Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magadalena

czy wiazek z 30letnia roznica wieku...? KOCHAM bardzo/ jestem tą młodsszą

Polecane posty

ja to rozumiem, sama kiedyś studiowałam :) a oni piszą o tej kasie, bo są zwyczajnie zazdrośni, nie przejmuj się tym, tacy zawsze się znajdą. a może po prostu dziewczyny nie chcą się z nimi umawaniać jesli nie dostaną prentu :D

heh, pewnie masz racje, tak a propos nasuwa mi sie jeszcze jedna refleksja: otoz, bawia mnie bardzo rowiesnicy w moim wieku /plci przeciwnej ma sie rozumiec/, ktorzy na nasz widok strosza piorka, myslac, ze ja biedna, znudzona monotonnym zyciem takiego \"staruszka\" tylko marze o tym, zeby rzucic sie w ramiona pierwszemu lepszemu, byleby tylko byl mlody :-P wogole to ludzie maja dziwne wyobrazenie o facetach kolo 50, mysla, ze to juz zgrzybiali staruszkowie, ktorym trzeszcza kosci, wiek oczywiscie czasem daje o sobie znac, ale moj Staruszek ma wiecej energii zyciowej niz ja :D ta cholera jest ciagle w ruchu, czesto to ja ciagne go przed tv, zeby tak zwyczajnie troche \"posiedziec\" :D

Gość malamia
Witajcie! Wlasnie odnalazlam ten topik. I wiecie co? Rozwialy sie wszelkie moje obawy :) Bo u mnie jest tylko 15 lat roznicy (ja 26 on 41), rozwod 12 lat temu, jedno dziecko, ktore mnie uwielbia i szanse na slub koscielny. Pozdrawiam.

Gość Soql
Oprzytomniejesz za kilka lat

Gość malamia
Kto oprzytomnieje? Mam nadzieje, że Ty

Gość malamia
Poza tym witam wszystkie Panie :)

Gość malamia
jest tu jeszcze ktoś?

Gość Soql
Zobaczycie suki że optrzytomniejecie już niedługo i będziecie sie z tego śmiać jakie byłyście głiupie

Gość malamia
najbardziej rozbrajaj mnie wypowiedzi osob, ktore nie maja pojecia w temacie i kaza nam zastanawiac sie, co bedzie za 5,10,15 lat

malamia witaj 🌼 ciesze sie, ze nas znalazlas, bo jestes kolejnym \"zywym przykladem\"na to, ze czasem sie jednak udaje! heh tak na przekor wszystkim zlosliwcom - i dobrze :D

Gość Soql
Jeszcze chwila a będziecie szukać młodych ciał

Gość malamia
he, he, he

Gość Soql
Jak waszym facetom przestanie stwawać to ja się wami zajme

Gość malamia
No wlasnie.

Gość Soql
Jestem jednym z najpiękniejszych ludzi na ziemi i niekażda kobieta jest mnie godna

Gość malamia
Wielu moich równolatków jest juz po rozwodzie albo ich malzenstwo jest fikcja - jezeli ktos nie umie zyc w zwiazku to roznica wieku nic tu nie zmieni. Takie jest moje zdanie.

Gość Soql
20 50 30 60 40 70

lepiej wróć do szkoły i naucz się ortografii - \"nie każda\" - pisze się osobno

tak, tak - liczby mowia same za siebie :-P czy na prawde idioto myslisz, ze zadna z nas nie wpadla wczesniej na takie \"obliczenia\"? spadaj stad, bo nie potrafisz normalnie rozmawiac i nie wnosisz nic nowego do naszego tematu, a gwarantuje Ci, ze i tak zadnej z nas nie nawrocisz :-P

Gość Soql
Życie was nawróci napewno znajdziecie sobie innych facetów prędzej czy później

Gość nieznana
Autorko topiku>>>>to ty chyba zakochalas sie w pradziadku.Przeciez on niedlugo bedzie potrzebowal nie zony nie kochanki tylko pielegniarki.:D

nawet jesli bedzie tak, jak mowisz, to nie sadzisz, ze kazdy ma prawo uczyc sie na wlasnych bledach? A swoje zdanie moglbys wyrazac w nieco bardziej cywilizowany sposob :-P

Gość Soql
Kościół akceptuje tylko jeden związek na całe życie

Soql -> \"życie was nawróci\" - A Ty niby skąd o tym wisesz, ile masz lat, że zjadłeś już wszystkie mądrości życiowe? I czego nas to życie ma nas nawrócić?

Gość Soql
Nawrócić od zła i opętania Dziewczyna 20 letnie powinna spotykać się z kimś w jej wieku ewentualnie 3 lata starszym

Coś mi się wydaję, że zamiast na lekcje religii to chodziło się na wagary. Chyba że mowa o jakiejś sekcie, a nie o Kościele.