parabataii 200 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, eskalacja napisał: wszyscy na orgii o Iskry? Nie, wszyscy uczestniczą w życiu seksualnym Mgły, Elci, Karmazynowego i Lexa - tego już tu dawno nie ma a wciąż wzbudza takie emocje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 329 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Nigdy nie miałem. Jaja sobie robiłem na publiku. Na priwie pisałem Eli, że dobrze, że z nim pisze To się już tłumacz Eli co robiłeś, skoro ona uważa się za taką ogarniętą że w lot wyłapuje żarty i ironię, a uznała że to było na poważnie ten ból doopy o Lex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 162 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Mnie jest bardzo przykro że Ciebie zawiodłam, szczególnie że wiem jakie masz życie i przez to mocno Cię zabolało. Ale nie da się przy tym zapomnieć jak jesteś niesprawiedliwy, robiąc dokładnie to samo, a oczekując innej reakcji niż Twoja. Wylogowuję się stąd, bawcie się dalej sami. Wiele od publiczności nie oczekiwałam i jak zwykle nie zaskoczyli. Człowiek jako gatunek jednak niewiele różni się od małpy, proste, ślepe mechanizmy stadne. Idź do kolegi. Tylko tam znajdziesz zrozumienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 35 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mgła napisał: Mnie jest bardzo przykro że Ciebie zawiodłam, szczególnie że wiem jakie masz życie i przez to mocno Cię zabolało. Ale nie da się przy tym zapomnieć jak jesteś niesprawiedliwy, robiąc dokładnie to samo, a oczekując innej reakcji niż Twoja. Wylogowuję się stąd, bawcie się dalej sami. Wiele od publiczności nie oczekiwałam i jak zwykle nie zaskoczyli. Człowiek jako gatunek jednak niewiele różni się od małpy, proste, ślepe mechanizmy stadne. Już to kiedyś pisałaś. Jest to tania manipulacja osoby zaburzonej i toksycznej która swoje przewiny próbuję zrzucić na innych gdy ktoś ją pojaśni konkretnie. Ofiara losu teraz wjeżdża i odchodzę bo ludzie to maupy. Och och. Błagam. Jesteś żałosna. I zapewniam cię ze nikogo by nie interesowało komu jęczysz pod walenie konia ale ty jesteś bezczelna hipokrytka z ego wyebanym w kosmos i zalsugujesz na pojasnianie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 329 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie wiem czy zauważylaś ale to co tu pisaliśmy to 90% była beka pod leżaka. Tak, wspominanie przez Ciebie że Malowany miał ból doopy o kontakt z Lex, gdy przy tym nie było Malowanego w temacie i nawet nie wiem czy był sam Leżak, to ewidentnie wasza zabawa z Leżaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 329 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Idź do kolegi. Tylko tam znajdziesz zrozumienie. Dokładnie, bardzo dobrze się rozumiemy, tak jak Ty z Elą. 3 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Chciałaś się tutaj bardziej ośmieszyć? Po huy ci to było? Ty już mnie ośmieszyłeś tak w poprzednich dramach że bardziej nie można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 162 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Już to kiedyś pisałaś. Jest to tania manipulacja osoby zaburzonej i toksycznej która swoje przewiny próbuję zrzucić na innych gdy ktoś ją pojaśni konkretnie. Ofiara losu teraz wjeżdża i odchodzę bo ludzie to maupy. Och och. Błagam. Jesteś żałosna. I zapewniam cię ze nikogo by nie interesowało komu jęczysz pod walenie konia ale ty jesteś bezczelna hipokrytka z ego wyebanym w kosmos i zalsugujesz na pojasnianie. Jak coś odybie, to cały czas potem pisze, że żałuje, że ją poznałem, że tyle krzywdy mi wyrządziła itd i tym też mnie kruszyła, ale teraz już takie sztuczki nie przejdą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 162 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Pa Pa 🫦 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 892 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Mgła napisał: To się już tłumacz Eli co robiłeś, skoro ona uważa się za taką ogarniętą że w lot wyłapuje żarty i ironię, a uznała że to było na poważnie ten ból doopy o Lex Nigdy nie uznałam że to było na poważnie bo nie było, co ma malowany do tego z kim ja piszę?... No własnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 215 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Mgła napisał: Wylogowuję się stąd, bawcie się dalej sami. Wiele od publiczności nie oczekiwałam i jak zwykle nie zaskoczyli. Człowiek jako gatunek jednak niewiele różni się od małpy, proste, ślepe mechanizmy stadne. Jak zwykle to my ci źli a ty biedna skrzywdzona istota. Mam nadzieję, że nie będziesz już tu umoralniać ludzi po tym jak wypłynęły te wszystkie ekscesy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eskalacja 9 Napisano 1 godzinę temu 29 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: Jesteście wszyscy poyebani. Zbokole dyszące do telefonu. Jak się zachowujecie jak zwierzęta to trudno. Ale przynajmniej nie opowiadajcie publicznie co kto komu robił. To jest obrzydliwe jak wywlekacie wszystkie intymne relacje najpierw między sobą a potem na oczach obcych ludzi. Ty zazdrosna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 35 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Jak coś odybie, to cały czas potem pisze, że żałuje, że ją poznałem, że tyle krzywdy mi wyrządziła itd i tym też mnie kruszyła, ale teraz już takie sztuczki nie przejdą. Typowe zaburzenia emocjonalne i próby brania na litość. Plus mania wielkosciowa połączona z fanatyzmem religijnym i mamy iskrę. Do tego niskie poczucie własnej wartości bo zadna szanującą się kobieta nie wikła się w jakiekolwiek relacje z