Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 wkurzona na maxaaaaa

Ten cholerny cellulit !!!!!!!!!! musze go zwalczyc ale jzu nie wiem jak, w sumie

Polecane posty

Asiorekkk- niech moc b臋dzie z tob膮!!:D Pu艣c sobie najnowsz膮 piosenk臋 Madonny-strasznie energetyzujaca:D dzia艂a super!! no-to koniec mojej przerwy. Asiorek-bierz si臋 za cwiczenia! no ju偶!:D 馃尲

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
mili-膯WICZ臉:D! przysz艂am tylko do kompa 偶eby sprawdzi膰 czy co艣 napisa艂a艣;) a teraz wracam do 膰wicze艅!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 3MO
czesc sportsmenki! przyznaje bez bicia- wczoraj nie cwiczy艂am,a to dlatego,ze po prostu nie mia艂am czasu,ale zaliczy艂am godziinny spacer,wiec to juz cos. maszaa,dzieki za stronke z masazem. m贸j psiak zwie sie Akros,do艣膰 chyba nietypowo,ale poniewaz to ja z ch艂opcami najbardziej nalega艂am na kupno stworka,wiec pozwolilismy mezowi na nadanie imienia psu.a co tam,niech sie poczuje ch艂opisko wazniej! wiecie po jakim cwiczeniu najbardziej bola mnie uda i posladki???jak leze na plecach i podnosze pupe do g贸ry,napinajac przy tym mi臋艣nie. a trzy dni temu tak macha艂m noga,ze jak lutne艂am ni膮 w pufe/oczywiscie sama ja sobie w to miejsce postawi艂am/to ,az sie pobecza艂amz b贸lu.opuchlizna od razu mi wysz艂a,ale dzis jest juz ok. musze sie dowiedziec,kiedy m膮z konczy prace,mo偶e zdaze jeszcze pocwiczyc zanim bede musia艂a podjechac po niego autkiem. acha,jeszcze jedno.przyznam sie do grzechu,kt贸ry pope艂nie w sobote.zazyczy艂am sobie na urodziny od moich syn贸w cha艂we i baton 3bit.wybaczcieeeeeee!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 3MO
o kurde dziewczyny,to ja tez zaczynam skaka膰.a co tam,najwyzej bede musia艂a przerwac. jak skoncze,zajze/no chyba,ze pewne stwoty nie dopuszcza mnie do kompa/

Udost臋pnij ten post

Ja staram si臋 cwiczyc 40,50 min.dziennie.Ostatnio cwicz臋 ok.20 min.rano i 30 wieczorem- godzin臋 nie dam rady馃槶 Brawo Asiorek!! nie rezygnuj z cwicze艅-nie zostawiaj mnie tu samej!!! Ca艂usy dziewczyny馃憚

Udost臋pnij ten post

hejj dziewczyny!!! Dzis kolejny dzien drugi z kolei :D zaczelam od prysznica, masazu i cwiczen - co lacznnie trwalo godzinke :) Ach zebyscie widzialy jaka jestem z siebie dumna!;)

Udost臋pnij ten post

witam dziewuszki:D ja stwierdzi艂am,偶e chyba zaczn臋 膰wiczy膰 wcze艣niej a nie zostawia膰 tego na wiecz贸r,bo potem jako艣 strasznie ci臋偶ko mi si臋 zmusi膰 i 膰wicz臋 tak byle jak.Cho膰 tak naprawde to nie wiem czy to tylko kwestia pory czy og贸lnie mojego lenistwa;) Ale musz臋 si臋 wreszcie do tego przy艂o偶y膰!Spodnie czekaj膮;)

Udost臋pnij ten post

Ja asiorku mialam to samo, pisalam wczesniej ze wole cwiczyc wieczorem - owszem , ale nie zawsze mi sie chce wieczorem roznie to bywa, wiec rowneiz postanowilam ze bede cwiczyc po masazu i wsmarowaniu kremu na cellulita:P Moze lepiej wtedy zadziala ;) A wieczorem to prze TV bede robic brzuszki , no i tak to rozsadnie sobie rozlozylam hehe Trzymam Kciuki!!!I szybko przegon to lenistwo, nie kaz spodniom tyle czekac bo je jeszcze mole zjedz膮 ;)

