Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magadalena

czy wiazek z 30letnia roznica wieku...? KOCHAM bardzo/ jestem tą młodsszą

Polecane posty

ale szczerze mowiac nie sadzilam ze dojdziemy do tylu wpisow na tym topiku :) fajnie...oby bylo jeszcze wiecej

Kirsten! Do której siedzisz w pracy? Ja powinnam na dzisiaj już powoli kończyć. musze pojechac na zakupy, mama ma jutro urodziny, wiec trzeba kupic jakis prezent, a tak mi sie nie chce 😭 w dodatku nie mam pomysłu co kupić.....

nikica ja jak zwykle po 18 wychodze do domu..gdyby nie zajecia pewnie siedzialabym do po 19 ;) moja mama miala urodziny we wrzesniu i tez nie wiedzielismy co jej kupic..problem jak co roku..kupilismy jej taka swietna lampe nocna..byla bardzo zadowolona :)

ja pewnie znowu kupie jakies kosmetyki - standard. ale tak nie lubie kupować takich banalnych prezentów....

Gość Magdalena MAdzia
Moge spytacj Kerstin, co Twoj Ukochany robi zawodowo?

kosmetyki zawsze sie przydaja :) ja moglabym dostawac caly czas :) moj kochany prowadzi firme :)

nikica ile ci jeszcze zostalo zycia w samotnosci? :) kiedy twoj mezczyzna wraca?

wiem cos o tym :P ale zafunduj sobie takie dluuuuuuuuuuuuuugie powitanie..takie sa najlepsze :D

dłuuuuugie powitania to nasza specjalność (chociaż czasami musimy je przełozyć na następny dzień i zadowolić się trochę krótszym - podróże bywają męczące) -czasami dobrze jest sobie tak troszkę postęknić, potem można sobie odbić wszystko z nawiązką:)

no ale najwazniejsze ze jest powitanie ;) a co powiesz na dlugie pobudki? ;) bo ja lubie :P

kiedyś jak jeździłam na uczelnie albo do pracy i musiałam wcześnie wstać, to też lubiłam. Ale mój męzczyzna bardzo wcześnie wstaje, okolo 6 rano, więc nie budzi mnie bo chce żebym jeszcze pospała. ale jakby mnie obudził to nie miałabym nic przeciwko temu.

my praktycznie wstajemy razem wiec czesto przedluzamy sobie pobudke :) zaczynam sie rozmarzac przed koncem dnia w pracy ;)

nie mogę się zebrać i pojechać na te zakupy. jutro pojade, nic mi sie nie chce, a na dodatek nie mogę odejść od komputera - muszę pilnować interesów :(

ja za jakies pol godziny uciekam do domu... Ale jutro znowu od rana bede na posterunku :) Ja chce urlopu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja nie mogę odejść od komputera, nie wiem do której będę dzisiaj siedzieć. za to jutro robie sobie wolne, obowiązki rodzinne wzywają:) miłego wieczorku😘

to do nastepnego nikica 🖐️ chyba pojutrze tak? opowiesz jak bylo na urodzinach mamy :)

jutro nie będzie żadnej imprezki (może w sobotę) zreszta i tak prowadzę - to nie piję, jutro jadę z mamą do szpitala do dziadka, a wczesniej na te cholerne zakupy.......... nie cierpię zakupów!!! ja chyba jakaś nienormalna jestem, podobno wszystkie kobiety uwielbiają chodzić po sklepach, słyszałam nawet, że niektóre mają punkt G w słowie shopping :D:D:D

to jestesmy takie same!! ja tez nie cierpie robic zakupow!! a zwlaszcza jak musze kupic jakis ciuch to mnie krew zalewa jak musze je mierzyc :) najchetniej kupuje na oko :) Dobra juz lece papapa buziaki 102 🖐️

Gość Magdalena Madzia
...ta osoba ktora pytala o prace, to nie bylam ja-autorka topiku:) dziekuje Wam dziewczyny za duchowe wsparcie..to takie dziwne...przez internet a jednak swiadomosc ze ktoa zyczy dobrze...zle mi...to idealny zwiazek pod kazdym wzgledem....z wyjatkiem TTYCH KLAMSTW< !! a wiem ze one wszystko zawalily. ale jelsli chodzi o to jaka milosc mialam okazywana (wielka..) :( chlip...:( juz nikt nigdy nie dorowna mu. NIKT. NIIIKt. bo nikomu nie pozwole!!! On byl jedyny! ZAWSZE CHCIAlam jedynEgo na cale zycie!!!!!

Madziu! zrób sobie czarnego nicka, to nikt się nie będzie podszywał.

Madziu! Z tego co piszesz to wydaje mi się że już postanowiłaś, że między Wami koniec.......smutne to i boli, wiem. Nie gniewaj się , ale czegoś tu nie rozumiem. Piszesz, że to ten jedyny - no to może warto wybaczyć. Nie umiesz wybaczyć? A będziesz umiała żyć bez niego? Czy Tobie na pewno chodzi o to, że Cię okłamał, że jest starszy niż początkowo mówił. Czy może po prostu przeszkadza Ci ta róznica wieku. Ja Cie nie krytykuję tylko pytam, bo staram się zrozumieć. A może było więcej tych kłamstw? Jakkolwiek by nie było..... trzymaj sie i bądź silna😘

Gość Magdalena MAdzia
klamstw..? no, po 2latach wyznal mi ze.....hmm....ze ...ma corke STARSZA ODE MNIE i ze jeszcze jest w trakcie rozwodu i ze ma 12 lat wiecej !!!!!!!!!!!!!!!

Gość Magdalena MAdzia
no ale wczesniej nie omieszkal omotac mnie wziac moje PIERWSZE uczucia i cnote, i ufnosc, i....i....buuu...cholerny internet....wszystko przez niego....tu sie poznalismy...stad latwo bylo mnie oszukac.....nie bede miec nikogo juz. nikomu wiecej ie dam rady dac wiecej bo JEMU ODDALAM wszystkKO!!!!!chcilam jedynego na cale zcyie!!!!!!