Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tati_

zmotywujcie mnie, bo inaczej nie wiem co będzie

Polecane posty

dorotkostokrotko trzymaj się :D ja wczoraj jadłam warzywa,bo źle się czułam to też wina tej brzydkiej pogody i od dzis startuje jeszcze raz :) mam dużą motywacje i zestaw cwiczeń tak aby w tydzień spalić 8000-10000kcal tłuszczy :D będe codziennie ćwiczyć,bo za tydzień imprezea zakończeniowa i musze wyglądać ładnie :D dorotkostokrotko a może tak na chwile Ci sie woda w organiźmie zatrzymała? zrób 1 dzień głodówki i jeszcze jedno wydaje mi się,ze tak cięzko Ci cm lecą bo sie umięśniasz a mięśnie ważą :D tati a co u Ciebie? ja miałam dzień głodówki, dzień jedzenia i od dzis znów startuje. Jestem sama do jutra więc poleże odpoczne i może lepiej to zniose :D

lece posprzatać i ćwiczyć :D zrobiłam suwaczek dla większej motywacji :D macie może nowego shape?

hej lushinka narazie jestem za slaba na glodowki ale ograniczam jedzenie napewno ..... dzieki za slowa otuchy ale centymetry powinny leciec , mzoe to woda bo czuje jak mialabym dostac okres, chociaz powinien byc za 2 tyg, ale powinnam sie nei zalamywac , czekam az skoncze egzaminy wtedy bede tylko pracowac , i cwiczyc...i czekam na to i wtedy napewno uda sie, ale to nei znaczy ze teraz przerywam o co to to nie....mniej cwiczen bo czuje sie oslabiona....moze jutro skocze na silwonie ...zobacze....ale jedzonko..am swoj plan ...dwa razy dziennie jogurt ( rano wieczorem) a w poludnie troche ryzu z wazywami albo tunczyk z warzywami :) nie pwoinno byc wiecej niz 600kcal ... lushinka napewno bedziesz super wygladac najwazneijsze bys sie dobrze czula we wlasnej skorze:) buziaki lece sie uczyc na egzaminy

hej kochane ja sie ucze i cuze ostatnie egzaminy- 4mamy w anstepnych 10 dniach ....wiec pracuje na swoj dyplom ...kuczre taks obie mi idzie , w zeszlym roku bylam studentka roku .....teraz chce zdac....i w koncu wyjechac z Anglii iz amieszkac z moim ukochnaym.....i zajac sie moja dieta bez stresow .... caluski milego dnia kochane tati jak ci ida egzaminy?? kolokwia??

a ja jakoś sie trzymam choć nie najlepiej, właśnie jade na basen i saune. Jak do 5 dni nie minie złe samopoczucie to zaczne wprowadzać warzywka i soki warzywne :D

hej kobitki co u was ?? lushinka tobie pieknie idzie !!!! tati co u ciebie?? ja jestem zestresowana jutrzejszym egzaminem ...bardzo trudny ... ale sie pilnei ucze wiec moze nei bedzie az tak zle ...mam taka mala nadzieje !!:) dieta...teraz to w ogole jest dziwnie stres i w ogole.....brakuje mi sportu bardzo jestem uzalezniona ...chyba na tyle ze wstane jutro z rana i pojde na silownie pobiegac ......czekam az wszystko sie skonczy ...mysle o diecie na jogurtach tylko ...nie wiem ogolnei bede trsozke sie glodzic przez te dwa tyg ...a potem wroce do zdrowego czestego jedzenia - male porcje , plus cwiczenia 5 razyw tyg :) caluski :)

mi idzie ok :D ale nie głoduje tylko jestem na warzywkach i zupach i bardzo malutko a do tego ćwicze :D dziś mam rozmowe w sprawie pracy :D wpadne więc wieczorem i napisze co i jak u mnie :D

POWODZENIA TRZYMAM KCIUKI !!! u mnei ok , jutro przechodze na malo jedzenia pol glodowke...tzn glownie woda i bialko ...tzw wysokobialkowa...czyli jakogurt i jajka jak dla meni tylko .....

