Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamcia30

MIKOLAJ JUZ TUZ TUZ.......ORGINALNY PREZENT

Polecane posty

Gość mamcia30

mikolaj juz sie zbliza-a ja wciaz nie wiem co kupic? moze ktos podpowie-TOP 10-najbardziej popularne zabawki:) o ktorych kazdy maluch marzy w przedziale wiekowym od 1-5 czekam na wasze propozycje:)

dla dziewczynki kuchenka tak metrowa, sztuczne jedzenietalerze itd. Moja siostrzenica przepada choc top drogie, ale na fullmarku nawet za 10euro w dobrym stanie. Spójrz na allegro często są zabawki w dobrej cenie a jak nie to choć pomysł mozna z tamkąd czerpac

Gość mamcia30
nic z tego nie rozumie bylam na tej strone:-o to nie o to chodzi! prosze o zdanie-WAS-jak myslicie? co oczekuja wasze dzieci? o co najczesciej prosza?

Gość mamcia30
kuchenka-fajny pomysl,ale moje corki maja juz kuchenke:-o

Gość mamcia30
o co WAS prosza w tym roku WASZE pociechy:)?????

a byłaś na allegro?? Naprawde tam mozna znaleźć duzo [przedmiotów niekoniecznie je tam kupując ale jest tam duzo zabawek.

Gość mamcia30
reniaj2-dziekuje za wskazowki,ale na allegro to nie pisze ,ze to ulubiona zabawka,albo i pisza by cos sprzedac...:P owszem ogladalam wiele stronek-np:Fisher Prise..itd ale chce cos...co by dziecko chcialo,bo juz wiele razy kupilam zabawki-i co......? leza,nikt sie tym nie bawi:( tylko pieniadze wydane:( wiec prosze o rade was:) owszem pytam corki,ale one maja wybujala fantazje...ich lista dla sw.Mikolaja taka dluuuuuuuga... codziennie inna:-0

Gość mamcia30
papierowe nozyczki-🖐️🖐️-bravo!!!!!! nr1) ZWIERZATKO

Gość mamcia30
agutka-a w grudniu,po poludniu:P obudz sie!

A ja jak bylam mala to chcialam od rodzicow albo psa albo braciszka, haha. Dostalam to i to :)

wiesz, moze napisz najpierw jakie masz dzieci, tzn wiek i plec bedzie latwiej cos zaproponowac :-)

uuppppssss przepraszam, juz wiem ze to dziewczynki, ale ile ich jest i w jakim wieku?

Gość mamcia30
papierowe nozyczki a gdzie takiego misia mozna kupic?? hm...myslam o piesku,tylko czasu nie ma ,a ja nie znam nikogo kto ma szczeniaki,musze poszukac w gazecie masajka-mam dwie corki w przedziale wiekowym 1-5 tzn mlodsza skonnczyla rok starsza niedlugo bedzie miec 5

Gość mamusnia
Dla chłopca GAme Boy lub Play station dla wiekszego...na dxziewczynkach się nie znam....

Gość mamcia30
hej piszcie i dla chlopcow,bo mam siostrzenca co ma 6 lat ma juz playstation no nie wiem game by-troche drogi:P

Gość mam małą kuzynke
która ma 5 latek i strasznie lubi pieski kotki.. myślę że taki prezent byłby dla niej odpowiedni... wiem po mojej kuzynce że opiekuje się zwierzatkiem czesze go, wychodzi razem ze swoją mamą i ze szczeniakiem na spacer.

Gość mamcia30
mialo by game-boy

Gość mamcia30
hm...mamy juz zwierzatko a z zabawek?klocki? kto sie w to bawi-teraz 2006 rok nadchodzi:P odchodze od zmyslow,na allegro nie widze nic,co by moglo odpowiadac...hm....

Gość mamcia30
dziekuje wam bardzo za wszelkie porady....❤️ wciaz czekam na propozycje:) ide na allegro...poklikac:)

Co do prezentu to jeszcze nie wiem ale ktoś napisał, że dzieci w wieku 1-5 są zamałe na chomika a moim zdaniem to nie prawda. mój synek dostał chomika majac niespełna 3 lata i naprawdę wspaniale się nim opiekuje a to już 2 lata, najpierw troszeczkę mu pomagałam ucząc jak brać zwierzę - by nie zrobić mu krzywdy, przenosić klatkę i dbać o czystość. Teraz nie muszę mu przypominać o karmieniu, sprzątaniu czy jakiejkolwiek czynności która trzeba wykonać przy chomiczku. Więc może warto było by się nad tym zastanowić.Jeśli ktoś jest zainteresowany służę radą - szczególnie polecam chomiki dżungarskie.

Gość didka
Moje corki chca- jedna-psa,druga-krolika jedna-wszystko Barbie-buty,ciuchy druga-Kubus-ciuchy obie chca monopol. polecam farmera jak podrosna ciut maluchy.wspaniala rodzinna gra.

Gość mamcia30
papierowe nozyczki-dziekuje za wspolprace i szczere checi nicolla-hm-chomiczek:P przyznam sie,ze jak bylam dzieckiem mialam chomika i za kazdm razem jak sie chcialam z nim pobawic to mnie gryzl mam uraz do chomiczkow:-o mimo,iz sa sldokie....nie odaze sie kupic:) didka-monopol-mamy barbie-mamy domek, samochod..kilka lalek-a co chca z barbie-ubranka na zmiane-hm..moze to i dobry pomysl:) a co to za -farmer?-bo ja nie wiem?:-o

Gość mamcia30
MAMUSIE... TATUSIOWIE..... CIOCIE...... BABCIE......... PISZCIE..PISZCIE!!!

dlaczego uwazasz, ze klocki sa przestarzale? ja wlasnie chcialam zaproponowac drewniane zabawki, teraz sa takie piekne, bardzo rozne, np domek dla lalek do samodzielnego ulozenia (to dla 5-ciolatki), a dla malutkiej przesmieszna kaczka na kijku,zamiast nozek ma kolka, pchajac ja doskonali sie chodzenie. Ja moze mam fiola na punkcie zabawek tzw. edukacyjnych, ale zwykle takie wybieram i one sie podobaja dzieciom.

Gość ahduerjjmswdqp
mój sześciolatek truje mi tyłek o deskorolkę

u mnie na Mikołaja dzieciaki dostawały zawsze tylko słodycze, w tym roku będą tylko owoce, bo dzieciaki mają manię czyszczenia zębów i w liście do Mikołaja napisały, że chcą dużo twardych jabłek i marchewek, oraz innych pokarmów oczyszczających... aha... zabawki dostają pod choinkę, albo jakieś książeczki, zależy co sobie zamówią w liście do dzieciątka/aniołka itd (oczywiście wszystko zależy jeszcze od możliwości finansowych) aha... te informacje o pokarmach oczyszczających dzieci przyniosły z przedszkola, ponoć zobaczyły film BYŁO SOBIE ŻYCIE jak to robale borują w zębach jak się zje słodycze, no i teraz wolą coś innego znaleźć w skarpetce

Gość mamcia30