Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet30

Grzesznico Magdaleno! Gdzie Tyyyyyyyyyyyyyyyy?

Polecane posty

Gość zołza_TO JA
ZABRAŁA GO ERKA

to bezmiar melancholii w namiętność obleczony droga Magdaleno... nic tylko mgła u podnóża gór... och jak dobrze...

Gość hi hi po gościu już
serce mu pękło-nie wytrzymało w życiu chwil pięknych było za mało; chciał jeszcze pożyć pewnie biedaczek lecz ciężko mu dychać w tym świecie kaczek; może juz w innej rzeczywistości w ciele kobiety dusza zagości; spełni tym samym jego pragnienia i z męskich kości w kobiece zamienia :)

Gość stara wyga
facet, facecik, facecikowy szukał grzesznicy, nie znalazł krowy sreberka borsuk jakiś zawijał a facet z grzesznicą ciagle sie mijał tak się mijali wciąż wieki całe ludzie to przy nich mrówiątka małe oni o duszach nituzinkowych o takich drugich ...nie ma już mowy....

ładny wierszyk! ale nic z tego jam jest facet... ze krwi i kości i z ducha... niech Magdalenie świat sie skłoni... gwiazdy niech do jej stóp upadną to i tak nic to za mało... dla Magdaleny to proch tylko...

Gość wielbiciel 2
chyba Grzesznica, pełna zwątpienia jak kameleon serce swe zmienia bo wokół niej też nic stałego więc zmiana dla niej to lek na "ego" lubi kobieta, bo nudna nie jest czarować mężczyzn i pisze rejestr a dużo, dużo w nim się pomieści bo tylko ona tak słodko pieści... nikt nie zapomni, kogo dotknęła jej magia wszystkie serca chłonęła każdego wciąga jej tajemniczość tylko czy warto, czy to nie "nicość"?....

Gość HA_HA_HA
SPŁOSZYLI RYWALE FACETA TO JEDNAK BABA BYŁA-NIE FACET ,BUHAHAHAHA

Wątek się zrobił nad wyraz intymny ...:)...i kontynuowanie go przeze mnie jest niemożliwe ...chyba, że teraz ja dla podniesienia popularności topika - stwierdzę, że jestem 100% facetem ...hihihi

Gość żona faceta30
Trenty jak Ty jestes facetem, to ja nie jestem 100% zona faceta 30;-)

Postaraj się Magdaleno sprawdzić jedno : czy jesteś - jeżeli stwierdzisz, że tak ...to jest OK :)

Ojej i ... żona faceta to też nie zona, ba....to anwet nie kobieta :( Bo ja skonam, co się dzieje, to ja może nawet człowiekiem nie jestem, a dzisiaj to nie jest dzisiaj... :D

nikt mnie nie spłoszył! to jest mój topik dla Magdaleny i tak łatwo nie odpuszczę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W co Ty mnie wciągnąłeś Faceciku??? Jakaś matnia, dziwnie się robi... ;) Ty nie odpuszczasz, ale ty się dziwne rzeczy dzieją i ...to sam zacząłęś (łaś) ... :classic_cool: :((((((

To nadmiar kofeiny ... stan doskonały ...oddzielenie ciała od duszy (hihihi)...Żono jak się cieszę, że jesteś ;)...bo my tu z Magdą walczymy, ale ...brak nam wsparcia

robi sie mgliści i to jest intrygujące a ja nie wątpie ze Ty jesteś kobietą a ja facetem a ja Cie wciągam... w matnię i wir...

Właśnie , żono dołącz się , tylko wyjaśnij jakaś płeć :D Bo my tu z Trenty wymiękamy, a Facet sobie sprawę \"olewa\" :(((( Jakiż z niego mężczyzna, a może jednak nie..... ???? :(((((

Ty nie masz watpliwości??? A co ja mam powiedzieć, wcześniej też ich nie miałam ... :( Ale moja czujnośc została obudzona a intuicja bacznie przeze mnie obserwowana (pod kątem niezawodzenia) :D

Gość zuzia1977
ale fajnie i co wyniknie?chyba nic, a moze wy wszyscy tu po zmianie płci jesteście :D

Magdaleno bądźmy nowoczesne i popierajmy uniwersalizm ;)...przynajmniej na razie będziemy tak udawać a potem na dokładnych badaniach ...wszystko wyjdzie ;>..