Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rossii

KOZIOROŻCE ŁĄCZCIE SIĘ!!!!!!!

Polecane posty

i ja tez :) wszytskiego naj, naj, najlepszego :) jeszcze jedna koza>>to, co napisałaś zgadza sie prawie co do joty, a już z seksem i facetami to strzał prawie że w 10 :) jest tylko jedno ale, moja druga połowa jest młodsza ode mnie :) a to o drodze, którą facet musi przejśc przez humory (i to nie tylko do sypialni...) echh, nic dodac, nic ująć.

A ja jestem Koziorożcem i mam dzisiaj urodzinki!!! Kochane kózki, czy któraś złozy mi zyczenia? A może jest jeszcze ktoś kto dziś świętuje?:):):)

Gość poważna koza
Pozdrawiam wszystkie kózki i koziołki!!!!! Laura wszystkiego co najlepsze w dniu Twych urodzin :)) Ja tak jak Ewaaaa jestem z 22 12 -początek znaku ale cechy typowe. Wadą największą, której nie pozbyłam się jest wielka nieśmiałość, niepewność siebie, niska samoocena, choć inni myślą inaczej i uważają mnie za wartościową osobę. Za to zalet wieeele :)) Uczciwość, nie umiem kłamać, obowiązkowość, pracowitość, na nas na pewno można polegać. Lubię pomagać innym, nie żądając nic w zamian. Oszczędna aż do bólu , domatorka, nie lubię wielkich wyjść, wolę w domu z kieliszkiem martini :)) Nie polecam związku z bykiem, choć horoskopy łączą te dwa znaki jako udane. Piszę to z autopsji, u nas jest zbyt wielka różnica charakterów i jest trudno o kompromis :)) Koziołku matołku, pozdrawiam cię i zazdroszczę konsekwencji w działaniu, ja byłam za miękka i nie wyrzuciłam swojego i nie czuję się z tym dobrze. Ta nasza pamiętliwość.

Pozdrawiam wszystkich Koziorożców, ja też wkrótce mam urodziny.... Opis kobiet spod tego znaku zgadza się w 99% ;) Jestem taka jak wy: uczciwa i pamiętliwa... i niestety nieśmiała.. Poważna kozo - my nie jesteśmy skąpe, lecz oszczędne :):):)

no ja to oszczędna nie jestem, wclae. pieniądze nie lubią się mnie trzymać :) a i domatorką klasyczną też nie jestem, lubię sobie siedzieć w ciagu dnia w domu, polenić się na maxa (ale ostatnioo nie mam w ogóle do tego okazji:( )ale jak za długo siedzę, to mnie nosi, do ludzi, do hałasu :) tak ze wieczorne wyjścia \"moiędzy ludzi\" to lubię :) laura>> wszystkiego najlepszego!!!

Gość poważna koza
Hej seksowna !!!No proszę, ty jesteś przykładem że jesteśmy nawet sexi :)) W moim przypadku im starsza tym bardziej otwarta w tej dziedzinie :)) Oczywiście że nie skąpe ale oszczędne , mnie przerazają ceny wtedy, gdy sobie mam coś kupic , natomiast lekko wydaję pieniądze na dzieci, rodzinę. Tylko potem się wkurzam, że nie mam co na siebie włożyc :))

Dzięki za życzenia!!! W domu czeka na mnie schłodzone martini....Hmmm, taka mała namiastka luksusu dla wyjątkowej kobiety spod wyjątkowego znaku:-D

Gość rossi
ja obchodziłam swoje urodzinki 31.12. było miło. mam pytanie czy jesli poród nie odbył sie naturalnie to tez sie liczy? ja miałaby byc strzelcem.ale przez cesarke "stała"sie koziorożcem.

Witam w towarzystwie, pani koziolek sie klania, trudno czasem samej z soba wytrzymac ale chyba wlasnie dlatego wtrzymuje zem uparta niczym koziolek :D Ha, a ja jutro urodzinki ;) A jesli chodzi o opis to nie zgadzam sie zupelnie jesli chodzi o znaki do towarzystwa, z moich doswiadczen wyniki zupelnie odwrotnie niz w opisie powyzej :) Pzdr! I wszystkiego najlepszego dzisiejszym koziolkom!

