Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martini0000

Szampon prostujacy włosy!

Polecane posty

Gość martini0000

Znacie dziewczyny jakis szampon prostujacy włosy?? Taki po którym nie bde miala szopy na głowie,ale bedą gładki,proste i nie przetłuszcza sie na drugi dzień od razu,tak jak np. po Fruktis ie wygładzającym.

Gość xxx xxx xxx
z l'oreala jersr jeszcze szampon i odzywka wygladzajaca- w takiej pomarańczowej butelce . albo sunsilk

Gość martini0000
Sunsilk podobno to sama chemia...I szampon ialam,ale nie prostuje wogóle.

Gość Tylko sansilk
sansilk ten w fioletowy, szampon + odżywka bez splukiwania dziala jak natura chciala;)

Gość aska2525
ja kupiłam na alllegro profesjonalny szampon loreala i odżywke !! POLECAM ! sa świetne nigdy juz zwykły szampon!!

Gość anulaMaaa
Polecam flat marvel z goldwell jest naprawdę doskonały

Gość wilk jedzodziec
Ło matko! No a co na być w szamponie jak nie chemia??!! Idiotyczne jest takie straszenie chemią na każdym kroku. Chemia to nie tylko odpady nuklearne ale też lekarstwa, więc nie siejcie paniki. W kazdym kosmetyku są związki chemiczne i nawet te naturalne substancje, które tak zachwalacie są poddane odróbce chemicznej. NIe liczcie na to, że ktoś wyciśnie wam cytrynę do emulsjji i tak powstanie krem cytrynowy! A ja używam sunsilk odżywka + mleczko i włoski są super.

A jak się ma działanie Sunsilka do szamponu z Avonu? Miałam ten ostatni, owszem, co nieco zdziałał, ale nie powala. Porównywała któraś z Was oba kosmetyki?

Gość ksoi
seria zero frizz

Gość lepiej wiedziec
Co wy za herezje wypisujecie? A jaki szampon to nie sama chemia???? Na filozofii jesteś? Żeby szampon miał właściwości myjace musi byc chemia, a żeby prostował to tym bardziej!!!! silikony itp itd Ehhh po co ja się wysilam

OK, wiem, że szampon nie wyprostuje włosów siłą woli, ale który lepszy?

nie ma szamponu ktory wyprostuje włosy , jedynie je moze tylko wygladzic. Ponad pół roku temu robiłam sobie trwałą i teraz mam długie odrosty a reszta włosów jest kręcona ( trwała). Zaden szmpon ani zadna odzywka czy maska do włosów - kompletnie nic nie wyprostowało mi włosów . Jedynie to włosy stały sie bardziej miekkie . Tylko prostownica pomoze ci wyprostowac włosy.

a dodam ze przetestowałam wiele szmpomow , odzywek, balsamow i fluidów - zaden nie mial mocy zeby wyprostowac włosy.Wiec dalam sobie spokoj bo prostownica niestety tylko niszczy włosy

Gość enerilka
Najlepszy jest Matrix(pomaranczowa butelka) w salonach fryzjerskich ok 30zl ale warto!!wlosy sa miekkie gladkie lsniace i odzywione mialam wszystkie szampony z drogerii sa do bani .kupie jeszcze CHI aby sprawdzic jak dziala