Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rossii

KOZIOROŻCE ŁĄCZCIE SIĘ!!!!!!!

Polecane posty

Gość Luiza40
Studencie, co studiujesz? Jesteś małomówny - rozumiem. Pewnie też nie lubisz oficjalnych przyjęć, gdzie jest dużo ludzi. Wtedy obserwujesz, zastanawiasz się, dlaczego ludzie, których widzisz wlaśnie tak zachowują się? Analizujesz - po co, dlaczego? Czy zdarzyły Ci sie publiczne wystąpienia - Ty i gromada ludzi? Zasypałam Cie pytaniami, ale dzisiaj mi wybacz - mam przecież urodziny.

Gość rodzi sie
właśnie rodzi się nowy koziorożec albo koziczka :) trzymajcie kciuki :) troche przedwczesnie bo miało byc wodnikiem ale...

trzymam :) będzie dobrze :) a mojemu znajomemu wczoraj urodziła się córka :) moja bliźniaczka datowa :) tylko o lat 27 młodsza ;) przyjemny zbieg okoliczności, jak w bliskim otoczeniu rodzi się ktoś tego samego dnia :) mój tata jak się dowiedział, to powiedział chłopakowi, że teraz będa mieć przerąbane ;) hehe, cóż, my koziołki do uległych znaków nie należymy, nie na darmo nasz znak zwierzęcy ma taaaaaaaaaaaaakie rogi :)

Gość student...
w takim razie wszystkiego najlepszego :) . studiuje informatyke, to chyba dobry kierunek dla ludzi takich jak ja. Jestes blyskotliwa osoba, z przyjeciami wszystko sie zgadza, wole jednak takie w przyjacielskim gronie. A co do wystapien... :) , czasami wydaje mi sie ze urywa sie polaczenie pomiedzy umyslem a ustami... zycze milej nocy... pa

Gość isabellmaria
a ja mam urodziny 4. stycznia!! jestem wesola, i nie znosze, nie cierpie klamstwa i dwulicowosci!!! wyczuje to na odleglosc!!!

taaa trudny charakterek, za to jaki ciekawy...szkoda że często nie da się o tym kogos przekonać :)

Ale musze powiedzieć, że mi też cięzko przechodza przez gardło słowa pochwały, tak jak to wspomniała wcześniej koleżanka. Och my wstręciuchy podłe :P :P

Gość Luiza40
Studencie, czasami praca zmusza do publicznych wystąpień, a koziorożce tego nie znoszą. Cechy zodiakalne (charakteru) trzeba niekiedy pognębić, bo należy dopasować się do warunków. Zaskoczyłeś mnie, bo informatykę utożsamiam z bardzo "ścisłym' umysłem. Ja jestem humanistką, a przynajmniej tak o sobie myślę i tak się czuję.Dobrej nocy.

Gość student..
wydaje mi sie ze cechy typowego koziorozca nie determinuja czy ktos jest humanista czy scislowcem :). zycze udanego dnia ;) pa

a ja jestem panią koziorozcem i zdaje sobie sprawe ze mam trudny charakter ale walcze z tym...i nie zawsze mi to wychodzi..Pozdrawiam wszytskie KOZIOROZCE

Gość Rybka32
Poznałam niedawno Pana Koziorożca...coś niesamowitego dla mnie Ci Panowie są poprostu wyjątkowi...Piękni dystyngowani pełni tajemniczości, pewni siebie co poprostu z nich emituje...mnie swoją osobą wręcz powalił...Ja bardzo wrażliwa poznałam kogoś kto twrdo stoi nogami na ziemi, ale jednoczesnie ma ogromną klasę, jest opiekuńczy i co najważniejsze nie idzie w życiu na łatwiznę...kiedy mu podoba się kobieta to potrafim jej to okazac(jeśli ta zdobyła juz jego zaufanie) Ja uważam ze prawdziwi koziorożce to faceci "Pięciogwiazdkowi " Pozdrawiam wszystkie koziorożce i wszystkim składam życzenia urodzinowe...Wszystkiego NAJ.... Dla Piotra (mojego koziorożca) również :)))

Gość cassiuss
Ja 2 styczeń -Podręcznikowy przykład kozła, uparty ,małomówny (opinia na mój temat : :nic nie mówi ale jak coś powie to …) , powściągliwy w okazywaniu uczuć, towarzyski ale gronie przyjaciół, początkowo nieufny, pamiętliwy, świat idealny to „czarno-biały”, jak kocha to na zabój-przenieść góry to nie problem , skrzywdzony nie ma litości, mściwy, zawiłości uczuciowe –niedopojęcia, trudne sytuacja uczuciowe-zabijają, chcesz wiedzieć co czuje patrz co robię bo rzadko to usłyszysz, zmienność uczuć- nieakceptuje, kasa-oszczędny, niecierpliwy - tu i teraz albo wcale, wyrozumiały, chorobliwy pęd do niezależności, silna potrzeba akceptacji. Mój związek: kozioł-lwica, 10 lat (jeszcze, teraz osty zakręt chyba bez happy end-u ), ja-hamulcowy o ona-nie ukierunkowana moc, tarcia ale drobne, dobre zrozumienie czasem nawet bez słów, ustępliwy, wysoko cenię rodzinę. My kontra reszta świata. Ona się wyłamała – leżałem rozłożony na łopatkach. Do tej pory nie wiem o co chodzi.