Gość Luiza 40
Witajcie miłe koziorożce, a szczególnie Laura Diaz. Spełnienia marzeń życzę z całego serca. Ja też urodziłam się 12 stycznia. Dzisiaj od rana jest miły dzień i mam nadzieję, że taki będzie do końca. Życzę tego wszystkim obchodzącym dzisiaj urodziny. Szampan czeka, kwiaty uśmiechają się, w serce głaszczą mnie miłe słowa mojego ukochanego.Szczęścia i miłości Koziorożce!

a ja mam pana z 31.12 i bardzooo go kocham! Napiszcie mi cos wiecej o osobach z tego dnia..wiem, ze kazdy jest inny-ale moze znajdzie sie choc jedna wspolna cecha..Trzymajcie sie koziołki- na Was zawsze mozna polegac..jeszcze sie nie zawiodłam...

Kiedyś czytałam, że Koziorożce pięknieją z wiekiem i tego Wam i sobie oczywiście, życzę ;)

Gość koza do woza
Koziołek ,I -a dekada.Pani. 50-tka 1/ kasa do nas przychodzi ,zawsze!! 2/ piękniejemy z wiekiem! 3/ seksowne i otwarte z wiekiem 4/ interesujące bo wiedzą wiele i nie obnażają sie zaraz na początku znajomości 5/ są intuicyjnie mądre i w grupie każdy sie liczy z ich zdaniem ZAWSZE daja sobie radę . NO i tak ma być .....

Gość koza do woza
A co powiecie na koza +lew? Tarcia są ale ogólnie pasuje .... On : grzywą zarzuca na plazy ! ona : w spokoju i ciszy dochodzi do wniosku ,że z nią jest ok ! On kasy dla niej nie żałuje, ona: zawsze wie kiedy przystopowac z wydatkami . Jeśli jest kaski dużo ,to on i ona jakoś wytrzymują ,jak nie...jest trudniej

No proszę, raz się pochwaliłam że mam dzisiaj urodzinki i zaraz odzew:) Ale milutko się zrobiło:) Ja słyszałam że kobiety koziorożce sa jak wino - z każdym rokiem coraz piękniejsze i coraz bardziej kobiece. Powiedzcie mi Koziorożce, jakie znaczenie ma dla was w związku udany sex?Czy potrafiłybyście się bez niego obejść, gdyby wasz facet poza tym był idealny? I czy też macie tak jak ja, że najpierw długo jesteście zamknięte i zrównoważone, ale jak już się otworzycie, to dajecie z siebie wszystko, kochacie na śmierć i życie?

Lauro, wszystkiego naj, naj... ;-) Chyba jesteśmy takie jak ty. Na pozór spokojne, zrównowazone, jakby zimne, ale w łóżku (nie koniecznie w nocy) wręcz wulkany ;)

Sexowna - brawo za stopkę;) Myślę że tak to już jest z tą \'zimnością\'. Mój facet przez pół roku się do mnie nie odzywał, zanim się \'zeszliśmy\', bo po prostu się mnie bał, mówił ze sprawiałam wrażenie Królowej Śniegu - taka zimna i niedostępna. A teraz, gdy już się otowrzyłąm - po prostu wulkan namiętności i szał uniesień;)

Gość kozaaaaaa
Hejka!Pozdrowienia dla wszystkich koziołków dzisiaj urodzonych!!! Moje urodzinki za kilka dni.Wszystko co piszecie to święta prawda o sexie też.Jestem mężatką już kilka dobrych lat i stwierdzam że moje życie sexualne z roku na rok jest coraz lepsze i bardziej dojrzałe.Kiedy wspomne pierwsze doświadczenia w tej kwesti to był śmiać mi się chce.

witam kochane kózki i koziołki :) ja urodziny mam 17 stycznia (jest tu ktos urodzony tego dnia?) i zgadzam sie z tym iz kobiety kozice pięknieją z wiekiem , ja często słysze że agata to co rok piękniejsza :)

ja tez jestem koziorożcem. ur.sie 6.01 i tez jestem uparta-czasem to przeszkadza, do tego czasem zlosliwa i potrafie niekiedy wygarnac wszystko komus kto mi podpadl. nie nawidze klamstwa i zdrady, lubie ludzi madrych ale koniecznie z poczucoiem humoru :) tak jak ja.... ;)

Gość Luiza40
Koziorożce są piękne niezależnie od wieku, a pieknieją jeszcze bardziej pod pływem ukochanego mężczyzny, coś o tym wiem.Lauro Diaz czytam Ciebie i jakbym słyszała siebie."Zimna, niedostepna", "królowa śniegu" - tylko dla niektórych.Wulkan namiętności jest dla wybranego, jedynego.

