Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magadalena

czy wiazek z 30letnia roznica wieku...? KOCHAM bardzo/ jestem tą młodsszą

Polecane posty

Gość Wioska wirtualna
Madzia wiem co czujesz, moj facet po roku wyznal mi, ze ma troje dzieci! Szczescie przy tym, ze rozwiedziony. I wcale nie poznalam go przez internet, znalam jego znajomych, po prostu nie wyszlo. Probowal powiedziec ale nie dal rady. Dopiero po roku napisal! Tak go kochalam, przezylam straszny szok, natychmiast go rzucilam. Po 6 miesiacach emocje opadly, przemyslalam sobie rozne rzeczy, znow jestesmy razem, ale nie wiem czy to dobrze. Dodam, ze tez jest sporo starszy

Gość Wioska wirtualna
stare dziady tak maja - sa sprytniejsze i wykorzystuja niewinnosc naszego umyslu i nasza swiezosc. Powinnam mojego za to nienawidzic, ale nie potrafie. Oszukal, omotal, pozwolil sie zakochac - to samo A ja nie moge sie uwolnic MANIPULANCI

Gość Magdalena Madzia
dzieki, Wioska Intelektualna, za slowo ..otuchy...zgadza sie, manipulanci. Chryste w jakiej ja jestem teraz okropnej sytuacji psychicznej. Tak chcialam by byl jedynym, jedynym, jedynym na zawsze. Moze jestem glupia romantyczka, a raczej na pewno jestem, ale ...ale...bardzo mi zalezalo. inaczej nie poszlabym chocby z nim do lozka. wiem ze to dziwne, ale takiei mialam podejscie i zamiar, ktory zostall zeszmacony . Przez osobe ktora 2 lata byla wszystkim i idealem najdrozszym i swiata nie bylo poza nim AAA

Gość Magdalena Madzia
grrrrr....wioska Wirtualna..Boze, ja mam dzis cos z glowa, przepraszam, nie wiem co pisze juz mi sie kreci w lepku:(

eeee ja robilam wieczorem :P ale nie powiem ze teraz nie mialabym ochoty hehehe :P ;)

chyba tylko my tu jesteśmy..... Ty pracujesz ja pracuję nuda nic się nie dzieje......:o

Gość Nick wazny.
Ja tez jestem w takiej sytuacji-roznica wieku 29 lat.Kocham Go i chce byc z nim.U mnie bylo tak,ze on z niczym sie nie ukrywal-ani z wiekiem,ani z faktem,ze ma dorosle juz dzieci.To ja pierwsza sie w nim zakochalam-on dlugo nie wyznawal mi milosci i chcial mi to nawet wybic z glowy-nie udalo mu sie to.Jestesmy razem prawie pol roku-wiem,ze to niewiele,ale ja chce byc z nim cale zycie-juz to wiem.Odnosnie sexu-to ja raczej musze sie wymigiwac(sex codziennie),gdy niespecjalnie mam ochote.Nie boje sie,ze za kilka lat moze byc inaczej,gdyz mam maly temperament i ze wzgledu na przeszlosc raczej sie to nie zmieni (urazy sexualne z przeszlosci),wiec tego akurat sie nie boje.Co do zdrowia-on nie ma zadnych problemow ze zdrowiem,bardzo dba o siebie( i o zdrowie i o wyglad,nawet sie smieje,ze ma wiecej kosmetykow ode mnie).Dla mnie zwiazek z nim jest idealny,gdyz ze wzgledu na moja przeszlosc i m.in.problemy sexualne bardziej potrzebuje czulosci i dobroci,ktore on mi ofiaruje niz sexu.Jestem tez bardziej dojrzala i np. nie przepadam za dyskotekami-wiec to,ze czasem siedzimy razem w domu wieczorem nie jest zadnym problemem.Roznice wiekowe moga,ale nie musza wywolywac konflikty-u nas tak nie jest:)

czesc nicku wazny 🖐️ czyli dolaczasz do szczesliwych posiadaczek starszego Pana hihi :) super.. :)

kupiłam mamie różne kremiki, takie Q10 i balsam (to miał być prezent ode mnie, mojego brata i bratowej)- nic specjalnego, ale ucieszyła się, na pewno wykorzysta

a ja wczoraj zaczelam sie zastanawiac co kupic mojemu facetowi na gwiazdke i szczerze mowiac nie mam pojecia kurcze

w dodatku musze kupić cztery prezenty pod rząd: mikołaj imieniny gwiazdka urodziny (to dopiero w styczniu) jeden standardowy - to jakaś dobra woda toaletowa, ale reszta???? pomocy!!!

my na mikolaja raczej nic nie kupujemy... rok temu kupilam mu dobry zegarek i wode toaletowa..ale przeciez nie bede mu co roku kupowala wody kurde..zreszta ma zapas chyba na pol roku teraz :o no po prostu nie mam zielonego pojecia!!!! tez potrzebuje POMOCY!!

Gość Nick wazny.
Ja na Gwiazke kupie swojemu książkę z interesującą tematyką (juz jedną wypatrzylam).Istotnie facetowi ciezko cos wymyslic na prezent oprocz typowo wody po goleniu,krawata itp.

mój nie chodzi w krawatach:( a książki już 3 ode mnie dostał (w tym jeden album), co roku mam te same problemy z prezentami.......