zajętym i dzieciatym. No i owsik w tle. Która by chciała się obnażać przed takim zyebem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 329 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 7 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Jak coś odybie, to cały czas potem pisze, że żałuje, że ją poznałem, że tyle krzywdy mi wyrządziła itd i tym też mnie kruszyła, ale teraz już takie sztuczki nie przejdą. Jak to się można zdziwić że po 2 latach takiego pisania w ogóle mnie nie znasz i wolisz słuchać osoby, której nawet płci nie możesz być pewien kto się za avatarem kryje. Przykre ale prawdziwe. Tak samo przykre było że okazało się że po dwóch latach i ja Ciebie nie znałam, a kreowałeś się na zupełnie innego niż wszyscy faceci, dosłownie tak o sobie mówiłeś, a wyszedł hipokryta, egocentryk i szowinista z partnerką i dwiema laskami pod telefonem i tak każdej na zmianę ale od kobiet oczekiwał świętości. Teraz już serio pisz w eter, niech Babka ma uciechę. Edytowano 1 godzinę temu przez Mgła Zapomniałam dodać : " i kłamca" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 7 Napisano 1 godzinę temu beka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 162 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mgła napisał: Jak to się można zdziwić że po 2 latach takiego pisania w ogóle mnie nie znasz i wolisz słuchać osoby, której nawet płci nie możesz być pewien kto się za avatarem kryje. Przykre ale prawdziwe. Tak samo przykre było że okazało się że po dwóch latach i ja Ciebie nie znałam, a kreowałeś się na zupełnie innego niż wszyscy faceci, dosłownie tak o sobie mówiłeś, a wyszedł hipokryta, egocentryk i szowinista z partnerką i dwiema laskami pod telefonem i tak każdej na zmianę ale od kobiet oczekiwał świętości. Teraz już serio pisz w eter, niech Babka ma uciechę. No widzisz i taki Avatar mi tyle krzywdy nie wyrządził co ty. Ja ci kur .. dzisiaj płakałem do słuchawki, a ty przychodzisz tutaj kręcić aferę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 35 Napisano 1 godzinę temu Czy otrzymałam merytoryczna odpowiedź na moje zapytania? Nie. Więc kto ma rację? Chyba retoryczne...Widocznie musisz mieć jakiś walor w postaci co najmniej przeciętnego wyglądu i dobrych cyców. No i chętna na dogadzanie oraz pocieszanie znudzonych guwniakami i starą grazyna pedryli. Oni lubią gdy takie zaburzone kobiety pompują ich ego bo tego im brakuje a ty pewnie myślałaś że jak dasz se nasråc kleksiowi na dekiel to zostawi żonkę i ci wyzna miłość xD stara a durna niczym 20 latka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 35 Napisano 1 godzinę temu I teraz pojasniona manipulantka obróci się na piecie i powie wychodze bo wy nic nie rozumiecie. Jakby drzwi były to by czasła xD i to tyle z popisów prodżektu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 329 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: No widzisz i taki Avatar mi tyle krzywdy nie wyrządził co ty. Ja ci kur .. dzisiaj płakałem do słuchawki, a ty przychodzisz tutaj kręcić aferę? Płakałeś bo cię boli Twoja doopa zdradzona. Nad tym że Ty mi zrobiłeś to samo nie płakałeś, tylko mi jeszcze o tym chętnie opowiedziałeś. LOL. A ja płakałam nad tym że Tobie krzywdę wyrządziłam, o czym dobrze wiesz i to nie raz. Myślę że to by było na tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 35 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 892 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 9 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: No widzisz i taki Avatar mi tyle krzywdy nie wyrządził co ty. Ja ci kur .. dzisiaj płakałem do słuchawki, a ty przychodzisz tutaj kręcić aferę? Ogółem najciemniej pod latarnią. szkoda twoich nerwów. Edytowano 1 godzinę temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 162 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ogółem najciemniejsze pod latarnią. szkoda twoich nerwów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 162 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Płakałeś bo cię boli Twoja doopa zdradzona. Nad tym że Ty mi zrobiłeś to samo nie płakałeś, tylko mi jeszcze o tym chętnie opowiedziałeś. LOL. A ja płakałam nad tym że Tobie krzywdę wyrządziłam, o czym dobrze wiesz i to nie raz. Myślę że to by było na tyle. A przez słuchawkę co innego mówiłaś z Bogiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 35 Napisano 1 godzinę temu Można się rozejść. Pojasniona została kochanica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 7 Napisano 1 godzinę temu moze jeszcze bedzie jakas zadyma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 329 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: A przez słuchawkę co innego mówiłaś z Bogiem Co mówiłam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 162 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mgła napisał: Co mówiłam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 35 Napisano 1 godzinę temu Stenogramy jakies? Dziwię się że o 40 takie boje się toczom jak można mieć 20 ze zdrowa psycha. Ale małżeństwo też łeb ryje więc nie dziwi nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 329 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: No dalej jaki problem widzisz powiedzieć o czym teraz w ogóle myślisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 223 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: No widzisz i taki Avatar mi tyle krzywdy nie wyrządził co ty. Ja ci kur .. dzisiaj płakałem do słuchawki, a ty przychodzisz tutaj kręcić aferę? Płakałeś jej do słuchawki? Klękajcie narody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach