Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyrafa__

Nienawidze mego 178 wzrostu!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zyrafa__

Wszyscy mowia,przestan, laska z Ciebie, jestes wysoka, szczupla a ja bym chciala czasami nalozyc szpilki 7 cm . Nie moge bo wygladam jak zyrafa. Chcialabym byc grubsza, miec bardziej kobiece ksztalty. Bede juz zawsze wysoka, chuda a wolalabym miec 170 . faceci nie lubia zyraf, to prawda.

Gość chlop3345
dlaczego nienawidzisz swojego wzrostu ,pewnie sie za toba caly czas uganiaja faceci:)

Gość zyrafa__
na dyskotece wszystkich przerastam a jak duzo jem to rosnie mi brzuch a rece i nogi i tak zostaja chude. Uganiaja sie faceci za mna? Nieprawda bo wola te nizsze na obcasach a nie dziewczyny ich wzrostu:)

Gość nie martw sie
ja mam 180cm wzrostu. dawniej mi to bardzo przeszkadzalo ale z czasem sie do tego przyzwyczailam i uwazam to za swoj atut. a faceci lubia wysokie kobiety. zanalazlam wspanialego chlopaka(a raczej on znalazl mnie) i jest nam razemzsaniale(juz ponad 2 lata)!!! glowa do gory. naprawde wspaniale jes byc wysoka:))))))))

Gość ehm
moja przyjaciolka ma 184 cm :) i zyje :) a ja 157 :D lol no i tesh zyje..baaa nie narzekam nawet..bo co zrobie? nie wstawie sobie przeciez tytanowych "przedluzaczy" kosci;) trzeba polubic siebie...:)

Gość nie martw sie
zapomnialamdodac ze nawet nosze szpilki. co niektorzy sie dziwnie patrza i pytaj czy neijesem koszykarka ale to nawet mi nie przeszkadza:) przyzwyczajenie. pozdrawiam

Gość zajrzyj tam
co jest z tym cholernym linkiem?!!!! wklejam: ŻYCIE EROTYCZNE tOPIK Cały czas mi to przeszkadza 1 2 15:43 Piotrek23 Nie mogę się przemóc, cały czas mi to przeszkadza. Bardzo kocham swoją dziewczynę, jestem z nią zżyty, spotykamy się pół roku, ale cały czas przeszkadza mi jej wzrost. Ona ma 165cm, a ja 186cm i brakuje mi wysokiej laski u mojego boku. Czuję się przy niej niekomfortowo, jak patrzę na nią muszę patrzeć "w dół", mam wrażenie, że ona jest, sorry za wyrażenie, taka niekompletna. Buzię ma zwykłą/ nie jest brzydka/, ale ta jej małość przeszkadza mi, lubię tylko wysokie kobiety. No ale serce nie sługa z drugiej strony..

bardzo chciałabym mieć tyle wzrostu co Ty, autorko :) Niestety mam 10 mniej, noszę zawsze szpilki i muszę się męczyć... a mój facet ma 194 cm i na boso nawet całować się nie da za bardzo :) zazdroszczę Ci, głowa do góry! Faceci na pewno zwracają na Ciebie uwagę!!!

Gość gidyja
Też miałam kiedyś ten problem, ale jakoś rozszedł się po kościach. Przeszkadzałmi mój wzrost (176), zazdrościłam innym, że mogą założyć szpilki, podczas kiedy ja czułam się w nich jak strażak na drabinie i miałam wrażenie że wzbudzam niezdrową ciekawość.Do tego byłam chuda jak patyk i nie miałam piersi. Zastanawiałam się nawet co jest większym moim zmartwieniem- małe piersi czy wysoki wzrost. Dałam sobie spokój. Trzeba dostrzec pozytywne strony. Małe szybko stają się dupiaste, bo tycie to niestety rzecz fizjologii i choćby całe życie walczyć z dietami i tak w końcu zadek się powiększy.Z wiekiem. Szpilek nie noszę do dzisiaj, czasami odważę się na mały obcasik, głównie z wygody. Nie umiem chodzić na wysokim obcasie, a co najważniejsze NIE MAM HALLUKSÓW! Facetom się podobam i jest ok. Więcej optymizmu kochana..............

