Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak z ciekawości

Jaką macie przeglądarkę?

Polecane posty

Gość lisek chytrusek
Cieszy mnie, że ktoś pod moja sugestia (mam taką nadzieje...bynajmniej) skusił się na Firefoks'a :)

Gość jestem pewien że
Konqueror i firefox

Gość chwileczke
jeśli używam w tej chwili z IE a planuje ściągnąć i zainstalować Firefox ,to czy póżniej bede mogł w razie potrzeby wylączyć tę nową przeglądarke i korzystać ponownie z IE czy też trzeba ją odinstalować .....komputerowcy jak to jest .:)

Gość możesz uzywać
ich równocześnie

Gość chwileczke
tak podejrzewałem ale wolałem się upewnić .dzieki .:)

Gość kidlisju
Jestem załamana opera...Jest do d...! Nie wyświetla w mojej poczcie na yahoo podstawowych ikon!!!Min.tych za pomocą ktorych mozna zmienic kolor czcionki,wielkosc itp.!!!Jest pusto...

Gość przeniesienie
10:32 lilith14y moge stwierdzić,że to nic nadzwyczajnego, nie wiem czym tu sie podniecać, pisze teraz z Opery która jest o niebo lepsza 10:40 *kajka* Kwestia przyzwyczajenia , mi opera nie podchodziła wcale , a m.firefoxa bardzo sobie chwalę. 10:42 Internet Explorer Rządzi !!!!

Ponieważ ostatnio przegladam przeróżne netowe galerie, gdzie jedno zdjęcie otwierało mi się 2 minuty, wypróbowuję Operę (wcześniej uzywałam Mozilli)... Do tego typu rzeczy, Opera jest lepsza, bo szybsza. I ładniejsza graficznie. Ale czy lepsza od Mozilli we wszystkim...? Chyba nie, mam wrażenie, że każdy sobie musi po prostu wypróbować i pozostać przy tym, co mu bardziej odpowiada.

Gość ja używam
microsoft firefox 2007 www.msfirefox.pl

ja mam MyIE2 i jest rewelacyjna :)

nakładka czy nie co za różnica.. jest podobna do IE (a niektórym na tym zalezy), ma zakładki, nie ściąga syfów i moja kuzynka która przy IE zanosiła zawirusowanego kompa do formatowania praktycznie co miesiąc, już prawie rok ma spokój :D

Gość łączenie tematów
To sa jakies programy?? 19:12 ineczkaa Mozilla Firefox i Internet Explorer moze mi ktos powiedziec co to jest? 19:13 hihihi...... to przeglądarki do korzystania z internetu właśnie 19:14 ineczkaa a ktorej uzywac? bo widze ze mam obie u siebie w kompie 19:15 ginorossi Mozilli my ludzkie bydło ludzki gnój... Lao Che 19:16 hihihi...... to Mozilli używaj, jest bezpieczniejsza 19:16 tak patrzac na Ciebie to lepiej pozostan przy lakierze do paznokci i wacikach.. 19:16 ineczkaa a dlaczego tej akurat? to te druga skasowac? ale wogole te pzregladarki to sa programy? 19:21 kto pyta ten błądzi. ponawiam 19:24 można miec dwie przegladarki na kompie ale lepiej korzystac z Mozille,jest bezpiecnzijesza,mnie wirusow sie sciaga na kompa jak z niej korzystasz buszujac po necie. 19:28 kto pyta ten błądzi. a te przegladarki to programy? 23:35 nie wiesz co wybrać www.msfirefox.pl Mocrosoft firefox 2007 PL

Gość arcu_dapibus_nibh
Srabież Robocop Zdzierał Mordą Śniadanie z Kafelków Na Zakrystii