Udost臋pnij ten post

masza-b臋d臋 sie stara膰,ale nie wiem czemu-czasem ogarnia mnie takie lenistwo,ju偶 si臋 na powa偶nie zastanawiam nad zapisaniem si臋 na jaki艣 aerobik,ale mam krucho z kask膮,a 膰wiczenia w domu nic nie kosztuj膮,tylko troch臋 dobrej woli i samozaparcia!Dlatego musz臋 wzi膮艣膰 si臋 w gar艣膰!Ale to si臋 艂atwo m贸wi-a ci臋偶ej wykona膰,dlatego ciesz臋 si臋 偶e jest nas wi臋cej i 偶e mo偶emy sie nawzajem wspiera膰 i mobilizowa膰:)

Udost臋pnij ten post

witam kochane dziewuszki! wpad艂am zeby zapytac jak tam treningi?? pewnie super! ca艂y czas trzymam kciuki! kt贸ras z was pyta艂a o cwiczenia na uj臋drnienie wewn臋trznej strony ud. To bardzo proste i przyjemne cwiczenie- k艂adziemy si臋 na plecach, uginamy nogi w kolanach i miedzy kolana wk艂adamy poduszk臋 albo np zwin臋ity kocyk, r臋czkin, cokolwiek. I zaciskamy jak najmocniej tylko mozemy! Musze przyzna膰 ze cwiczonko jest ekstra!!! ;-) No to ja tez zmykam po codzienn膮 porcj臋 膰wicze艅;-) do nast臋pnego!

Udost臋pnij ten post

yasmin-super 偶e znowu z nami jeste艣,bo ju偶 si臋 zastanawia艂am co ci臋 tak poch艂on臋艂o;) ja 膰wicz臋,ale nie jestem z siebie zadowolona-wykonuj臋 te 膰wiczenia troszk臋 z musu,jak gdyby bez wiary,偶e to mi co艣 da:( nie wiem czemu tak jest-po prostu jak widz臋 te ohydne zwa艂ki na brzuchu i bokach to mi si臋 wydaje,偶e ja ich nigdy nie strac臋,偶e zawsze ze mn膮 b臋d膮:( wiem,musz臋 by膰 silna i si臋 nie poddawa膰,efekty te偶 nie s膮 od razu,le czasem 艂api臋 do艂ka-to g艂贸wnie przez to,偶e jestem dodatkowo na diecie,a jak jake jestem g艂odna to lepiej do mnie nie podchodzi膰;)

Udost臋pnij ten post

asiorrrrku wiedz ze mia艂am tak samo;-) ci膮gle by艂am g艂odna, 膰wiczy艂am, m臋czy艂am si臋, wszystko mnie bola艂o. Ale wiedzia艂am ze zle czuj臋 si臋 w swoim ciele, 偶e musze co艣 z tym zrobi膰. Tak jak pisa艂am ci wczesniej- bra艂am sobie do r臋ki zdj臋cie jakiej艣 zaje.......ej lufy i m贸wi艂am sobie- ja tez moge tak wygl膮da膰 i bede tak wygl膮da膰....obiecuj臋 to sobie!!!!!!!!!!! juz nied艂ugo bede mia艂a p艂aski brzuszek i zgrabne uda!!!! I wiesz ze pomog艂o?;-) 膯wiczy艂am, zapiera艂am sie ze dam rade......ze juz nied艂ugo zobacze I efekty!!! no i doczeka艂am sie:-) Doczeka艂am sie p艂askiego brzuszka, smuk艂ych ud i j臋drnych po艣ladk贸w. Teraz wiem ze jak sie bardzo chce to wszystko jest do zrobienia.Asiorrrrku 偶adnych za艂amywa艅!!!!! Pierwsze tygodnie s膮 bardzo trudne. Ale potem bedzie to juz sama przyjemnosc bo nie bed膮 cie bola艂y mi臋snie, bedziesz z przyjemno艣ci膮 wykonywa艂a te cwiczenia. I jesli znowu bedziesz mia艂a chwile w膮tpliwo艣ci pomysl sobie szybko o przysz艂ych efektach twojej pracy nad w艂asnym cia艂em. Zobaczysz ze to ci臋 zmotywuje do walki! Przesy艂am moc ca艂us贸w. B臋d臋 艣ledzi膰 na bie偶膮co wasze wypowiedzi. Bede tu z wami na dobre i z艂e;-)!