cześć Dziewczyny :) nie piszę, bo mam strasznie na uczelni, w ogóle nie włączam komputera poza tym ostatni tydzień to porażka z dietą na całej linii, miałam napad ciągnący się 7 dni te stresy mnie wykończą, uczę się, jem, płaczę z nerwów i tak w kółko, tak to wygląda chyba część egz. przeniosę sobie na wrzesień, bo teraz nie dam po prostu rady z tym wszystkim :( czuję się w ogóle okropnie tak naprawdę.. jak tylko wszystko się uspokoi będę zwnowu częściej pisać cały czas jestem z Wami myślami 🌻 Buziaki 👄

hej kobitki , mam nadzieje ze u was ok , tati nei przejmuj sie dasz sobie rade i wrocisz do dietki i bedzie wszystko ok , narazie tez nei mam czasu by pisac bo mam jeszcze jeden egzamin w srode i koncze studia!!!! ah tak sie ciesz , ale poniewaz wczoraj mialam egzamin wiec tylko jeden dzien na przedmiot na ktorym si epojawilam dwa razy moze....ale dam rade .... i od jutra silwonia i odchudzanko w ruch :) pelna para.....bo ponizej 60 to napewno nei bedzie za tydzien tak jak planowalam .....ahh te studia ....ale moj tzw graduation day gdzie musze ich wszytskoch zaskoczyc jest 27 lipca ...wiec na mete gotowi start....to daje mi duzo czasu ladnie i olono zgubic te 8-10kg !!! caluski

hej zwazylam sie i co widze kilo mniej ( przez dwa tyg kilo to nei duzo ale mimo pizzy i czekolady schudlam ....stresy i brak snu pewnie ale mimo wszystko!!!) cieszy mnie to bardzo bo to znaczy ze mam jeszcze tydzien i bedzie 59.9...moze uda mi sie zejsc ponizej 60 albo do tych 60kg!!! 2 kg ..musi sie udac.....:) jutro ostatni egzamin i pozneij tylko cwiczenia i zdrowa dietka:) pozdrawiam buziaki

hej kobitki juz wszystko zakonczone dla mnei ...Skonczylam studia!!!!, wyniki bede miala za 3 tyg ale mysle ze sie udalo .....pozneij rodzice przyleca na tzw graduation day ...bedzie pieknie...bo mam duzo czasu i schudne .....wczoraj prosto po egzaminie poszlam an silwonie.....nei wazne ze padalam na nos i szyje....dzis ide na spacer i oczywiscie na siwlownei na moje ulubione podwojne zajecia ..step i zajecia ze sztanga na nogi pupe i brzuch ...musze popracowac nad brzuchem mam 64/63cm w tali ale skora niezbyt wyglada..... buziaki dla was i bede pisac...i czekac az wy bedziecie pisac tati mam nadzieje ze u ciebei ok lushinka pewnei do egzaminow na studia teraz sie przygotowywyujesz a dorrka gdzie jestes??

to ja już jestem Dorotko gratulacje no super eraz to będziesz miała wakacje u mnie raz kilo mniej raz wiecej ale od soboty zabieram sie ostro 1 kilo mniej na tydzen. dlaczego od soboty? Bo babcia przyjezdza jiuto i specjalnie dla mojej rodzinki bedzie robić ruskie pierogi. PPPPPychotkaaaaaaa !!!!!!! Dlatego zaczynam od sobotki truskawi witajcie juz jadłam pychota ale chyba beda krótko bo przecież czesto leje. pozdrowionka Tati, Dorotko, Lushinko, i kto tam jeszcze został . papapapapa

