Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet30

Grzesznico Magdaleno! Gdzie Tyyyyyyyyyyyyyyyy?

Polecane posty

witam wszystkich :) jako autor topicu ufam ze Pani M. pojawi sie jednak w tej czy innej formie nickowej jest nam Pani niezbędna! apeluje do Pani poczucia odpowiedzialności forumistki! MAGDALENO! proszę do nas...

eeeeeee tam... nie ma nikogo, to jest misja niemożliwa, straceńcza, walka z wiatrakami.. faktycznie obłęd... MAGDALENOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! serca nie masz??????????????????????? przecież wiem, że masz!!!

Gość a może w dół
:D

hmmmmmmmmmmmmmmmmmm... se do góry... Grzesznica się wzruszy widząc dowody przywiązania wirtualnego ;)

Gość liss
no dobra nie będę taka, patrząc jak "nasz" Facecik rozpaczliwie próbuje podnieśc to co zostało z topiku, pomogę mu, niech sie chłopisko cieszy. Moze jednak będzie jeszcze z czaego pozbierać,aby topik odżył, a Grzeszna Pani gdzieś sobie polazła nie widząc nawoływań jakże oddanego i wiernego Facecika. Magdaleno....... drugiego takiego nie znajdziesz... uwierz.....

dziekuje bardzo miłej Pani i mam wrażenie ze gdzieś już Panią ze tak powiem czytałem... a czy Pani też jest Grzesznicą? i skąd to przekonanie o mojej niezwykłej wartości? no juz sie rozpływam... ;)

Gość liss
hmm, tak delikatnie zapytam a czy Pan należy do grzeszników? Bo ja tak szczerze mówiąc to chyba nie spotkałam na swojej drodze człowieka , który byłby wolny od grzechów czy grzeszków. Nie rozpatrujac kategorii grzechu, powiedziałabym nawet że grzeszki dodają smaczku, a nawet wzbogacają i ubarwiają nasze zycie. Na pewno nie jestem adresatem topiku, jeśli chodzi o ścisłosc, aczkolwiek chętnie poprowadzę dyskusję z Panem, Będzie mi bardzo miło. Serdecznie pozdrawiam...

Gość liss
zastanawia mnie czy Pan ulega czasem erotycznym fascynacjom..

hmmmmmm... Miła Liss, jesteś ujmująco miła... czy jestem Grzesznikiem? pierwszy nie rzucę kamieniem ;) czy ulegam? jeśli mam do czynienia z Fascynującą Kobietą to nie ma co nawet pytać!

Gość liss
ale... miły Panie okazujesz niebywałe przywiązanie do Grzesznicy, no no , rzadko który facet aż tak nawołuje za kobietą, która jakby nie było pozostawiła topik , adresowany własnie do niej, na pastwę losu i okrutnych podszywających się, których serdecznie pozdrawiamy i życzymy zablokowania klawiatury , oczywiście przypadkowego, wiesz.. Twoja postawa budzi nie tylko zainteresowanie, ale także zaskoczenie, ze mężczyźni tak też potrafią, tylko pozazdroscić można adresatce zainteresowania sobą takiego mężczyznę.... z wyrazami szacunku...

być może jednak jest to tylko przywiązanie wirtualne... tak jak Grzesznica... ;)

Gość liss
a może istniej ktos kto mógłby zastąpić miłą Panią w obowiązkach???

;) po pierwsze nie oczekuję zainteresowania moją osobą z obowiązku, to pozostawmy znudzonym małżonkom po secundo moje uczucia są niezwykle TRWAŁE ale same w sobie natomiast obiekt na który projektuję wyżej wzmiankowane uczucia może być zmienny w czasie tak wiem to był bełkot a Pani lubi budzić zainteresowanie mężczyzn..?

Gość liss
no cóż, jeśli chodzi o zainteresowanie meżczyzn, nie narzekam, ale bardziej zależy mi na wzbudzaniu kilku na raz czynników, nie tylko zinteresowanie moją zewnetrznoscią ale także środeczkiem, poza tym zachwyt.... nieważne czym , ale połączenie tych kilku rzeczy sprawia, że dopiero wtedy czuje się dowartosciowana. Mężczyźni są różni, bardzo różni a ja lubię facetów którzy mają coś do zaoferowania poza ładnym zapachem i ubraniem, potrzebuję zaspokojenia wielu sfer, o których istnieniu niektórzy ni emają wogóle pojęcia ze istnieją. A uwierz mi mój drogi Panie jest na co popatrzeć..... pozdrawiam Cie....

Gość liss
widzę że nasz gospodarz ciutkę przysnął dzisiaj, a może znalazł juz inną grzeszną która go zafascynowa, dzień dobry Faceciku..

właśnie przebywam w zakładzie zamkniętym diagnoza juz postawiona ale jeszcze mi nie powiedzieli..

Gość 9876854
diagnoza: fobium magdalenum grzesznicum leczenie: odstawienie kompa rokowanie: pacjent nie poddający się leczeniu- beznadziejne

taaaaaaaak diagnoza jest trafna właśnie dorwałem sie do komputera ordynatora może sie nie zorientują Magdalenoooooooooooooooooooooo, nie widzisz jak ja cierpię? nie masz nic w sobie z Małgorzaty lub innej Margarity?

???????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????

? ?? ??? ???? ????? ?????? ??????? ???????? ????????? ?????????? ??????????? ???????????? ????????????? ?????????????? ??????????????? ????????????????

Gość Magdalenaa
no jestem juz jestem:)