Udost臋pnij ten post

Witam wszystkie馃尲 yasmin-to super,偶e jeste艣 z nami i 偶e nas wspierasz.To pamaga. Cwicz臋 regularnie,ok.40 min.dziennie.Zwi臋kszam stopniowo ilo艣c powt贸rze艅 i wierz臋,偶e ju偶 nied艂ugo zobacz臋 efekty mojej pracy. Buziaki!! ps.yasmin-ile 艣rednio robi艂a艣 p贸艂przysiad贸w dziennie????

Udost臋pnij ten post

Halo dziewczyny!!!! Czy ten topic umar艂??? Niemo偶liwe!! A tak si臋 wszystkie zarzeka艂y艣cie,偶e b臋dziecie wchodzic tu codziennie!!! Jak u was z cwiczonkami?? Ja zwi臋kszam ilo艣c powt贸rze艅 i czuj臋 si臋 super:D pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

dziewczyny!przepraszam,偶e si臋 nie odzywa艂am,ale od czwartku jestem u mojego ch艂opaka i zostan臋 tu do jutra,wi臋c niestety 膰wiczonka troch臋 odpu艣ci艂am i ju偶 mam mega wyrzuty sumienia:( dlatego jak tylko wr贸c臋 to 膰wicz臋 ze zdwojon膮 si艂膮,zw艂aszcza 偶e pofolgowa艂am sobie te偶 troszk臋 z jedzeniem;) jestem z Wami-topik nie umrze,nie ma szans!:) jutro napisz臋 co艣 wi臋cej!ca艂uje was!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yasmin......
a mog臋 zapyta膰 hmmm ile masz wzrostu?

Udost臋pnij ten post

dziewczyny mam pytanie cwicze juz jakis czas i zauwazylam ze na udach zrobily mi sie straszne miesnie czy to jest normalne czy to choc troche zmaleje bo nie za ladnie to wyglada niestety....prosze odpowiedzcie mi...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nikt si臋 nie podszywa
to by艂 bezpo艣redni zwrot do niej :0

Udost臋pnij ten post

no fajnie widze ze ktos sie pode mnie podszywa:-( ale widze ze moje dziewuszki wiedz膮 kto yasmink膮 jest naprawde:-) ciesze sie:-)

Udost臋pnij ten post

ktos pyta艂 o m贸j wzrost? bez tajemnic:-) 172 cm. A dlaczego pytasz?

Udost臋pnij ten post

mili 20- p贸艂przysiad贸w robi艂am tak do 30 dziennie, to nie jest du偶o ale wspomaga艂am sie innymi cwiczeniami. Nie liczy sie ilosc powt贸rzen ale ich jakosc. Tak jak brzuszki- robi艂am ich bardzo du偶o.....do 350 dziennie, czasami wi臋cej, teraz spasowa艂a troche, spinam brzuch....wytrzymuj臋 10 sekund....napinam z ca艂ej si艂y mi臋snie......i luz....i potem znowu. I tak do 40 powt贸rzen. Oj...gwarantuje ze brzuch bedziecie mia艂y wci膮gniete potem przez ca艂utki dzien tak mi臋snie bed膮 napi臋te. No i szybciej mozna postarac sie o p艂asciutki brzuszek:-) Nie odzywa艂am sie do was kilka dni bo wyjecha艂a do siostry w odwiedziny, j膮 tesz molestowa艂am cwiczeniami ale ona wymi臋ka bardzo szybko;-) Mysla艂am o was, dlatego zaraz po powrocie szybko do was pisz臋!!!!! Ciesz臋 sie czytaj膮c wasze opinie, ze cwiczycie i nie poddajecie sie tak 艂atwo! tak trzymac!!!!! widze ze o wasze efekty nie bedzie trudno! pozdrawiam i tez mykam po kolejn膮 dawke cwiczonek!!!!! ale jednym okiem bede zagl膮dac do kompa;-) bu藕ka!

