Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja upodlona

NIE ZAMIESZKUJCIE Z FACETAMI PRZED OŚWIADCZYNAMI

Polecane posty

Gość upodlona
heeh już "wpadłaś", jesteś w sytuacji beż wyjścia - musisz czekać, ale nie stresuj się bo jeszcze studiujecie więc spokojnie.... pozdrawiam

Gość upodlona
no i jestem ponownie - gwóżdz do trumny przybili nasi znajomi, poprosili nas czy bedziemy ich świadkami w czercu..... a mój potem mi powiedział że on z siebie nie będzie palanta robić. w sensie że nie zamierza wesela robić, i slubu nigdy w życiu tak jak wszyscy... no i weż tu człowieku nie zdenerwuj się.

Gość misia pisia
No i widzisz - w tej niechęci nie chodzi mu o związek i o ciebie , tylko o szopkę , pierścionki , cuda , wianki, sukienki , limuzyny , gości , kamery i te wszystkie bzdury. Więc się nie masz o co martwić

Gość do upodlona
tylko wez pod uwage,ze slub mozna zrobic bez tych wszystkich szopek, cudow, wiankow, itd... Mozesz byc tylko Ty,on i swiadkowie,a po wszystkim isc zwyczajnie do domu i zrobic sobie wieczor tylko we dwoje na przyklad. Moim zdaniem on zachowuje sie bardzo egoistycznie-mysli tylko o tym,ze ON nie chce z siebie palanta robic,a zuplenie nie mysli o Twoich odczuciach i potrzebach. Powinas z nim o tym w ten sposob pogadac. Powiedz mu,ze przeciez slub mozna zorganizowac bez szopki- w slubie przeciez o zuplenie co innego chodzi.

Gość misia pisia
No , właściwie tak

Gość upodlona
dość egoistycznie - to racja - on twierdzi ze nie wyda 10000 na jedna noc bo to paranoja - a teraz powiem wam co to paranoja: mamy dochodu 4000 miesięcznie czyli taki ślub to nie był by wysiłek finansowy dla nas...... hehe ja mu mowie że on to wszystko robi na opak przez te swoje kompleksy;)

Gość do upodlona
Dokladnie- to moga byc jego kompleksy. A poza tym jak juz wczesniej pisalam mozna miiec slub bez wesela-wtedy wydatki drastycznie spadaja.

Gość też
Wiesz, jeszcze jest możliwość, że ślub przyjaciół będzie tak miłą uroczystością, że Twój popatrzy przychylniejszym okiem...

Gość misia pisia
raczej nie , bo z tego co zrozumiałam , dla niego właśnie nie samo zawarcie oficjalnego związku nie jest problemem , tylko uroczystość

Gość też
ale może, nastawiony negatywnie, dozna pozytywnego szoku ;)

Gość upodlona
ciag dalszy - wczoraj byli ci znajomi i omawialiśmy wesele ich, bo jak pisalam my bedziemy swiadkami i my ich wieziemy do slubu, to wesele na 110 osób w super knajpie w kościele itd... po tym spotkaniu bylismy z psami i rozmawialismy na temat naszego ewentualnego wesela i wiecie co: on powiedzial ze to nasze wesele to do dupy bedzie bo my mamy łącznie 20 osob rodziny, że to zamało na impreze powiedzmy ze do tego jeszcze 15 znajomych i to tyle, pozatym jak by był to "tylko" cywilny chodziło mu o to że nie w kościele tylko w obskurnym urzędzie stanu cywilnego. zdziwił mnie. a i jeszcze ze ja nie bede miec sukienki - bo cywil. hmmm. to by mi ulżyło że on tego niechce tylko z takich powodów.

Gość upodlona
mam nadzieje że nie ciebie;)

Gość do upodlona
Bedzie dobrze,nie martw sie. Jak widac Twoj facet jest w pelni reformowalny ;)

Gość upodlona
hehe - wczoraj ni stąd na z owąt mój konkubent - oświadczył mi się, myślałam że padne z zaskoczenia i śmiechu. pzdr. teraz zaczynam piedrdol.... z dziewczętami na temat ślubu;)

Gość imi
wiesz, mojej siostrze facet oświadczył się blisko 7 lat temu i tak chodzi sobie bidulka z pierścionkiem na palcu, a o ślubie ani słychu ani widu:) ustaliliście datę ceremonii?

Gość z Kolbergiem po kraju
No może po kolei , nie wszystko na raz

Gość upodlona
lipiec ale nie wiedomo czy 2006 czy 2007 - to wszystko zależy od kasy i ewentualnej pomocy teściów