Ja jestem koziorożcem z 2.01. uważam koziorożce za najlepszy znak zodiaku. Partnerami najlepszymi dla kóz są kozy :P moim zdaniem. Ze skorpionami też się świetnie dogadują-ale jako przyjaciele. Koziorożce lubią samotność, tzn. rozmyślania nad wszystkim bez dzielenia sie tym na prawo i lewo, zdecydowanie mało wylewni..Mocno kochają i nie zdradzają-prędzej zakończą związek niż się źle zachowają. Ale dużo tez zalezy od ascendentu, ale to inny temat...

Też uważam się z roku na rok za coraz piekniejszą...Nienawidzę kłamczuchów i jestem dosyć mściwa, jak ktoś mi zaszkodzi.

Gość student...
zawsze myslalem ze takie przypisywanie cech znakom zodiaku to sciema, bo moga pasowac do kazdego, przegladalem na szybko ten topic, i z podziwu wyjsc nie moge :) " Pierwsza dekada to stuprocentowy Koziorożec nieufny i z dystansem wobec otoczenia. Jest zachowawczy, uparty, konserwatywny i liczy tylko na siebie. Oschły i chłodny w kontaktach z ludźmi. Nie łatwo się spoufala z kimkolwiek. Jak z nim rozmawiać? - Nie śpiesząc się. Nie jest wylewny wobec kogoś, kogo dobrze nie zna. Jak go rozszyfrować? - Obserwując jego zachowanie w grupie. Mało mówi, ale emanuje z niego silna osobowość, która sprawia, że wszyscy czekają na jego zdanie. " wszystko sie zgadza,przynajmniej w moim przypadku . buziaki dla forumowiczek, ktore mialy ostatnio urodziny :]

Gość Luiza40
Studencie, ty jesteś Koziorożcem, czy ktoś bliski Tobie? Dystans wobec otoczenia bardzo czesto przypisywany był w moim przypadku takim cechom, jak wyniosłość, zarozumiałość.Osoby, którym zależało na bliższym poznaniu mnie potrafiły pokonać obawy przed tym, no i teraz mam grono świetnych przyjaciół.Utożsamienie dystansu, ograniczonego zaufania z wyniosłością, czy zarozumialstwem ma też swoje dobre strony - eliminuje tych z którymi koziorozec nie zaprzyjaźni się.

Gość Luiza40
Koziorożce lubią samotność - to prawda. Ale należy uważać, aby nie przybrało to skrajnej postaci, gdyż koziorożce maja skłonności do depresyjnej ucieczki w samotność. "Pomagają" w tym takie cechy, jak trudności w nawiązywaniu kontaktów, dystans wobec otoczenia, nieufność.

laura>> z tą Królowa Śniegu to wypisz, wymaluj ja też :) ale jak już siez aangażowałam, to całą sobą :) ktoś pytał się o połączenie koza+lew, cóż, ja to przechodziłam, ale nie wyszło. spotkao się jedno wielkie ego z drugim ;) on by chciał być ciągle naj, podziwiany, chwalony, a ja nie umiem kogoś podziwiac tylko za to, ze jest. jak z kims jestem to znaczy, zejestem cała sobą i dle mnie ta osoba jest naj, nioe musze tego jeszcze słownie potwierdzać na każdym kroku, bo \"czyny mówią same za siebie\". a on chciał być ciągle adorowany itp, nie dla mnie takie układy. zresztą, w ogóle jestem bardzo mało wylewna, raczej bardzo powściagliwa, szczególnie w pochwałach. heh, nie jest to może dobre, ale ja rzadko kiedy umiem wylewnie kogoś pochwalić, w moim przypadku słowo \"dobrze\" czy też \"super\" i szeroki uśmich do tego oznacza właściwie maxymalną pochwałę :o a już rozpływanie się w zachwytach nad czym s i szczebiotanie setek pochwał to już w ogóle nie w moim stylu. cóż, najbliżsi wiedzą, że brak krytyki z mojej strony oznacza akceptację. ale osoby dalsze, obce maja mnie własnie z tego powodu z zimną i wyniosłą.

a co do seksu.......hmm, nie wiem... seks jest dopełnieniem związku, jest b. ważny, ale nie najważniejszy, ale gdyby coś zgrzytało na tej linii (bo chodziło o udany skes), to już mogłyby sie zacząc schody. na szczęście na razie mnie to nie dotyczy :)

Gość student...
Luiza: tak , jestem koziorozcem, ale moj dystans do otoczenia nie wiaze sie z wyniosloscia czy zarozumialoscia. Jestem malomowny, ale za to czesto mowie rzeczy przemyslane, ktore wczesniej wczesniej przeanalizowalem. Czesto tez slysze ze mam przenikliwy wzrok :). Samotnosci sie boje, ale coraz bardziej w nia uciekam. pozdrawiam