Udost臋pnij ten post

Nala- nie martw sie tymi mi臋sniami.........troche przybra艂as bo moze przesadzasz z cwiczeniami np na si艂owni??? 膰wiczysz na si艂owni? trzeba uwazac bo rzeczywiscie mozna p贸藕niej wygl膮dac jak kulturystka:-) jednym szybciej wyrabiaj膮 sie mi臋snie- innym wolniej,.,,,,zalezy od organizmu. Po prostu zmniejsdz ilosc powt贸rzen albo narazie przerzuc sie na cwiczenia na inne partie cia艂a.

Udost臋pnij ten post

No nareszcie jeste艣 jasmin!!:D strasznie si臋 ciesz臋,bo my艣la艂am,偶e topic pad艂... ja staram si臋 robic do 200 p贸艂przysiad贸w i ju偶 mnie tak ty艂ek boli,偶e siedziec nie mog臋.No ale jestem twarda!!:d

Udost臋pnij ten post

wow....Mili to super! widze ze naprawde jestes twardzielka;-)! super!!!!!! zobaczysz jak膮 potem bedziesz mia艂a j臋drn膮 pupe i uda!!!warto tez wspomagac sie po k膮pieli dobrymi balsamami.....np z DAX COSMETICS dobry jest 偶el na rozst臋py.......pomaranczowy, albo krem uj臋drniaj膮cy z soraya- ten r贸偶owy beauty creator body. Pi臋knie pachnie, sprawia ze codzienna piel臋gnacja cia艂a staje sie prawdziwym rytua艂em;-)No i sk贸ra staje sie elastyczna i g艂adka. Polecam tez balsamy z firmy ST. IVES. S膮 bardzo dobre i w sumie niedrogie.. Po gwa艂townym schudni臋ciu rozst臋p贸w sie niestety nie uniknie:-( ale pozbyc sie ich tez mozna , na wszystko jednak trzeba czasu.

Udost臋pnij ten post

A wiesz yasmin,ja dzisiaj kupi艂am sobie r臋kawic臋 z naturalnego sisalu do masa偶u-mo偶e sprawdzi si臋 lepiej ni偶 g膮bka.A z balsam贸w to mam EVELINE serum wyszczuplaj膮ce. No ale na razie jeszcze mnie nie wyszczupli艂o;) Buziaki馃憚

Udost臋pnij ten post

Mili 20- to serum jest bardzo dobre....mia艂am go....w og贸le ta firma jest dobra. Z masa偶ami to dobry pomys艂..........uj臋drniaj膮 cia艂o no i wspomagaj膮 redukcj臋 cellulitu. Dobrze robisz.;-)

Udost臋pnij ten post

No my艣l臋:D tyle wysi艂ku nie mo偶e przecie偶 p贸j艣c na marne;) Warto powalczyc o siebie:) Super jasminka,偶e jeste艣- to dzi臋ki tobie cwicz臋;D

Udost臋pnij ten post

no a ja sie ciesze ze pozna艂am takie fajne dziewczyny. Czasami tez mam kryzys, a juz d艂ugo przeciez cwicze bo 5 miesi臋cy.....ale trwa tylko chwile i 膰wicz臋 dalej:-) Wiem ze dzi臋ki regularnym cwiczonkom lepiej sie czuje og贸lnie a i we w艂asnym ciele. I to najwa偶niejsze. Najwazniejsze zeby robic to dla w艂asnej przyjemnosci a nie zeby podobac sie komus.......

Udost臋pnij ten post