HM... Nie lubię niedomówień, lubię jasne sytuacje, stawiam kawę na ławę i wprost mówię o co mi chodzi.Nie lubię zjawisk niewytłumaczalnych, wszystko muszę pojąć rozumem i zrozumieć, nie zgadzam się na pewne rzeczy dlatego tylko, że \"tak ma być i już\". Mam pytanie: jak sprawdzić, jaki jest mój ascendent??? Pewnie skorpion, bo złośliwa jestem wyjątkowo:)

Gość izaa77
dolaczam do klubu koziorozcow:) 31.12 - to dopiero radocha urodzic sie w sylwester. Jestem wesola, zawsze usmiechnieta i otwarta na kontakty z ludzmi ale czasami popadam w przygnebienie i wtedy jestem niestety bardzo oziembla:) --Laura Diaz - rowniez nie lubie nie jasnych sytuacji i tez mowie prosto co mi lezy na sercu - niestety roznie odbiera to otoczenie. Laura kiedy sie urodzilas? bo podpisuje sie pod wszystkim co napisalas:)

Gość izaa77
--Laura Diaz - blisko sylwestra:) ale juz II dekada...a mimo to jestesmy podobne:)

Witam ja kiedys przeczytałam że koziorożce mają to do siebie ze mogą wyzdrowieć z nieuleczalnej choroby. W mlodości cierpiałam na pwną chorobę nie uleczalną i od lat śladu po niej nie ma :) nie długo urodzinki 17 stycznia:) :)

Gość izaa77
czy z zakazanej milosci tez sie potrafia wyleczyc?;)

Gość rodzi się
5.20 rano 13 piątek urodził się nowy Koziorożec -KUBA !!! Gratulacje!!!

Gość izaa77
GRATULACJE!! I witamy nowego Koziorozca:)

Gość Yasminka
Ja się urodziłam 1 stycznia, faktycznie większość znajomych twierdzi, że mam trudny charakter,a zwłaszcza nienawidzę jak mi ktoś rozkazuje, wtedy napewno zrobię odwrotnie:)

Gość evve
jestem z 28 grudnia pozdrawiam:)

evee ... to ja eh literówki bużka kozom wszystkim:P

Mam ascendent w skorpionie. Wyczytałam gdzieś, że takie osoby albo sie komuś spodobają bardzo, albo wcale. I to chyba prawda ;) Witamy w naszym gronie Kubusia i pozdrawiamy rodziców. Małe Koziołki są uparte, ale grzeczne, takie stare-malutkie. Trzeba je często przytulać ;)

Gdzieś jeszcze czytałąm że Koziorożce w dzieciństwie i młodości sa zbyt poważne jka na swój wiek, a na starość z kolei dziecinnieją. Coś w tym jest, bo ja w dzieciństwie zaczytywałam się encyklopedią PWN, więc na starośc pewnie bedę się bawić lalkami:-D

heh, też zauwazam taką tendencję u siebie :) z wiekiem jestem coraz mniej poważna (a mo ze to świat wokól mnie poważnieje i dobiega do mnie?;) ) i mam dokłądnie tak, jak yasminka :0 nienawidze rozkazywania, działam wtedy dokłądnei na odwrót. ale jak tkoś ładnie i grzecznie poprosi, to zrobię prawei wszytsko. ale rozkazywaczom-dyktatorom nie będę się podporządkowywać :)

Gość Wiesiek
Witam wszystkiej kózki i kozły. Jestem z 26.12 A więc od kilkudziesięciu lat- œwišteczny. Ale na co dzień nie! W dzieciństwie byłem b. zamknięty w sobie i b. dużo czytałem. Chodziłem na długie samotne spacery. Teraz, już stateczny, lubię towarzystwo- najchętniej swojej Pani- też zresztš koziorożca, z 16.01. Charaktery, lub jak kto woli charakterki mamy- owszem, owszem. Musimy nawzajem być powœcišgliwi, o co zresztš b. trudno. A wiecie co lubimy robić najbardziej? Otóż kochamy si ę całymi dniami- jeœli to tylko możliwe. A jeœli niemożliwe- to wtedy gdy możliwe. Zapieœcilibyœmy się na œmierć. Taki mały wulkan na własny nasz użytek. Nie przypuszczałem że coœ takiego przydarzy mi się w tym wieku. I z kózkš! Obydwoje się napedzamy. Czułoœć bezgraniczna. I to wielka prawda- kózki sš jak wino. Cudowne. Pozdrawiam wszystkie.

cos w tym jest bo ja tez sie brałam za przeczytanie entyklopedii hahah, no i dziecinnieje na maxa, a to z sie zachowuje jak królowa śniegu to tez prawda . Dziwne to wszystko:)

Gość powazna koza
Hej hej wam !!!!1Pozdrawiam całkiem świeżutkiego koziołeczka Kubusia i jego rodziców szczęśliwych :)) Niechaj się zdrowo chowa :)) To wszystko prawda co piszecie o cechach naszego znaku. Mój syn jest z 5 01 i nie znam nikogo tak skrytego i tajemniczego jak on, ma to od zawsze :)) A ja jeszcze ciekawa jestem, w jakich zawodach pracujecie czy też macie zamiar...Ja w służbie zdrowia, właśnie miałam do czynienia z takimi maluchami jak Kubuś, pracowałam jako położna :))Bardzo dobrze się w tym zawodzie czułam,lubiłam pomagać innym.

Gość eevie
witam!!!topik zyje? zgadzam sie z studetem ze znak nie obliguje do bycia humanistą bądz nie...ja prze całe lliceum i studia "przesliwzgiwałam sie" tylko dzieki olimpiadą z polskiego i historii-matmy nie znosze,poztym jestem rozstrzepana gadatliwa towarzyska...ale tak tak naprawde skryta jestem i mało kto mnie naprawde zna..:) aaaaaaaa i urodziłąm sie 31.12:)