jest ok jeśli myjesz włosy CODZIENNIE,w innym wypadku jest do d...,przetłuszcza włosy i już drugiego dnia sa beznadziejne...

Gość kati23
Włosy myję co drugi dzień.

Gość kati23
Do tej pory musiałam robić tak - myję włosy, nakładam odżywkę, wklepuję troszkę żelu i czekam aż wyschną. Jak już są prawie suche muszę użyć tzw szczotko-suszarki bo inaczej włosy będą kompletnie proste a nie "napuszone". Po tych zabiegach całą głowę muszę spsiukać lakierem. To mi starcza na jakieś 3/4 dnia bo potem robią się przychlapnięte :(

Gość do kati
tylko nie kupuj tej pianki do wlosow sunsilk czy jakos tak jest beznadziejna moja kolezanka kupila to mowi ze nigdy w zyciu bardziej gownianej pianki nie miala , wlosy sie elektryzuja i za diabla nie mozna ich ulozyc dlatego ja tak pewnie reklamuja bez przerwy

Gość kati23
dzięki za info, bo zamierzałam ją wypróbować ale teraz przynajmniej wiem, że nie warto. Chyba będę musiała pójść do jakiegoś dobrego salonu fryzjerskiego i tam podpytać. Napewno doradzą mi coś z górnej półki, ale czego się nie robi by ładnie wyglądać :)

Żel do wlosow za bardzo obciaza wlosy i dlatego one \"klapną\". Sunsilk to beznadzieja mialam to mleczko. ktore zamiast dodac objetosci posklejalo wlosy i na drugi dzien byly tluste. Jeszcze raz polecam pianke Taft dodajaca objetosci z odrobina lakieru. Wlosy sie swietnie ukladaja i trzymia ze nie trzeba juz lakierowac!

Gość kati23
Spróbuję, dziękuję.

Farouk Biosilk Odżywka w włosów cienkich delikatnych i naturalnych oraz do skóry głowy pH 5 0. włosy sa dobrze nawilzone, ale nie oklapniete i co najwazniejsze nie ma efektu nastroszonych włosów po zdjęciu czapki.

Gość kati23
A cóż to jest ten Wax?? Dzięki wszystkim za propozycje, może w końcu uda mi się te włoski ułaskawić :)

Gość sylwiaLat
Witaj. Moim odkryciem jest ostatnio na pewno strona www.twojauroda24.pl . Z tym, że oni tu się specjalizują głównie w rzeczach do włosów. Ale trzeba przyznać, że asortyment mają ogromny. Londa, Wella, Loreal, Tigi...jest z czego wybierać. Mają tylko wyselekcjonowane marki, żadnej taniej tandety.