Gość daj se spokoj dziewczyno
chcesz t5o nakladaj te szpilki...czym sie przejmujesz...ja mam 180 cm wzrostu i mam to gdzies...wkurza mnie tylko kwestia dlugosci spodni ale to juz inna historia;)

Ja mam 175 (czyli jest między nami mała różnica). Kiedyś na obozie koleżanki powiedziały mi, że wyglądam jak żyrafa, straciłam wtedy pewność siebie, żałowałam że jestem wysoka. Potem okazało się że mówiły to z zazdrości. Wszystkie laski w klasie zazdroszczą mi wzrostu. To jest wielka zaleta. Uwierz w to! I trzymaj się! Poza tym buty na obcasie zniekształcają stopę! A Ty nie musisz na siłe się podwyższać w niewygodnych butach! PoZdRo

Gość zyrafa__
No to wy zazdroscicie mi moich dlugich chudych nog a ja wam zazdroszcze,ze mozecie na szpilkach skakac na dyskotece:)Zawsze jakos nizsze dziewczyny na obcasach wydawaly mi sie zreczniejsze, bardziej kobiece. No i chyba tak zostanie. Nie zmienimy juz tego:) Kazdy pragnie tego, czego nie ma.

Gość zyrafa__
Mi niby tez zazdroszcza a ja im zazdroszcze. Co do spodnie to wiem jak trudno kupic fajne, dlugie spodnie. Jak juz sa dlugie to czesto odstaja z tylu bo mam szczuple uda a po 2 kozaki!!!!!!!! Aby kupic kozaki ktore nie wisza na mojej lydce to musze kilka dni sie nalazic!

Gość daj se spokoj dziewczyno
z kozakami mam to samo...przy swoim wzroscie mam duza stope a producenci kozakow zakladaja ze duza stopa = gruba lydka...a ja mam szczuple piszczele i wszystkie cholewki sa za szerokie :O

Gość zyrafa__
no wlasnie , w sklepach pelno kozakow a kazda para odsatje na 3 cm od mojej lydki. W zyciu kupilam 2 pary porzadnych, ladnych kozakow ale ile musialam sie nachodzic:(

Gość Też żyrafka
Mam 174 cm i jestem chuda, no szczupła.. 55 kg. Kiedyś miałam jakieś chore kompleksy, ale z wiekiem minęły i za nic w świecie nie chciałabym być niższa! :P

Gość ulalala
170-178 to idealny wzrost - do tego obowiązkowo buty na obcasie i jest po prostu rewelacja, ja zwracam uwage tylko na takie :D

Gość ja tez nie znosilam moich 178
kiedys do tego jeszcze bardzo szczupla z dosc wydatnym biustem 70C, teraz z wiekiem jakos do tych moich cm. przywyklam. Nie moge tego zmienic wiec musze zaakceptowac. Zauwazylam jedna rzecz odkad wyzbylam sie kompleksow stalam sie osoba pewna siebie i otwarta na ludzi, czesto sie usmiecham ,nie garbie,caly czas slysze od facetow jaka jestem piekna itp.... Dlatego glowa do gory grunt to pokochac siebie, a wtedy i inni Cie pokochaja :).Pozdrawiam wszystkie wysokie.