dorrka milo slychac ze u ciebie ok , wydaje mis ie ze 1-2kg tyg to najlepiej spokojnie sie uda ja mam za 6tyg swoj dzien gdzie daja dyplom itp do tego czasu chce schudnac do 54kg...to 7 kg mysle ze sie da..dzis chcialam sobie zrobic dyspense i zjesc bo dzis oficjalnei skonczylam studia ale mowiac szczerze na nic nei mam ochoty , moze zafunduje sobie karkersy i ser....bo na slodkie jakos nei amma ochoty we wtorek lece do ukochanego na tydzien ....wiec zero sportu ...ale za to innego rodzaju sport , mimo wszytsko musze uwazac i raczej nei bede pisac bo jedziemy do Oslo na koncert i ciagle bedziemy w podrozy terza juz tylko praca sport ..wiec musi sie udac....caluski i pwodzenia

hej hej czy ktos tam jeszcze jest ??? wlasnie wrocilam z pracy i padam ze zmeczenia......ale jutro wolne i do tego we wtorek lece do ukochangeo :) hurrra...zaz 5,5 tyg mam rozdanie dyplomow...8 kg mniej musi byc....i nei ma juz wymowek ...ze szkola ze egzaminy ...:) caluksi

czesc Bo babcinych pierozkach 2 kg wiecej ale sie juz uporałam z tym fantem teraz może zacznę od nowa. Dietka, dietka, dietka. nie wiem gdzie sa wszystkie chyba ciepło i wiekszość korzysta z kapieli słonecznych ja siedze w domu z meżusiem bo ma noge w gipsie idzie zwariować ani wyjsc no chyba że sama. Jeszcze 4 tygodnie i może mu zdejmą. Pozdrawiam mam nadzieje ze ta pogoda długo sie utrzyma.

hej kochane bawies ie w oslo z moim ukochanym . mam nadzieje ze uw as wszystko w porzadku ...ale widze ze mimo wszytsko tutaj pustki lushinka , tati gdzie jestescie__ dorka nei przejmuj sie pierogami trza sobie pozwolic od czasu do czasu , ja neistety mam dokla jak widze te wszytskie norwezki takie chudne , odechciewa mi sie jesc, i ja mam tu zamieszkac od pazniernika...kurzcfe ciegla mi towarzyszy te uczucie ze nigdy mi sie nei uda....nosze rozmiar 38 czy to takz le, a czuje sie jak na 44 conajmniej caluski

hej, hej!! :) jestem znowu z Wami :) stęskniłam się Ostatnie kilka tygodni to był mega wielki kryzys, ale myślę, że teraz już będzie tylko lepiej :) Niestety waga poszła w górę, a wakacyjny urlop już w połowie lipca... Trzeba się ostro za siebie zabrać. Ciągle było 1000 ważniejszych spraw i się to odwlekało, no i niestety teraz już nie ma szans na racjonalną dietę:/ Mam nadzieję tylko, że do tej połowy lipca będę wyglądała jak człowiek, bo normalnie chyba nigdzie nie pojadę:/ a tak bym chciała, żeby było fajnie :) No to na razie tyle, będę pisać co u mnie, buziaki 👄 :)

no wkoncu tati dostalas mojego maila??? bo juz sie martwilam widze ze cel mamy taki sam i termin tez do 19 lipca u mnie.....waga poszlow gore jest 64kg ale juz zaczelam ostro trenuje...i w sumie ostatni poislek mam pomiedzy 2-3, mam nadzieje ze przez te 4 tyg to 8 kg schudne codziennie cwicze \\czasami dwa razy dziennie jak no jutro budze si ei przed praca biegne na silwonei i po pracy tez wspomagam sie l-karnityna..... padnieta jestem pracowalm dzis od 6.30 rano do 5 i pozneij 4 h na silwonie:) dwa zajecia plus brzuszkiw miedzy czasie:)..... trzymaj sie , milo ze juz jestes z nami caluski

jeny dorotka, 4h na siłowni!! a ja się juz drugi dzień nie mogę zebrać do biegania:/ ale jutro już napewno idę, cholera, tak łatwo przytyć a tak trudno to potem zgubić:/ u mnie jest 63kg!! normalnie załamać się można. Nie mam już siły, chęci też nie za wiele, ale wiem, że muszę schudnąć!! Tylko coraz mniej wierzę, że się uda:/ jak się zmobilizować?! czasu tak niewiele, a tyle do zrzucenia.... maila nie przeczytałam, bo nie zaglądałam na skrzynkę. ale zaraz zobaczę:)

