Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ka.ka

*GUAM* czy ktoras z was stosowala?Z jakim skutkiem?

Polecane posty

GUAM stosowała moja znajoma. Po kuracji mówiła że jest bardzo skuteczne, pozbyła się nadmiaru tkanki na brzuchu i udach a skóra wygładziła się i ujedrniła. Trzeba tylko przestrzegać reguł prawidłowego stosowania guam

Oj stosowałam pare lat temu. Byłam jeszcze nastolatką. Ja się nie stosowałam za bardzo do reguł bo mi się nie chciało a i tak zauważyłam że skóra stała się gładsza. Siostra natomiast bardzo sobie go chwaliła. Tylko że stosowała go częściej - mi się nie chciało

Gość ka.ka
dzieki dziewczyny.a co macie na mysli,ze trzeba stosowac wlasciwie?Czy jest sposob uzycia na opakowaniu?

z tego co mi wiadomo to guam stosuje sie 2 razy w tygodniu. trzeba wziac cieply prysznic, wysmarowac sie blotkiem, obwinac sie dokladnie folia i przez 45 minut siedziec pod np. kocem lub kołdrą. pozniej zmyc guam i jezeli ktos stosuje uzyc balsamu lub oliwki ale to nie jest konieczne

Gość ka.ka
dzieki!Chyba sprobuje! :)

Ja stosowałam Guam wiele razy i jestem zadowolona:D Teraz rozpoczęłam kurację odchudzającą produktami Guardian i po zakończeniu też się skuszę ponownie dla poprawienia jędrności skóry po Guam. Chociaż jak piszą te Guardian też mają likwidować cellulit:) Zobaczymy jak to będzie bo narazie chudnę tak jak napisali a co z cellulitem to się okaże:) Ale Guam to dobry produkt:D polecam

Gość ka.ka
Babcia przekonala mnie ostatecznie!Dzieki;)