Gość czerwienny
witam a ja mialem same kobiety o wzroscie 178cm (moj wzrost to takze 178cm) wcale mi nie przeszkadzalo,ze po zalozeniu szpilek byly wyzsze,ale to chyba sprawa tego,czy ma kompleksy,czy nie ogolnie szczupla wysoka kobieta jest dla mnie bardzo atrakcyjna tak z drugiej strony,to chetnie poznam jak Wy to mowicie taka "zyrafe" :) pozdrawiam Marcin

Gość ja mam 185 cm
twoje 178 cm to pikuś... Jak założe buty na obcasie to widzę świat z lotu ptaka ;) Dziewczyno nie przesadzaj pomyśl że, inni mają gorzej :(

Gość ja tez nienawidze moich 178 cm

Gość 180 cm
Dziewczyno, czym Ty się przejmujesz? Niższa już nie będziesz, więc poprostu to zaakceptuj. Noś buty na jakim chcesz obcasie, bo i tak patrzysz na kurdupli z góry, a tylko dodasz sobie pewności :-) Dla mnie jedynym problemem przy 8 cm szpilce jest to, że są piorunsko niewygodne i trudno je dostać na moje kajaczki ;-) Ale jak mam na to ochotę, to je poprostu zakładam i chodzę z wysoko podniesioną głową :-)

Gość 190 cm
a mnie dziewczyny mówią że jestem wysoki, ale chcialbym miec 195. Teraz takie jest mlode pokolenie wysokie i byc niskim jest źle. Bardzo podobają mi sie wysokie dziewczyny. A to, że piszesz jak na dyskotece Cie nie wyrywają to tylko dlatego, że myślą że nie mają u Ciebie szans i nawet nie probują bo Twoj wzrost sprawia iż jesteś postrzegana jako niedostępna. Twoj wzrost jest Twoim atutem i przestań się nim zamartwiać gdyz wszystko z Tobą okey a nawet napisze, że jesteś boska

Ja uwielbiam swój wzrost (179 cm)..noszę szpilki ... i to nawet te bardzo wysokie;)...i mam faceta, który ma 2.02, zresztą zawsze miałam wysokich facetów i jakoś nigdy nie miałam problemu ani ze swoim wzrostem...ani z facetami ..to kwestia podejścia do tematu :) Jeżeli akceptujesz siebie to inni mimowolnie zarażają się tą przypadłością od Ciebie ...:)

A mnie kiedyś facet niższy ode mnie powiedział, że lubi chodzić z wysokimi kobietami na kolacje, bo czuje sie wtedy dowartościowany. Ja mam 177 cm i nigdy nie oddałabym ani jednego centymetra.

Gość liss
ja mam 178 ... i wcale mi nie przykro z tego powodu , wręcz przeciwnie.. pozdrawiam....

Gość 1835
A ja mam 183,5 wzrostu i jestem z tego bardzo zadowolona!! Kiedys, owszem, mialam komplesky, ale teraz wystarczy popatrzyc dookola - tyle dziewczyn jest wysokich i pieknych, mozna wrecz zgubic sie w tlumie. Co najciekawsze, mam chlopaka 1,76 wzrostu, ktory nigdy w zyciu nie dalby mi zmalec, nawet o milimetr :) Kiedy zakladam szpilki "od wielkiego dzwonu" on smieje sie: "Dzis tylko takie? eeeeee, niziutkie" :) i kroczy dumnie przy mnie caly szczesliwy hehehe glowa do gory :)

Gość Mariitta
Mam tylko 160 cm wzrostu. Ile bym dala aby być wyższa :( Czuje sie jak maly karakan. A ty pewno wygladasz jak modelka (sama piszesz ze jestes szczupla). Jeśli nie masz kobiecych kształtów to hmm ksztalty przychodza z wiekiem

Gość Mariitta
Do tego zawsze podobali mi sie wysocy faceci ale kompetnie do nich nie pasuje. Dla mnie to dziwne taki wysoki i taka kruszynka :/ Zawsze miałam tych niskich...Ciesz sie swoim wzrostem

a ja mam184 cm i możesz przy mnie nosić 12 cm szpilki i mnie to sie bardzo podoba :) to jest cholernie sexy