dorotka niestety nie dostałam żadnego maila od Ciebie. ale zawsze mamy jeszcze gg:) Buziaki, papa 👄

hej tati jutro postarma sie rozpisac , napisac co i jak ...ale stawiam na cwizcenia i w sumie ograniczona dieta do min , musza byc rezultaty ....dobranoc , zmeczona jestem po pracy i po silowni i padam ze zmeczenia ale jutro mam dzien wolny od pracy ( ale nie od silowni :)) i tysiace spraw do zalatwienia:) caluski i do uslyszenia:)

hej jak dobrze miec dzien wolny ...... nie wiem czy wiesz tati ale sie przeprowadzam do Norwegii w pazdzierniku ale wracam do domu ( Polski) na 6tyg by zrobic prawo jazdy . Mam nadzieje ze sie zobaczymy . moi rodzice przyjezdzaja tutaj dokladnie za 4 tyg ....moja dieta to duzo cwiczen i dieta bilakowa....a raczej jogurtowa...poprostu jem jogurt z platkami i jakies owoce..pomarancz, jablko, troszke truskawek. Przez 4 tyg mam nadzieje schudnac 6 -8 kg , moze sie uda..mam taka nadzieje ...do tego cwicze codziennie....i dodadlam dodatkowe cwiczenia...dzis na przyklad bylam na silwoni bieglam 20 minut pozneij 1h zajec tzw Pump czyli zajecia na nogi , pupe, rece i brzuch ...z sztanga i ciezarkami , mnostwo przysiadow!!, czasami chodze dwa razy dziennie, np we wtorek bylam rano przed praca na 20 min bieganai plus 10 minut na corsstrainer pozniej brzuszki , po pracy poszlam na zajecia na 30 minut zajec tylko na brzuszki, po czym biegalam 20 minu po czym spinning ...do dzizs meni wsyztsko boli , ale w sumie dobrze bo juz tyle cwiczylam ze nic mnei nei bolalo i czulam jak sie miesnie przyzwyczaily, dlatego teraz musze sie wysilic:) do tego fajnie pracuje bo najpozniej do 5 ..wiec oprocz moich klas ktore zawsze chodzilam dodaje 20-30 minut bieganai , i dodatkowe cwiczenia na brzuch :)...jutro mam zamiar isc z rana na silwonei na pobieganie i brzuszki , a wieczorem na 1h stepu i 1h tego pump znowu:) taki plan ..bo jeszcze jutro mam dzien wolny :) niestety dieta moze nei jak zawsze chcialam zdorowo, ale za to bedzie czesto 3 razy jogurt i pomiedzy 2 razy owoc:) waga pewnie przy takich cwizeniach zejdzie na poczatku ale po tem znow miesnie..ale zobacze czy uda sie mi pozbyc brzuszka...narazie sie nei waze , zwaze sie za dwa tygodnie...... mam nadzieje ze u ciebie ok, mi pomaga pisanie codziennie swoich mysli jak mis ie udalo i czy mi sie udalo jak sie czuje, to mnei motywuje , napisz mi co u ciebie ...pisalm ci maila szkoda ze nie dostalas bo sie martwilam o ciebie... buziaki czy ktos jeszcze jest dorrka lushinka??

ja jestem :D 13 wyjechałam do znajomych do Norwegii i niedawno wróciłam :D u mnie z djetką tak jak zawsze :P stosuje teraz Metode Montignaca,bo w Norwegi troche mi przybyło,ale dla tych ich lodów z automatu warto :D już myślałam,że was tutaj nie będzie a tutaj proszę :D tati ja na sierpień planuje głodówke chcesz sie przyłaczyć? dorotkostokrotko,a ty gdzie w norwegii mieszkasz?