Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edd

wkurza mnie że trzymacie się facetów którzy nie są w stanie dać wam orgazmu

Polecane posty

Gość edd

ja swoim partnerkom daje zawsze 2-3 orgazmy zanim sam dojde, ale strasznie ciężko mi jest w ogóle na początku znaleźć dziewczynę.

Gość HAHAHAHAHAHAHAH
i w ten sposob moj dzien konczy sie z usmiechem na ustach :))))))))))))

Gość same go sobie potarfimy dać

Gość edd
a skąd się biorą te wszystkie topiki na forum, że nie macie orgazmu? może piszcie dziewczyny jacy to są ci faceci co to was nie potrafią zadowolić. ja stawiam na pewne siebie napakowane byczki z dyskotek.

Gość To ja nie wiem
jakich Wy macie facetów.Mój facet zawsze mnie doprowadza do 3-4 orgazmow :)

Gość ale orgazm
przez seksik analny jest najlepszy

Gość chłop to nie tylko orgazmy
może brakuje Ci czegoś innego..........albo moze masz czegoś za dużo, PYCHY na przykład :D

Gość edd
na forum moge sobie tylko pozwolic na taką 'pychę'. przecieć nie powiem obcej dziewczynie że bede się bardzo starał ją zadowolić i zwykle mi to wychodzi. w rzeczywistości jak już mówiłem ciężko mi skłonic dziewczynę żeby dała mi szanse.

Gość edd
zadowalałem 2 laski, ale to nie były te właściwe, i miałem bardzo dużo szczęścia że mi pozwoliły pokazać się od tej strony, bo zwykle (tzn. w 99% przypadków) nie dają mi szansy. ale co ma wrażliwość seksualna do umiejętności skutecznego podrywu?

a mnie wkurza że trzymacie się facetów którzy są w stanie dać wam tylko 2-3 orgazmy zanim sami dojda , rzuccie tych egoistow :O

ed, edd, i eddy która krowa dużo ryczy mało mleka daje :-)

Gość edd
nie pisze tutaj żeby się chwalić, bo co mi z tego tutaj na forum? zastanówcie się. chce powiedzieć że pozory mylą, przypuszczam że kobiety mają mnie za kogoś kto nie jest w stanie niczego im dać w łóżku, a jest inaczej. z kolei te tryskające testosteronem byczki i bawidamki cieszą się wielkim powodzeniem ale sądze że w łóżku tak jak w życiu są egoistami.

Gość edd
p.s. 2 orgazmy to minimum, raz udało mi się doprowadzić partnerkę 5 razy pod rząd. no i ogólnie nie chciała się ode mnie odkleić. więc chyba moge być zadowolony z siebie?

Gość samochwała w kącie stała

Gość edd
przynajmniej jedna nie jest z tych co cokolwiek udaje ale to trzeba mieć niezły talent: skurcze, krzyki, tętno i że same mnie zawsze zaciągały do łóżka to już conajmniej dziwne

Gość edd
Wybaczcie, moze to głupie, ale nie bardzo wiem co zrobć. Znalazłem się w cholernie głupiej sytuacji.Byłem wczoraj u znajomej na kawie i ... zachciało mi się sikać. Poszedłem do łazienki, ona akurat przygotowywała w kuchni kawe i jakiś deser, załatwiłem potrzebę, chcę spuścić wode, patrzę, a tam pływa wielka kupa. Spuszczam drugi raz i znowu pływa, za trzecim razem też sie nie udało. Nie wiem kurde dlaczego mi to przyszło do głowy!!!!!!!!!ALe pomyslałem sobie, ze ONA sobie pomysli, ze to ja zrobiłem!!! Kurwa, naprawde jestem głupi!!! W kazdym razie po tym ile razy spuszczałem tą wodę, utwierdziłem się w przekonaniu, że ona naprawde sobie pomysli, ze to ja!!!! Wziąłem szczotkę i złamałem to gówno, ale dalej nie chciało spłynąc. I teraz chyba najgłupsza rzecz w moim zyciu na jaką wpadłem! W łazience lazała jakaś reklamówka, włożyłem ręcę w tą reklamówkę i wyjąłem to gówno i wyniosłem do zsypu na korytarzu. I chyba trzeba być mną, zeby natknąc się na jakiegoś sasiada! Nie wiem czy oni sie dobrze znają, on chyba zauwazył co ja niosę z takim obrzydzeniem! Mam jej sam to powiedziec, czy czekac, ze moze kiedyś ten sąsiad ją uswiadomi???

Gość wydaje mi się że dojrzalsze
kobiety, które znają już swoje ciało, pragnienia..............nie mają problemów z osiagnięciem orgazmu ;) oczywiście nie jest to regułą

gosciu jesli to jest prawda to ja ci gratuluje hartu ducha ale się uśmiałem

ja udawałem kiedyś orgazm serio... a facetom to radzę sie nie przechwalać bo wasze kobiety pękają ze śmiechu, bywają niesamowite związki i w takich związkach bywa niesamowicie ale to sie nie zdarza często i wiemy ze to jest taka forma reklamy ale to chyba lepiej chwyci na dziale życie erotyczne