Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Peter Gragelmann

Polki mieszkajace na stale w Niemczech

Polecane posty

stara sie ktos jeszcze dzisiaj dobic do 800? Jak nie to ide spac Gingera dzieki za tipp:-D Ja chetnie skorzystam;-)

no to dawaj malutka! co wyczytalas w twoich gazetach? jakis nowy skandal? ;-)

ja sie dowiedzialam ze Britney krzyczy na swoje dzieci, ze one i tak tylko z wpadki:-O Ta kobieta ma naprawde problem! Tak mi tych malych szkoda:-(

wszyscy sie podsluchu boja i sluzb specjalnych, nawet wiolcia w. ma pietra :P czasem gdy czytam Angore to mysle, ze to jakis science fiction .. powaga!

te jej dzieci to tez ladne numerki, bo wlasnie tak zalatwily nowego pieska, ze mu nogi \"powylamywaly\", szczegoly na pudeleku badz kozaczku :o masakra..

ona podobno jest adoptowana przez swoich rodzicow i szuka swojej tozsamosci.. poki co nie sadze, aby szla w dobrym kierunku do tego.. ten jej mezus od siedmiu bolesci i nimfobia , alkoholizm itd , katastrofa gotowa

i widzialam zdjecia Teri Hatcher Dessous- Fotos.Buaaa, ja takiej figury nigdy nie mialam a ona juz ma 49 lat😭

mam nadzieje ze sie podniesie, ze wzgledu na dzieci:-( A jak bylam mlodsza to ja lubilam:-P

tez racja:-D ale faceci mowia ze my jestesmy zazdrosne jak tak mowimy:-P A najlepszy przyklad to nasza Britney jak ja wypieknili do nowej kampanii perfum:-D

wiesz, ona ma pokojowke, kucharke, nianke i takie problemy, ze glowa boli z tym dziecmi...albo sie do tego nie nadaje albo nie ma ochoty..

Gosiu, mozesz cos polecic w kinie? My juz od roku w kinie nie bylismy:-O i stwierdzilismy ze musimy isc w przyszly weekend.Ale jakos nic nie leci co by sie dobrze zapowiadalo...

hm...takie zycie mam:-D Mnie sie wydaje ze my tez nie pojdziemy bo na sile to tez nie mam ochoty...ale cos by sie zrobilo,moze maly wyjazd...

a jak jestesmy w temacie wyjazdow to gdzie sie podziewa Anna-Lenna?! Albo juz wyjechala, albo tak z tej diety oslabla ze nie moze pisac albo o nas zapomniala:-( Szkoda ze takie drogie sa bilety do polski w wizzair.Polecialabym na pare dni do mamy ale przez ten sezon wakacyjna nie ma co myslec o buchowaniu z wyprzedzeniem 2dniowym:-(

przez ten sezon wakacyjny mialo byc😡 a pomaranczki zaraz sie doczepia ze odmieniac nie umie :-D No u was jest co zwiedzac, nudno nie macie.

sprawdze jutro,moze cos sie znajdzie.Czytalas o tej 16 latce w ciazy co otworzyla bloga? Tak wlasnie zerkam tu i tam;-)

Gość Trrr
Zaczynam 800 strone🌼

Gość Trrr
Zaczynam ponownie🌼

Gość Trrr
I jeszcze raz 🌼i pozdrowionka

trr nie lubie niektorych pomaranczek ale dzieki za pomoc:-D mnie juz sie oczy kleja. nastepna taka zabawa bedzie dla 1000ka