Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet30

Grzesznico Magdaleno! Gdzie Tyyyyyyyyyyyyyyyy?

Polecane posty

Gość nie żona faceta30
witanko wpadłam się przywitać:-)

Gość Vanessssa
Magdaleno: proszę bardzo :-)

Łamie mnie troszkę grypa ...chyba :( Wczoraj kupiłam sobie Gripex Max...trochę pomaga ... Ach , jakie to głupie, jak człowiek słaby wobec choroby jest :((( Nie chcę chorować i już ! (zresztą, kto chce ;) ), chcę być w pełni sił i znowu tryskać tą swoją energią

Arab :) a z jakiego obozu uchodźców uciekłeś, że tak dużo prawisz o wolności, zniewoleniu, może trafiłeś na niewłaściwy topik ..poszukaj może znajdziesz bardziej odpowiedni :)…mam zły humor …więc radzę uważaj z epitetami …bo mimo, iż z zasady nie biję słabszych dla Ciebie mogę zrobić wyjątek …:)

Nie powinnam się ustosunkowywać do wypowiedzi CZEGOŚ co chce być określane mianem człowieka ...rozumiem, że oceniasz ludzi po sobie ...skoro reprezentujesz typ fekalny - to jest mi ciebie żal i może przeceniłam twoje możliwości ... fekalia winny płynąć nietknięte więc ja cię już tykać nie zamierzam ...obawiam się, że zasmrodzisz okolicę na tyle skutecznie, że trzeba będzie zmienić klimat

Ta wypowiedz powyżej tyczy się tego czegoś - co śmie określać się jak Arab

Gość lucyferpokrecony
Jedno jest pewne ...wielce Magdaleno umisz zawojować męskimi sercami a coś mi się wydaje , że za dużo o tym mówisz żeby tak było .Styl w jakim piszesz daje mi do zrozumienia że jesteś albo taka brzydka i czytając poezje i romansidła gromadzisz nadwagę albo tak dobrze znasz się na swojej profesji czym jest kur...two .Płytka kobiecino .Piękna nie trzeba reklamować ono poprostu jest .Pusta baba

Witaj Trenty :D Aleś mu powiedziała(arabowi)... ;) Niektórzy nie mają nawet wyobraźni, żeby brać udział w jakikichkolwiek dyskusjach... :( A ja mam szpiega w osobie kserokopiarki , która próbuje mnie naśladować :D :D :D no, lae cóż, zawsze ciekawe osoby budzą kontrowersje :classic_cool:

Ha ha , do której Magdaleny mówisz, i...która z nich się reklamuje ???? :D :D :D Bo ja nie odczuwam takiej potrzeby :classic_cool: Swoją wartość znam, a od kiedy incognito reklamuje się w onecie , ha ha :D :D :D Dobre, więc podejrzewam ,że to opinia właśnie\"tej\" fałszywej, mojej kserokopiarki :classic_cool:

Witaj Magdo :) ...chyba zostałyśmy osaczone przez ludzi wykazujących cały wachlarz cech znamionujących typowe objawy zespołu Tureta ...no cóż trzeba być wyrozumiałym dla pokrzywdzonych przez los ;)...pozdrawiam CIĘ serdecznie

Gość ARAB ***
DOSTAŁO CI SIE ZA WSZYSTKIE TWOJE GRZECHY GRZESZNICO :D NO JAZDA BEZ TRZYMANKI , NIE POWIEM HEHEHHEH

Gość lucyferpokrecony
Widzę że Twoja pewność siebie poszła w las ....ciekawie się robi Twoim zdaniem .To nie jest ciekawość , przez takie jak Ty świat na psy schodzi .Żebyś jeszcze trzymała ryj zamknięty ale piepszysz trzy po trzy o tym jaka Ty NAJ jesteś .Pusta i tyle

Gość jestem luzny luzny tak
zespol Tureta otoz to :D

milego dnia Faceciku :D

Gość ARAB ***
CISZA MI TU NIEWOLNICE DO KOMORKI PRECZ PORZADEK MUSI BYC, NIECH LUCYFER SIE TYM ZAJMIE, HEHEHEHEH WIECEJ POKORY GRZESZNICO BO CIE UKAMIENIUJA :D

rzeczywiscie coś mi sie wydaje ze większośc atakujących grzesznica magdalene to zawistne kobiety ;) trzymaj sie magdaleno , wiem i tak ze sie nie dasz tym plugawym pseudokobitom ;)

gdzie twój menager magdaleno/ czemu nie staje w twojej obronie???? dziwie mu sie , zastanów sie nad zmiana menagera-w dalszym ciągu chętny jestem ;)

plugastwo siedzi w kazdym z nas, rownowaga jednak musi byc, zawsze mozna przejsc na dobra droge :D facecik pewnie obserwuje "zboku" ups z boku :)

dzięki magdaleno z akomplemencik :) z ust takiej kobitki to zaszczyt :)

a Ty grzesznico mila- badz sobie jaka jestes, nie potrzebujesz zadnych podszywanych managerow, sama sobie doskonale radzisz :)

lucyferpokrecony-to szmira i to ewidentna , ha ha ha yha ha ha ah aha

powiem wiecej, nawet bardzo dobrze i nie boj sie grzesznico nie bede Ci zapodawac durnych tekstow o analu :)