Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana_na

WCZESNY WYTRYSK u chłopaka--------POMOCY !!!!

Polecane posty

Gość załamana_na

Mam taki problem iz od ok misiaca moj partner ma wczesny wytrysk.Wystarczy mu 5 min a nawet nie i koniec:(Wspolzyjemy ze soba od 3 lat i wszystko zawsze bylo ok a teraz przez ostatni misiac wszystko sie psuje przez jego wytrysk.Czy moze ktos mi pomoc co mamy zrobic lub cos doradzic ze swojej praktyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

proponuje zeby poszedl do urologa, tym bardziej ze od niedawna ma takie problemy...

Gość TRATATATA
Ja mówie tak! jak ma wszesny wtrysk to moze sie bardziej podznieca i to dlatego! sam to przyspiesza!Miałem coś podobnego!

Gość Alezja
Kiedyś w TV oglądałam program na TVNstyle o problemach z sexem w małżeństwach no i jeden koleś też za szybko kończył i miał wykonywać ćwiczenia które polegały na tym że jak jego penis stał na baczność miał położyć ręcznik na nim (nie duży) i napinać go (penisa) ileś tam razy dziennie,nie wiem jak to zrobić bo nie mam tego urządzenia, ale wiem że to możliwe bo widziałam :) podobno podczas stosunku facet może kontrolować swój wytrysk. To pewnie ma coś wspólnego z mięśniem kegla u kobiet.One też mogą ćwiczyć ;)